هشدار پلیس فتا درباره ترفند جدید کلاهبرداران اینترنتی
وی با بیان اینکه پیامک مذکور از طریق شماره ۱۰۰۰۶۰۰۶۰۰ به تلفنهای همراه ارسال شده وجه قانونی ندارد، تصریح کرد: در پیامک ارسالی، از گیرندگان پیام خواسته شده به منظور جلوگیری از قطع شبکه موبایل، ظرف ۲۴ ساعت جهت فعال سازی با ارسال کننده پیام ارتباط برقرار کنند.
سرهنگ پاشایی اظهار داشت: افراد سوجو و مجرمان سایبری مانیتورینگ قویی دارند و فضایی رسانهای و جریانات کشور را به خوبی رصد کرده و هر موضوعی که بخشی از آن به مردم مربوط شود را بررسی و برای آن بستر مجرمانه فراهم میکنند.
وی افزود: این افراد در مجموع برای رسیدن به اهداف خود و کلاهبرداری از مردم، از تهدید، ترغیب، تشویش استفاده میکنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: یکی از ترفندهای مجرمان اینترنتی تهدید است که در این روش افراد فرصت طلب و سودجو سعی میکنند مخاطبان را به قطع یارانه، قطع تلفن یا حذف برخی خدمات دیگر تهدید کنند.
سرهنگ پاشایی افزود: ترغیب مخاطبان به وعدههای دریافت ارائه خدمات رایگان یا حتی شرکت در قرعه کشی با جایزههای چشمگیر نیز از دیگر ترفندهای مجرمان اینترنتی برای جذب مخاطبان است.
معاون پلیس فتا گفت: این مجرمان با ترفندی دیگر و با ایجاد تشویش به دنبال درگیر کردن ذهن مخاطبان برای دسترسی به اطلاعات فردی و بانکی آنها هستند که مردم باید با درایت و بدون هیچگونه عجله در تصمیم گیری، با مراجعه به سامانههای معتبر ملی یا تماس با دستگاههای مربوطه نقشه آنها را خنثی کنند.
از صبح امروز (چهارشنبه) پیامکی با مضمون «مشترک گرامی، دستگاه تلفن شما قانونی است، ولی فعال نشده برای جلوگیری از قطع شدن شبکه موبایل تا ۲۴ ساعت جهت فعالسازی اقدام نمایید» hamta.cc - ارسال شده از شماره ۱۰۰۰۶۰۰۶۰۰» به تلفنهای همراه شهروندان ارسال شده است.
برخی شهروندان دریافت کننده این پیامک در تماس تلفنی با ایرنا، خواستار پیگیری این موضوع شدند.