صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سنگ‌اندازی در مسیر فعالیت واحد‌های تولیدی از مصادیق ترک فعل است

۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴:۳۲
کد خبر: ۵۸۰۴۷۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین درویشیان سنگ‌اندازی در مسیر فعالیت واحد‌های تولیدی را از مصادیق ترک فعل دانست و گفت: اخیراً در خسارات جریان سیل و آلودگی هوا شاهد بودیم، بخش قابل توجهی ناشی از ترک فعل‌هاست.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور  در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی، حجت الاسلام موسی فتوحی را به عنوان رئیس منطقه ۲ و بازرس کل استان خراسان رضوی معارفه کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این جلسه نظارت را جزو لاینفک مدیریت مطلوب دانست و با اشاره به اهمیت نظارت در همه نظام‌های جهانی، اظهار داشت: نظارت برای کمک به دستگاه‌ها و مدیران اجرایی در انجام وظایف قانونی است و معتقدیم نظارت و بازرسی به معنای توقف در کار نیست، بلکه کمک در تسریع انجام وظایف است.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان با تاکید بر اینکه نظارت، تنها وظیفه دستگاه‌های نظارتی نیست، تصریح کرد: نظارت بر زیر مجموعه بخشی از وظیفه مدیران است، فلذا همه مدیران و دستگاه‌ها باید به این بخش مهم از وظیفه خود توجه داشته باشند و عمل کنند.

وی افزود: مدیران اجرایی و همینطور بخش‌های نظارتی درون دستگاهی مانند حراست‌ها، حفاظت‌ها و بازرسی‌های درونی باید در قبال دستگاه متبوع خود فعال‌تر شوند و در سوءجریان‌ها و مفاسد حضور پررنگ‌تری داشته باشند و پیشگیری کنند و اگر موردی بود، به سازمان بازرسی و دستگاه قضایی گزارش کنند. اگر اینگونه نشد و در دستگاهی فساد و سوءجریانی رخ داد، در ابتدا باید از مدیر مربوطه سوال کرد چرا به وظیفه نظارتی خود عمل نکرده است و در عدم نظارت، ترک فعل صورت گرفته است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در تشریح اهمیت رسیدگی به ترک فعل‌ها، گفت: ماده اول قانون ارتقای سلامت اداری در تعریف فساد هم به فعل و هم به ترک فعل‌ها اشاره دارد و همینطور که اخیراً در خسارات جریان سیل و آلودگی هوا شاهد بودیم، بخش قابل توجهی ناشی از ترک فعل‌هاست و گاهی برخی از این ترک فعل‌ها منجر به تلفات جانی شده که با هیچ چیزی قابل جبران نیست. در این موارد نیز سازمان بازرسی ورود داشته و این موارد را بررسی و متخلفین را مشخص و به مراجع مربوطه معرفی کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان، سنگ‌اندازی در مسیر فعالیت واحد‌های تولیدی را از مصادیق ترک فعل دانست و ادامه داد: در سازمان بازرسی کل کشور دفتر حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را تقویت کرده و به استان‌ها نیز ابلاغ کرده‌ایم تا سراغ تولیدکنندگان واقعی بروند و از مشکلات و نیاز‌های آن‌ها مطلع شوند تا بتوانیم در حد توان به آن‌ها کمک کنیم. در همین راستا در جریان سفر ریاست قوه قضائیه به استان اصفهان، به کارخانه پلی اکریل رفتیم که در حال حاضر سالانه ۳۱۰۰ تن تولید دارد، اما ظرفیت آن سالانه حدود ۵۴ هزار تن است. بر اساس اظهارات مدیر کارخانه اگر ۲۸۰ میلیارد تومان نقدینگی به این مجموعه داده شود، تمام مشکلات کارخانه بر طرف شده و ظرف سه سال، همه بدهی‌ها و اقساط بانکی را نیز می‌تواند تسویه کنند.

بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *