صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حدود نیمی از شبکه فاضلاب اهواز فرسوده است

۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸:۱۳
کد خبر: ۵۷۸۹۱۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خامسی گفت: بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر خطوط جمع‌آوری فاضلاب در شهر اهواز وجود دارد که حدود هزار و ۱۵۰ کیلومتر آن فرسوده است.
به‌گزارش گروه اقتصاد  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، قاسم تقی‌زاده خامسی معاون آب و آبفای وزیر نیرو با اشاره به اینکه مشکل آب‌گرفتگی اکثر بخش‌های شهر اهواز برطرف شده است، اظهار کرد: چند نقطه از شهر که آب قابل توجهی در آنجا جمع شده هنوز با مشکل مواجه است که با استفاده از پمپ‌های پرتوان که از سراسر کشور تهیه و ارسال شده، آب آن مناطق نیز در حال جمع‌آوری است.

وی با بیان اینکه در چند روز آینده مشکل بطور کامل برطرف خواهد شد، گفت: توپوگرافی اهواز به گونه‌ای است که این شهر مسطح است و شیب لازم برای خروج آب ناشی از بارندگی در آن وجود ندارد؛ از این رو هنگام وقوع بارندگی، آب به‌صورت ساکن در محل باقی می‌ماند؛ لذا حتما باید طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی در اهواز و شهر‌های مشابه این منطقه بر اساس قانون از سوی شهرداری اجرا شود تا شبکه فاضلاب نیز بتواند به درستی کار خود را انجام دهد.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه سیستم فاضلاب شهر اهواز و یا هر شهر دیگری برای جمع‌آوری فاضلاب طراحی شده است نه آب‌های سطحی، ادامه داد: زمانی که سیستم مناسبی برای جمع‌آوری آب‌های سطحی وجود نداشته باشد، طبیعتا وقوع بارندگی‌های شدید، شبکه فاضلاب را نیز دچار اختلال می‌کند.

تقی‌زاده خامسی افزود: درحال‌حاضر بیش از دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر خطوط جمع‌آوری فاضلاب در شهر اهواز وجود دارد که حدود هزار و ۱۵۰ کیلومتر آن فرسوده است، البته این سیستم فقط قادر به جمع‌آوری فاضلاب بوده و نمی‌تواند آب‌های سطحی را نیز جمع‌آوری کند.

وی با اشاره به اجرای ۴۰ درصد طرح جامع فاضلاب اهواز ادامه داد: ۶۰ درصد باقی مانده این طرح، نیازمند چهار هزار میلیارد تومان اعتبار است که البته وزارت نیرو مدل اعتباری را به رئیس جمهور ارائه کرده است که با تامین آن، تا سه سال آینده این طرح عملیاتی خواهد شد.

تقی‌زاده خامسی با بیان اینکه حتی اجرای کامل طرح جامع جمع‌آوری فاضلاب نیز مشکل آب‌های سطحی این شهر را برطرف نمی‌کند، گفت: همزمان با اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز، طرح راه‌اندازی سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی نیز باید اجرا شود، زیرا درصورت عملیاتی نشدن آن، باز هم شهر اهواز با مشکل آب‌گرفتگی مواجه خواهد شد، چرا که ظرفیت طراحی شده طرح فاضلاب، فقط برای جمع‌آوری فاضلاب است.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با اشاره به غیر استاندارد و غیر اقتصادی بودن جمع آوری فاضلاب و آب سطحی با یک سیستم مشترک، افزود: باید این دو طرح، به‌طور جداگانه، اما همزمان اجرا شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون آبفای اهواز با اختصاص اعتباری معادل ۳۵۰ میلیارد تومان و حضور ۲۲ پیمانکار در حال تعویض تاسیسات صدمه‌دیده و نوسازی سیستم فاضلاب اهواز است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *