صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۷ هزار بهبود یافته از اعتیاد تسهیلات اشتغال دریافت کردند

۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۱:۰۱
کد خبر: ۵۷۶۳۵۰
براتی سده گفت: در سال گذشته ۷ هزار بهبود یافته از اعتیاد تسهیلات اشتغال دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، اعتیاد، بلای خانمان سوزی است که زندگی عادی معتادان، خانواده و شغل را از او می گیرد.

اما اگر فرد معتاد، اراده کرده و از روش اصولی، مصرف مواد مخدر را ترک کنند؛ می تواند با حمایت خانواده و دستگاه های مربوطه به زندگی پاک بازگردد. یکی از نیازهای هر معتاد بهبود یافته، شغل است که سازمان بهزیستی با همکاری سایر سازمان ها برای ایجاد اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد تلاش می کند.

فرید براتی سده مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: سازمان بهزیستی برای اشتغال و توانمندسازی افراد تحت پوشش، خدماتی به صورت تسهیلات ارائه می‌دهد.

وی افزود: ارائه این تسهیلات به دو گروه انجام می‌شود. گروه اول شامل کارفرمایانی هستند که تعداد خاصی از افراد تحت پوشش بهزیستی را به کار می‌گیرند. این افراد به ازای هر معتاد پاک شده‌ای که به کار گیرند، ۲۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. همچنین این افراد از پرداخت برخی مالیات‌ها معاف می‌شوند.

براتی سده ادامه داد: گروه دوم، اشخاصی هستند که تحت پوشش بهزیستی هستند، اما توانایی ایجاد کسب و کار دارند. این افراد نیز پس از بررسی‌های کارشناسی، برای دریافت وام خوداشتغالی به بانک معرفی می‌شوند.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور درباره شرط دریافت تسهیلات برای بهبود یافتگان از اعتیاد گفت: برای دریافت این تسهیلات افراد باید " آماده سازی شغلی" شوند. به این معنا که بر اساس هماهنگی با ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، این افراد طبق سهمیه در مراکز فنی و حرفه ای، مهارت‌های شغلی می‌آموزند و گواهی پایان دوره دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۷ هزار معتاد بهبود یافته از این تسهیلات استفاده کردند.

به گفته سرهنگ بخشنده رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، بیش از 70 درصد  مانتوهای  خیابان هفت تیر توسط معتادان بهبودیافته در تولیدی های لباس، تولید می شود.


برچسب ها: اعتیاد بهزیستی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *