صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قوه قضاییه در رسیدگی به پرونده‌ها تبعیضی قائل نیست

۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳:۲۵
کد خبر: ۵۸۰۶۶
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هشتم گفت: از آنجایی که قضاوت کار پیچیده‌ای است و در رسیدگی به پرونده‌ها حرف آخر را قوه قضاییه می‌زند، بنابراین تاکید مقام معظم رهبری در برابر عوامل مخدوش‌کننده استقلال دستگاه قضا دلیلی بر صحت این مدعاست که این قوه در رسیدگی به پرونده‌ها تبعیضی قائل نیست.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ، با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری در  زمینه ایستادگی دستگاه قضا در مقابل تهدید و فشار جو عمومی اظهار کرد: اشارات مقام معظم رهبری به خوبی بیانگر بصیرت و آگاهی ایشان نسبت به مسائل روز است.

وی ادامه داد: از آنجایی که قضاوت کار پیچیده‌ای است و در رسیدگی به پرونده‌ها حرف آخر را قوه قضاییه می‌زند بنابراین تاکید مقام معظم رهبری در برابر عوامل مخدوش‌کننده استقلال دستگاه قضا دلیلی بر صحت این مدعاست که این قوه در رسیدگی به پرونده‌ها تبعیضی قائل نیست و همه در مقابل قانون یکسان هستند.

حجت‌الاسلام رهبر تاکید کرد: نظام اسلامی ما در اجرای عدالت باید از امیرالمومنین الگو بگیرد که همراه یک یهودی در محضر دادگاه حاضر شد تا مطابق قانون به اختلاف آنها رسیدگی شود و همین تسلیم شدن در مقابل قانون باعث شد فرد یهودی به اسلام ایمان بیاورد.

وی تصریح کرد: رسیدگی بدون تبعض و فارغ از وابستگی افراد به جناح‌های سیاسی و یا قدرت مردم را به عدالت قضایی امیدوارتر می‌کند و اعتماد مردم را به نظام افزایش می‌دهد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هشتم بر لزوم ایستادگی در برابر هر نوع تهدید، تطمیع و رودربایستی تاکید کرد و در پایان گفت:  برای رسیدن به این هدف و حفظ استقلال در صدور حکم  مبنای کار محاکم و شعبه‌های مورد نظر در دادگاه‌ها باید بر اساس حق باشد که آنچه می‌تواند این امر را تنظیم کند ایمان و صراحت در حق است.
 




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *