شکر و برنج ارزان تولید داخل را نابود میکند/ اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاهای واسطهای تولید
کشاورز گفت: به عنوان حامی تولید انتظار داریم ارز دولتی به کالاهای وسطهای تولید داده شود تا تولید اقتصادیتر در کشور صورت گیرد.
وی با بیان اینکه هیچ گزارشی مبنی بر گرانی و کمیابی نهادهها طی ۲ سال اخیر نداشتیم افزود: در حال حاضر در آفت کش، بذر و کود ذخیره کافی داریم.
سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: تولید کنندگان نقش مهمی در این شرایط دارند، باید همکاری و تعامل بین انجمن ها، کشاورزان و وزارتخانه بیشتر شود.
کشاورز بیان کرد: در فضای تحریم واردکنندگان بذرها، تدابیری برای واردات از کشورهای مختلف داشته باشند تا به مشکل نخوریم.
وی تصریح کرد: از یک سال گذشته سیاست ما این بود کالاهای نهایی به سمت دریافت ارز نیمایی برود که در گوشت قرمز، چای، حبوبات و کره شروع کردیم.
سرپرست وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: به عنوان حامی تولید انتظار داریم ارز دولتی به کالاهای وسطهای تولید داده شود تا تولید اقتصادیتر در کشور صورت گیرد، با شکر و برنج ارزان تولید داخل نابود میشود.
وی با بیان اینکه از دست دادن بازارهای صادراتی نگران کننده است، گفت: تا زمانی که بازار داخلی تامین باشد و کالای مورد نظر ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت نکرده باشد از صادرات حمایت میکنیم.
کشاورز گفت: ۱۱ هزار برند برای ثبت کود درخواست ثبت مجوز دادهاند و ۹۷۰۰ برند مجوز ثبت دریافت کردند.
سرپرست وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: بخش کشاورزی مصرف کننده بالای مواد شیمیایی در کشور نیست، مشکلی که درباره مانده سموم وجود دارد این است که تنوع آفت کش برای یک عامل خسارت زا کم است.
صادرات هیچ محصولی ممنوع نیست
همچنین علی اکبر مهرفرد معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه تایید ثبت سفارش به منزله اختصاص دادن ارز نیست، اظهار کرد: بعد از تایید سیستمی وزارت جهادکشاورزی،بانک مرکزی تاکید کرده باید فهرست ثبت سفارش ارسال شود در غیر این صورت ارز اختصاص نمی دهد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اختصاص ارز به کالاها افزود: سرپرست وزارتخانه درخواست کرده واردات بذر گوجه و پیاز با ارز نیمایی تامین شود و مسیر آن در بانک مرکزی در حال طی شدن است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اختصاص ارز به کالاها افزود: سرپرست وزارتخانه درخواست کرده واردات بذر گوجه و پیاز با ارز نیمایی تامین شود و مسیر آن در بانک مرکزی در حال طی شدن است.
وی گفت: تصمیم ما این است که برای نهاده ها ارز رسمی اختصاص دهیم و برای محصولات نهایی ارز نیمایی تامین و ارز رسمی را قطع کنیم.
مهرفرد با بیان اینکه کالایی که با ارز رسمی وارد می شود باید کنترل شود که کار آسانی نیست،ادامه داد: اعتقاد داریم کالایی که ارز رسمی می گیرد و امکان کنترل نداشته باشد باید از لیست ارز خارج شود.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر اینکه صادرات هیچ محصولی ممنوع نیست بیان کرد: طبق ابلاغیه رییس جمهور کمیسیونی با عضویت ۶ وزیر پیش بینی شده که کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی می گیرند بر آنها عوارض وضع شود.
هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی تهران یکم الی چهارم بهمن در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *