صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نخست وزیر هند: مسلمانان هند نباید هیچ نگرانی داشته باشند

۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۴:۳۱
کد خبر: ۵۷۹۳۹۰
نارندرا مودی نخست وزیر هند در جریان سخنرانی خود در دهلی نو اعلام کرد که مسلمانان هند نباید هیچ نگرانی در مورد اصلاح قانون شهروندی و طرح ثبت نام شهروندی این کشور داشته باشند و احزاب سیاسی مخالف در حال انتشار اخبار کذب و شایعه در این مورد هستند.

به گزارش به نقل از نشریه " تایمز او ایندیا" ، نخست وزیر هند افزود: تعدادی از احزاب سیاسی در حال انتشار انواع شایعات هستند و احساسات مردم را علیه اصلاح قانون شهروندی بر می انگیزند. مسلمان ها به گمراهی کشیده می شوند. من همیشه اعلام کرده ام که هیچ کس و هیچ چیز مانع طرح های توسعه ای نخواهند شد.

وی تاکید کرد: مسلمانان هند به هیچ وجه نباید نگران باشند. اصلاح قانون شهروندی و طرح ثبت نام شهروندی شامل مسلمانان هند نمی شود و اخبار منتشر شده در این خصوص دروغ است.

در جریان اعتراضات اخیر علیه قانون اعطای شهروندی که از ایالت آسام واقع در شمال شرق هند آغاز شد و به شهرهای بزرگ این کشور گسترش یافت، تاکنون ۱۷ معترض کشته و صد ها تن دیگر زخمی و بازداشت شده اند.

اعتراضات هند علیه لایحه‌ای انجام می‌گیرد که روز چهارشنبه ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود. مسئولان هند در باره علت این اقدام گفته‌اند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.

رائول گاندی، رهبر حزب کنگره، حزب اصلی مخالف دولت هند گفت که دولت نارندرا مودی با قانون جدید شهروندی و طرح ثبت شهروندی ملی جامعه هند را دچار شکاف می کند.

پرییانکا خواهر رائول گاندی نیز در اعتراض به سرکوب دانشجویان توسط پلیس در دروازه هند، بنای یادبود قربانیان جنگ بست نشست.

 

مسلمانان که حدود ۱۴ درصد از جمعیت هند را تشکیل می دهند به خصوص در مورد لغو خودگردانی محلی ناحیه جامو و کشمیر و حکم اخیر مراجع قضایی برای ساختن یک معبد در محل مسجدی که چندین سال پیش توسط هندوهای افراطی ویران شد، نگران هستند.

از نگاه مسلمانان و منتقدان، هر دو اقدام بخشی از برنامه های دولت فعلی در راستای برتری دادن به هندوها است.

حزب بهاراتیا جاناتا به رهبری نارندرا مودی هرگونه جانبداری مذهبی را تکذیب می کند و می گوید هدف قانون جدید شهروندی کمک به اقلیت های مذهبی است که در کشورهای مسلمان منطقه سرکوب می شوند.

منبع: ایرنا


برچسب ها: هند مودی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *