۹۰ درصد لوازم حفاظت از ساختمانها در برابر حریق تولید داخل است
وی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در حوزه آتش نشانی این است که به سمت پیشگیری از حوادث حرکت کنیم، افزود: تلاش این است که به سمت عدم وقوع آتش و حوادث حرکت کنیم یا در صورت وقوع گستردگی آنها کم باشد.
ملکی با تاکید بر اینکه در سالهای اخیر ساخت ساختمانهای جدید بیش از ۶ طبقه باید با دریافت تاییدههای لازم باشد، تصریح کرد: باید تجهیزات لازم برای جلوگیری از وقوع آتش یا کاهش صدمات آن در ساختمانها نصب شود که این مهم اکنون لازمه دریافت پایان کار از شهرداری است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی با بیان اینکه هزینه بالای تجهیزات آتش نشانی مورد استفاده در ساختمانها یکی از دلایل عدم استقبال مردم بوده است، گفت: در سالهای اخیر در حوزه پیشگیری بسیاری از موارد وارداتی بود از این رو با توجه به هزینههای بالا و همچنین در برخی مواقع نبود خدمات پس از فروش خیلی مورد استقبال نبود.
ملکی ادامه داد: در سالهای اخیر با ورود آتش نشانی و طراحی برخی استانداردها در حوزه تولید لوازم مورد نیاز پیشگیری از وقوع آتش در ساحتمانها با همکاری کارگروه بسیار قوی با حضور کارشناسان سازمان استاندارد و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی انجام شده است.
وی با بیان اینکه طبق استاندارد طراحی شده بسیاری از واحدهای تولیدی داخلی میتوانند اجناس مورد نیاز برای پیشگیری در حوزه آتش نشانی را تولید کنند، گفت: در مبحث پیشگیری و حفاظت از ساختمانها در برابر حریق ۹۰ درصد لوازم مصرفی داخلی و با کیفیت مناسب است.
ملکی با تاکید بر اینکه خوشبختانه تولیدات داخلی در حوزه پیشگیری و حفاظت در حوزه آتش نشانی با قیمت نازل به دست مصرف کننده میرسد، افزود: دیگر نیازی به فناوری، تخصص و مواد اولیه کشورهای خارجی در این حوزه نداریم و خوشبختانه جلوی خروج ارز نیز گرفته شده است.
وی با بیان اینکه میلیونها دلار صرفه جویی اقتصادی و همچنین اشتغال زایی فراوان در نتیجه تولید این نوع تجهیزات صورت گرفته است، تصریح کرد: در همایش روز گذشته شرکتهای تایید شده و معتبر به مصرف کننده و مردم معرفی شدند که خوشبختانه استقبال خوبی نیز صورت گرفت.