صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه تروریسم و تلاش برای حفظ و مدیریت ناامنی صلح و ثبات افغانستان را تهدید می‌کند

۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲:۵۴
کد خبر: ۵۷۷۸۹۸
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: توسعه تروریسم و تلاش برخی کشور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای حفظ و مدیریت ناامنی در این کشور مهمترین چالش‌هایی است که صلح و ثبات در افغانستان را تهدید می‌کند.
به گزارش گروه سیاسی ، «چین ون چینگ» وزیر امنیت ملی جمهوری خلق چین که در صدر هیئت بلند پایه امنیتی برای شرکت در دومین نشست امنیت منطقه‌ای به تهران سفر کرده است عصر امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

شمخانی در این ملاقات با قدردانی از نقش فعال جمهوری خلق چین در نشست‌های امنیتی گفت‌وگوی منطقه‌ای اظهار داشت: امیدوارم با مساعی مشترک کشور‌های عضو نشست بتوانیم گام‌های سازنده‌ای برای افزایش ثبات و امنیت در منطقه برداریم.

وی با تاکید بر اراده رهبران عالی دو کشور برای ارتقاء مشارکت راهبردی و توسعه روابط همه جانبه میان تهران وپکن خاطر نشان کرد: نهاد‌های امنیتی ایران و چین می‌توانند در محقق کردن توافقات دوک شور در ابعاد سیاسی، اقتصادی و دفاعی نقش ویژه‌ای داشته باشند.

شمخانی با اشاره به موضوع دومین نشست گفت‌وگوی منطقه‌ای که با موضوع افغانستان برگزار می‌شود افزود: توسعه تروریسم و تلاش برخی کشور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای حفظ و مدیریت ناامنی در این کشور مهمترین چالش‌هایی است که صلح و ثبات در افغانستان را تهدید می‌کند.
 

چین ون چینگ وزیر امنیت ملی جمهوری خلق چین نیز در این ملاقات با اظهار خرسندی از سفر به ایران و شرکت در دومین نشست گفت‌وگوی امنیتی ازابتکار ایران برای پایه گذاری و تداوم این نشست قدردانی کرد.

وی روابط با جمهوری اسلامی ایران را دارای جایگاه مهمی نزد مسئولین عالی چین عنوان کرد و افزود: اشتراک مساعی و رایزنی مستمر مقامات دو کشور می‌تواند در تحقق سریع توافقات انجام شده میان روسای جمهور ایران وچین نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *