صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاکید نمایندگان بر ساخت سیل بند‌ها پیش از وقوع سیلاب

۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴:۴۵
کد خبر: ۵۷۷۴۶۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان در جلسه علنی امروز بر ضرورت ساخت سیل بند‌ها پیش از وقوع سیل و خسارت‌های پس از آن تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد خسارات و پیامد‌های سیلاب‌های اخیر کشور در دستور کار امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
 
بیشتر بخوانید:
 
در بخشی از این گزارش که از سوی علی ابراهیمی،سخنگوی  کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی در صحن مجلس قرائت شد،آمده است: احتمال وقوع خشکسالی‌های شدیدتر و همچنین سیلاب‌های مهیب‌تر که ما تاکنون تجربه نکرده‌ایم، در یکی از سال‌های پیش رو هیچ بعید نیست و لذا باید با اصلاح رویکرد‌های برنامه ریزی و توسعه کشور خود را برای مقابله با این پدیده‌ها آماده کنیم.

کمیسیون کشاورزی همچنین در این  گزارش عنوان می کند؛ در کشور ما با اقلیم خشک و نیمه خشک و تجربه وقوع خشکسالی‌های طولانی در گستره زیادی از کشور، عملاً اثبات شده که منافع سیل بیشتر از هزینه‌های آن است و بنابراین باید رویکرد مدیریت منابع آب کشور بیشتر بر هدایت سیلاب متمرکز باشد تا کنترل آن، به این معنا که باید تلاش شود هزینه‌های وقوع سیل را به حداقل برسانیم و از منافع آن حداکثر بهره برداری به عمل آید.
 
تلاش کردیم خسارات به حداقل برسد
در ادامه این جلسه اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی در مورد خسارت‌ها و پیامد‌های سیلاب‌های اخیر کشور گفت: باید تدبیری عاقلانه و کارشناسی برای مدیریت بحران اندیشیده می‌شد و در این راستا با تشکیل کارگروه‌هایی از نظرات کارشناسان و متخصصان استفاده شد. بلافاصله نیز ارزیابی خسارت آغاز شد. در ادامه شاهد سیلاب‌ها در بخش‌های دیگر کشور بودیم که در خوزستان وضعیت بسیار سخت بود.

وی در ادامه تاکید کرد: پس از وقوع سیلاب در خوزستان، قرارگاهی برای مدیریت بحران شکل گرفت و ۷ کارگروه تخصصی ذیل این قرارگاه فعال شدند. استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های متخصصان برای مدیریت بحران مورد توجه بود. تمام تلاش ما در سیلاب‌ها به حداقل رساندن خسارات جانی بود. ما شاهد بودیم که در کل سیلاب‌ها ۷۶ نفر جان خود را از دست دادند؛ البته همه آن‌ها مستقیم با سیلاب جان خود را از دست ندادند، بلکه ۲۶ نفر بر اثر چپ شدن قایق جان باختند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه بیان داشت:در بخش مسکن هم به طور کلی ۱۶۲ هزار و ۲۷۰ واحد در کشور آسیب دیده است و روند بازسازی این خانه‌ها به سرعت در حال پیشرفت است و به طور کلی اگر این روند ادامه یابد، بازسازی منازل در مناطق سیل زده تا پایان سال تکمیل می‌شود.

در ادامه این جلسه نمایندگان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
 
مهرداد لاهوتی پیرو این گزارش گفت: در همه جای دنیا در صورت وقوع حوادث، شرکت‌های بیمه در مقابل مردم، مسئول هستند، اما متاسفانه در کشور ما دولت پس از وقوع حوادث باید در مقابل مردم پاسخگو باشد که باید این رویه تغییر کند و فرهنگ بیمه در کشور نهادینه شود.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *