محصولات تراریخته؛ مفید یا مضر؟
وی ادامه داد: وزارت بهداشت همیشه نظر خود را اعلام کرده که مصرف محصولات تراریخته در قالب آن استانداردها و پروتکلهای موجود و ضوابطی است که باید رعایت شده باشد؛ یعنی از نظر واردات، آن ماده غذایی از کجا وارد شده باشد و اگر به لحاظ تراریختگی مطابق با استانداردهای ایران که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو کنترل میشود باشد، مشکلی ایجاد نمیکند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: اکنون روغنهایی که مصرف میکنیم؛ مثلا روغن سویا و روغنهای مایع در کل دنیا تراریخته هستند.
عبدالهی متذکر شد: بنابراین انواع روغنهای مایع مصرفی ما از دانههای تراریخته تهیه میشوند و سالهاست در ایران و خیلی کشورهای دیگر مصرف میشوند و تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازند، وجود ندارد.