صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تجهیز مراکز درمانی به طب کار/ لزوم در نظر گرفتن طرح اختصاصی مدیریت بحران برای هر بیمارستان

۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸:۰۲
کد خبر: ۵۷۷۷۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران با اعلام خبر تجهیز بسیاری از مراکز درمانی استان به طب کار گفت: ضروری است هر بیمارستان بر اساس منابع، امکانات، خطرات و ویژگی های خاص خود، دارای یک طرح اختصاصی مدیریت بحران و یا طرح آمادگی فوری باشد تا عملکرد مطلوب بیمارستان را تضمین کند.
به گزارش گروه اجتماعی ، محمد‌تقی خسروانی مقدم با بیان اینکه هم اکنون مسئولان سازمان در راستای استاندارد سازی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی و ایمن ‌سازی مراکز درمانی، اقدام به مصوب کردن تخریب و نوسازی بیمارستان‌ها براساس آیین‌نامه‌های جدید کرده‌اند، اظهار داشت: مقاوم سازی بیمارستان‌ها گام به گام در دست اجراست و ساخت این بیمارستان‌ها منطبق بر آیین‌نامه‌های ایمن سازی و استاندارد بیمارستان ها و مراکز درمانی، تشخیصی است.

وی ضمن ابراز خرسندی از اینکه بسیاری از بیمارستان‌های تأمین اجتماعی برای ارائه خدمات درمانی از ظرفیت بالایی برخوردارند، تصریح کرد: در این بیمارستان‌ها به‌طور همزمان چند نوع خدمات تخصصی پزشکی ارائه می‌شود که این امر می‌تواند از جمله نقاط قوت مراکز درمانی به شمار آید.

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران گفت: هم اکنون بسیاری از مراکز درمانی مجهز به متخصصان طب اورژانس شده‌اند که این نیروها در مواقع بحرانی می‌توانند بسیار کارآمد عمل کنند.

وی با اشاره به برگزاری مانور تخلیه اضطراری مراکز درمانی استان تهران افزود: این مانورها که با هدف آماده سازی در مقابله با بحران‌های ناخواسته و مدیریت آن به منظور کاهش عوارض و تبعات ناشی از بحران تشکیل می‌شود و میزان آمادگی هر مرکز را از نظر پشتیبانی، خدمت رسانی، تجهیزات پزشکی و دارو، مدیریت نیروی انسانی وغیره مورد بررسی قرار می‌دهد. تمهیدات و فعالیت‌های مرتبط با مدیریت بحران جهت کاهش شدت و تأثیر سوانح بر افراد، اموال و تأسیسات و عملکردهای حیاتی آن مجموعه صورت می‌گیرد.

خسروانی مقدم در پایان اظهارکرد: ضروری است هر بیمارستانی بر اساس منابع، امکانات، خطرات و ویژگی های خاص خود، دارای یک طرح اختصاصی مدیریت بحران و یا طرح آمادگی فوری باشد تا عملکرد مطلوب بیمارستان را تضمین کند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *