صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی است

۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱:۲۰
کد خبر: ۵۷۷۹۳۲
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
دبیر شورای عالی امنیت ملی بهترین و موثرترین راه مقابله با تفکرات افراطی و تکفیری را تبیین و ترویج صحیح اسلام رحمانی دانست و گفت: ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی و ایجاد اختلاف، جنگ و بحران در کشور‌های اسلامی منطقه است.
به گزارش گروه سیاسی ، «محمدعلی وطن‌زاده» دبیر امنیت ملی تاجیکستان که برای شرکت در دومین نشست امنیت منطقه‌ای در صدر یک هیئت بلند پایه امنیتی به ایران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی گفت‌وگو کرد.

شمخانی در این دیدار با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی، قومی، دینی و زبانی ایران و تاجیکستان تصریح کرد: هیچ محدودیتی در توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه نداریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با استقبال از حضور همتای تاجیکی در دومین نشست گفت‌وگوی امنیت منطقه‌ای در تهران بر همکاری دو کشور در مقابله با خطر احیای مجدد داعش و گسترش آن تاکید کرد.

شمخانی بهترین و موثرترین راه مقابله با تفکرات افراطی و تکفیری را تبیین و ترویج صحیح اسلام رحمانی دانست و خاطر نشان کرد: ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی و ایجاد اختلاف، جنگ و بحران در کشور‌های اسلامی منطقه است.
 

دبیر شورای امنیت ملی تاجیکستان نیز در این ملاقات، نشست گفت‌وگوی امنیتی منطقه‌ای را که با موضوع افغانستان برگزار می‌شود رخدادی مهم برای اشتراک مساعی در خصوص یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی منطقه عنوان کرد.

وطن زاده با اشاره به مرز‌های مشترک طولانی تاجیکستان با افغانستان، ناامنی در این کشور را بر امنیت ملی تاجیکستان تاثیر گذار عنوان کرد و اظهار داشت: نباید گذاشت که گروهی تروریست افراطی به نام اسلام، کشور افغانستان را ناامن وبی ثبات کنند و منطقه را با چالش‌های امنیتی فزاینده روبرو سازند.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری مشترک دو کشور در زمینه‌های مختلف خواستار جلوگیری از تاثیرگذاری طرف‌های ثالث بر روابط ایران و تاجیکستان شد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *