صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«تو تاک»؛ ابزار جاسوسی ابوظبی از شهروندان اماراتی

۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸:۱۸
کد خبر: ۵۷۹۴۴۲
منابع اطلاعاتی فاش کردند که دولت امارات از پیام‌رسان «تو تاک» به عنوان ابزاری برای جاسوسی از شهروندان این کشور استفاده می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل ؛  تحلیل‌های صورت گرفته از سوی نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» نشان می‌دهد که اپلیکیشن تماس صوتی و تصویری موسوم به «تو تاک» در اصل یک ابزار جاسوسی است.

بنابر این گزارش، اپلیکیشن تماس صوتی و تصویری «تو تاک» چند ماه پیش عرضه شده و میلیون‌ها کاربر در شرق آسیا، اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای شمالی این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده‌اند.

بسیاری از کاربران این اپلیکیشن از شهروندان امارات هستند و اکنون گزارش نیویورک تایمز حاکی از آن است که این کشور از «تو تاک» به عنوان ابزاری برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده می‌کند.

این روزنامه آمریکای می‌نویسد: دولت امارات از «تو تاک» برای ردیابی مکالمات، تحرکات، ارتباطات، صدا و تصویر افرادی که این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود نصب کرده‌اند، استفاده می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

 

بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی موسسه تحقیقاتی «اَپ آنی»، اپلیکیشن «تو تاک» در میان رسانه‌های اجتماعی بیشترین میزان دانلود را در میان شهروندان اماراتی داشته است.

نیویورک تایمز در بخش دیگری می‌نویسد که کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عربستان سعودی، امارات و قطر پیش از این برای هک کردن رقبای خارجی و به طور فزاینده‌ شهروندان خود از پیمانکاران آمریکایی و اسرائیلی استفاده می‌کردند اما کارشناسان می‌گویند توسعه «تو تاک» نشان داد که این دولت‌ها با حذف واسطه، به طور مستقیم می‌توانند از اهداف خود که بی اراده اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار می‌دهند جاسوسی کنند.

تحلیل‌های انجام شده و مصاحبه با متخصصان امنیت رایانه نشان می‌دهد «بریج هولدینگ»، شرکت پایه «تو تاک»، شرکتی وابسته به «دارک مَتر» است. (دارک مَتر یک شرکت اطلاعات سایبری و هک مستقر در ابوظبی است).


نیویورک تایمز در بخش دیگری می‎نویسد که «مقام‎های اطلاعاتی امارات، کارمندان سابق آژانس امنیت ملی و کارمندان سابق اطلاعاتی ارتش اسرائیل در شرکت دارک مَتر فعالیت می‎کنند.»

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *