نفسهای آخر نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ مخالفان نتانیاهو در لیکود افزایش یافت
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که آینده سیاسیاش در هالهای از ابهام فرو رفته با طیف گستردهای از بحرانهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مواجه است.
نتانیاهو که موقعیتش در پی ۲ دور ناکامی در تشکیل کابینه پس از انتخابات پارلمانی ماههای آوریل و سپتامبر لرزان شد، شاهد تزلزل روزافزون پایههای قدرتش در ساختار سیاسی اراضی اشغالی است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پی صدور کیفرخواست از سوی «آویخای مندلبیت»، دادستان کل رژیم صهیونیستی در مورد پروندههای سه گانه موسوم به ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ خود، پس از ۱۴ سال با چالش بزرگی در حزب لیکود مواجه شد؛ ادعای ریاست حزب از سوی سار.
در همین حال «هایم کاتز»، سیاستمدار ۷۲ ساله صهیونیست و وزیر پیشین کار این رژیم که در صنایع هوایی این رژیم فعالیت دارد نیز به جمع حامیان ریاست سار بر لیکود پیوسته است.
• بیشتر بخوانید:
پیشتر چند مقام ارشد دیگر لیکود نیز اعلام کرده بودند از ریاست سار بر این حزب حمایت میکنند.
برخی از مقامهای ارشد لیکود اعلام کردند که نتانیاهو شانسی برای تشکیل کابینه حتی پس از برگزاری انتخابات سوم ندارد.
رسانههای رژیم صهیونیستی میگویند سار فعالیت تبلیغاتی خود را به صورت رسمی از امروز دوشنبه و در حومه «تل آویو» آغاز میکند.
به نظر میرسد ورود رژیم صهیونیستی به ورطه برگزاری سومین انتخابات در کمتر از یک سال در پی برگزاری ۲ دور انتخابات بی نتیجه پارلمانی، نیز نمیتواند نقطه پایانی بر بحران و بن بست سیاسی در این رژیم باشد.
از سوی دیگر موضوع تبعیض نژادی در اراضی اشغالی بار دیگر به مرکز ثقل موضوعات اجتماعی تبدیل شد.
رسوایی جداسازی کودکان اتیوپیایی تبار در مهدکودکهای رژیم صهیونیستی از سایر کودکان، سبب بروز موج جدیدی از خشم و عصبانیت جامعه اتیوپیایی تبار شد.
در پی انتشار گزارشهایی مبنی بر جدا کردن اتاق نگهداری و ورودی کودکان اتیوپیایی تبار در مهدکودکهای رژیم صهیونیستی، موضوع تبعیض نژادی فراگیر بار دیگر به موضوع اصلی بحثهای اجتماعی در اراضی اشغالی تبدیل شد.
اراضی اشغالی در سال جاری با موج گسترده اعتراضهای ضد نژادپرستی علیه اتیوپیایی تبارها مواجه بود. این اعتراضها در پی خشونت پلیس علیه یک جوان غیرمسلح ۱۹ ساله اتیوپیایی تبار در «حیفا» که منجر به مرگ او شد، شکل گرفت.
رژیم صهیونیستی که در یک سال گذشته با بحران سیاسی و بن بست تشکیل کابینه مواجه بوده، با اعتراضهای گستردهای در مورد موضوعات اجتماعی و اقتصادی روبرو است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *