صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کریمی: مصدومیت من ارتباطی با تمرینات پرفشار ندارد

۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲:۰۱
کد خبر: ۵۷۹۴۳۸
ملی‌پوش کشتی آزاد گفت: مصدومیت من اصلا ارتباطی با تمرینات پرفشار ندارد چرا که رقابت‌های لیگ به صورت هفته‌ای برگزار می‌شود.

علیرضا کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی میزان، در خصوص مصدومیتش و روند درمانی‌اش، اظهار داشت: در اولین مبارزه‌ام در جام باشگاه‌های جهان مقابل حریف گرجستانی در یک فعل و انفعال زانویم با پای حریف برخورد کرد که منجر به مصدومیتم شد. روز اول که اصلا نمی‌توانستم پایم را تکان بدهم و درد زیادی احساس می‌کردم اما خوشبختانه در حال حاضر شرایط بهتری دارم و از نظر حرکتی مشکل چندانی ندارم.

وی ادامه داد: بعد از اینکه به تهران رسیدم من را به فدراسیون کشتی بردند و از آنجا نیز علیرضا دبیر بلافاصله من را نزد دکتر کیهانی برد تا وضعیتم مورد بررسی قرار بگیرد. خوشبختانه علائم خاصی مبنی بر شدید بودن مصدومیتم وجود نداشت و دکتر کیهانی هم بعد از بررسی وضعیت زانویم گفت نظر نهایی‌اش را بعد از مشاهده ام آر آی اعلام خواهد کرد.

ملی‌پوش کشتی آزاد تصریح کرد: کشتی ورزش پرفشاری است و مصدومیت در آن اجتناب ناپدیر است. ان‌شاءالله مراحل درمان را طی خواهم کرد و هر چه سریع‌تر به میادین بازمی‌گردم. فکر هم نمی‌کنم این مصدومیت به قدری جدی باشد که نیاز به جراحی داشته باشد چرا که دو سال پیش هم در رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان مصدومیتی به مراتب شدیدتر از این آسیب‌دیدگی برای من پیش آمد به طوری‌که تا یک هفته نمی‌توانستم راه بروم اما در عرض یک‌ماه مصدومیتم برطرف شد و چند ماه بعد هم به مدال طلای بازی‌های آسیایی و مدال برنز مسابقات جهانی دست پیدا کردم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شخص یا اشخاصی را در پیش آمدن این مصدومیت مقصر می‌داند یا خیر، گفت: کسی مقصر نیست و مصدومیت جزئی از ورزش پرفشار کشتی است. اینطور هم نیست که بگوییم مصدومیت فقط مربوط به مسابقات لیگ است و قطعا در اردوهای تیم‌ملی و تمام مسابقاتی که به میدان می‌رویم احتمال آسیب‌دیدگی وجود دارد که در این خصوص می‌توانم رضا یزدانی را مثال بزنم که در المپیک لندن که بزرگترین رویداد ورزشی محسوب می‌شود و مدالش ارزشمندترین مدال در تمام رویدادهای ورزشی محسوب می‌شود در حالیکه باید فینالیست می‌شد و اسحقاق کسب مدال طلای آن رقابت‌ها را داشت اما دیدار نیمه‌نهایی مصدوم شد و دستش از مدال کوتاه ماند. علاوه بر یزدانی کشتی‌گیران دیگری هم بوده‌اند که در مسابقات جهانی و المپیک در عین شایستگی مصدوم شدند و نتوانستند مدال کسب کنند.

وی در پاسخ به این سوال که چه دلیلی باعث شد که با وجود مصدومیت، در دیدار فینال جام باشگاه‌های جهان به روی تشک برود، اظهار داشت: کادرفنی تیم ایرانمال تصمیم‌گیری برای حضور در دیدار فینال جام باشگاه‌های را به خودم واگذار کرد و با توجه به اینکه با این تیم قرارداد داشتم و باید پولی که دریافت کرده‌ام را از نظر شرعی حلال می‌کردم تصمیم گرفتم در دیدار فینال به روی تشک بروم که اواسط کشتی کادرفنی تیم ایرانمال با مشاهده وضعیتم اجازه نداد به کشتی ادامه بدهم.

ملی‌پوش کشتی‌آزاد در پاسخ به این سوال که آیا فشار رقابت‌های لیگ و تمرینات تیم ایرانمال آنقدر پرفشار بوده که باعث مصدومیتش شده است یا خیر، گفت: مصدومیت من اصلا ارتباطی با تمرینات پرفشار ندارد چرا که رقابت‌های لیگ به صورت هفته‌ای برگزار می‌شود و طبیعتا مربیان نمی‌توانند روی کشتی‌گیران فشار بیاورند و مربیان تیم ایرانمال هم فقط با تمرینات معمولی و عمومی سطح آمادگی کشتی‌گیران را برای موفقیت در لیگ حفظ می‌کردند.

کریمی در خصوص برگزاری رقابت‌های لیگ تصریح کرد: طبیعتا لیگ هم مانند هر مسابقه دیگری ایردهایی دارد اما اگر برگزار نشود ایرادهای بیشتری متوجه کشتی می‌شود. متاسفانه وزارت ورزش و جوانان جوایز تعیین شده برای مسابقات را معمولا بعد از دو سال به ما می‌دهد که همان را هم به صورت کامل نمی‌دهد و با ترفندهای مختلف سر و ته جوایز را می‌زند. خب حالا تصورش را بکنید اگر لیگ برگزار نشود من خرج زندگی‌ام را باید از کجا تامین کنم و واقعا در هزینه‌های سنگینی که برای ادامه زندگی ورزشی‌ام لازم دارم، می‌مانم. اگر در لیگ درآمد نداشته باشم مجبور می‌شوم برای هزینه‌های ورزشی‌ام سر کار بروم که در این‌صورت از تمریناتم عقب می‌مانم. در واقع وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک بیشترین بار مسئولیت ورزش کشتی را به دوش فدراسیون کشتی و ورزشکار انداخته است و فقط به چند رشته خاص توجه دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فدراسیون کشتی بودجه زیادی دریافت نمی‌کند و همین که اردوهای تیم‌ملی را برگزار می‌کند و تیم‌ها را به تورنمنت‌های برون مرزی اعزام می‌کند واقعا کار بزرگی کرده است. به هر حال در سال المپیک قرار داریم و کشتی هم پتانسیل بالایی برای کسب مدال دارد. وزارت ورزش و جوانان باید در سال المپیک نگاه ویژه‌ای به این رشته ورزشی داشته باشد چرا که توجه مسئولان می‌تواند تعداد و رنگ مدال‌های ورزش کشتی در المپیک توکیو را تغییر دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *