صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تأثیر دولتی بودن سازمان اوقاف بر کاهش توجه مردم به وقف / لزوم توجه دستگاه‌ها به آموزش قرآن

۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶:۱۴
کد خبر: ۵۷۷۹۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولتی بودن سازمان اوقاف باعث شده تا مردم کمتر به حوزه وقف توجه داشته باشند، بنابراین باید ساختار مردمی در این سازمان وجود داشته باشد تا مردم بیشتر به فرهنگ وقف توجه کنند.

به گزارش ، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسئولان اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به اقدامات سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش قرآن اظهار کرد: تاکنون این سازمان به خوبی توانسته است در این زمینه ایفای نقش کند، حتی دارای تجربه‌های موفقی در این حوزه بوده که لازم است در این بخش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: برگزاری برنامه‌های آموزش قرآن باید از سوی دستگاه‌هایی که در این حوزه فعالیت‌ دارند،‌ در دستور کار قرار گیرد تا جوانان به سوی تعالیم قرآنی جذب شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت آموزه‌های قرآن به عنوان فعالیت فرهنگی گفت: آموزه‌های قرآنی می‌تواند در زندگی افراد مختلف دارای کاربرد باشد چراکه بُعد فرهنگ را در افراد تقویت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: سعی شده اعتبارات مناسبی در زمینه آموزش قرآن اختصاص پیدا کند، البته ارائه پیشنهادات در این زمینه راهگشا است.

لاریجانی با بیان اینکه فرهنگ وقف از جمله مواردی است که همواره مورد توجه بوده است،‌ گفت: اینگونه تفکرات باید بیش از پیش ترویج داده شود، ولی دولتی بودن سازمان اوقاف باعث شده تا مردم کمتر به حوزه وقف توجه داشته باشند، بنابراین باید ساختار مردمی در این سازمان وجود داشته باشد تا مردم بیشتر به فرهنگ وقف توجه کنند.

وی ادامه داد: هر اندازه بخش مردمی در این سازمان افزایش پیدا کرده و تقویت شود، به رواج بیشتر فرهنگ وقف خواهد انجامید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تشویق‌های قانونی برای رواج فرهنگ وقف بسیار مناسب است، گفت: لزوم انجام فعالیت‌های کارشناسی در این حوزه بر کسی پوشیده نیست؛ به همین منظور با توجه به جایگاه زیارتی و امامزاده‌هایی که در سه شهر قم،‌ مشهد و شیراز وجود دارد، برای این سه شهر می‌توان به صورت اختصاصی فعالیت کرد.

وی خاطرنشان کرد: بقاع امامزادگان از جمله مکان‌هایی است که ظرفیت تبدیل شدن به مراکز فرهنگی را دارا است، بنابراین به این وسیله می‌توان زمینه جذب جوانان را به امامزادگان فراهم کرد که در قوانین باید این امر در نظر گرفته شود.

لاریجانی خاطرنشان کرد:‌ باید تکیه بیشتری بر جذب سرمایه‌های مردمی داشته باشیم و در این زمینه باید تشویق‌ها و معافیت‌هایی ارائه شود زیرا به اعتبارات دولتی چندان امیدی نیست.

در ادامه حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی‌مقدم مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به جایگاه این استان در زمینه آموزش قرآن کریم گفت: تاکنون استان قم توانسته بیش از 6 هزار نفر را زیر پوشش آموزش‌ها قرار دهد که نشاندهنده جایگاه این استان در زمینه آموزش قرآن بین استان‌های کشور است.

وی خاطرنشان کرد: استان قم در حوزه وقف نیز به طور موفق عمل کرده به طوری که وجود بیش از 7 هزار مکان وقفی این امر را نمایان می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *