۳ راهکار برای افزایش درآمد دولت/ تنها مسیر برای حل مشکلات اقتصادی مذاکره نیست
غلام زاده گفت: تنها راه برون رفت از مشکلات کشور مذاکره نیست و دولت میتواند با اتکا به ظرفیتهای داخلی از محدودیتهای بین المللی عبور کند.
وی ابراز کرد: قدمت روابط ایران و ژاپن به گذشته دور برمیگردد و در زمان ملی شدن نفت در زمان مصدق کشور انگلیس اقدام به تحریم نفت ایران کرد و نخستین کشوری که بدون توجه به تحریمهای نفتی از ایران نفت خرید، ژاپن بود.
این کارشناس اقتصاد سیاسی بیان کرد: ظرفیتهای اقتصادی و فناوری بالای کشور ژاپن میتواند باعث افزایش ارتباط میان دو کشور باشد، اما باید به این موضوع توجه کرد که ژاپن یکی از شرکای استراتژیک آمریکاست.
غلام زاده بیان کرد: محدودیتهای بین المللی باعث شده است که ژاپن برای خریدهای بزرگ نفتی اقدام نکند و به خریدهای کوچک از ایران ادامه بدهد.
وی افزود: کشور ژاپن به لحاظ سیاسی و نظامی استقلال عمل ندارد و بیشتر تصمیمات در این حوزه متاثر از سیاستهای آمریکا خواهد بود.
وی افزود: مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی سودچندانی برای اقتصاد کشور ندارد و کاری که اقتصاد ما به آن نیاز دارد تقویت ظرفیت داخلی، ایجاد جایگزینهای نفتی برای کشور و جبران کسری بودجه است.
به گفته وی؛ کاهش هزینه جاری دولت، مالیات و تعرفههای گمرکی از روشهای متعدد برای افزایش درآمد دولت است که متاسفانه کمتر به آن پرداخت شده است.
غلام زاده بیان کرد: تنها راه برای برون رفت از مشکلات کشور، مذاکره نیست و دولت میتواند با اتکای به ظرفیتهای داخلی از این محدودیت بین المللی عبور کند.
وی ادامه داد: درآمدهای نفتی ایران که نزد کشور ژاپن بلوکه شده است نزدیک به یک میلیارد دلار است و مشوق خوبی برای نشستن پای میز مذاکرات و انجام خواستههای آمریکا و کشورهای اروپایی به حساب نمی آید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *