صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرکوب نرخ بیکاری با توسعه اقتصاد الکترونیک/ مسئولان به کسب وکار اینترنتی اعتماد ندارند

۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰:۲۸
کد خبر: ۵۷۶۰۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
حاج اسماعیلی گفت: با توسعه اقتصاد الکترونیک در کشور تعداد زیادی اشتغال در کشور ایجاد می‌شود که می‌توانند نرخ بیکاری را تا حد قابل توجهی کاهش دهند.

حمید حاج اسماعیلی کارشناس اقتصادی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص جایگاه الکترونیک و تکنولوژی در اقتصاد ایران اظهار کرد: حدود دو دهه از طرح اقتصاد الکترونیک در کشور می گذرد و در دولت‌های نهم و دهم نیز بحث دورکاری در انجام امور در کشور به طور جدی مطرح شده بود.

وی در ادامه افزود: از پنج سال گذشته چند نوع کسب وکار اینترنتی در کشور راه اندازی شد که در بین کشور‌های همسایه نسبتا بی همتا بود و باعث شد تا رغبت مردم به راه اندازی این نوع کسب و کار افزایش یابد، از نمونه این‌ فعالیت ها می‌توان به حمل و نقل اینترنتی درون شهری اشاره کرد.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: در اقتصاد الکترونیک اطلاعات و داده‌ها با بیشترین سرعت ممکن انتقال می‌یابند و این موضوع یکی از مهم‌ترین دلایلی است که دولت‌ها نسبت به توسعه اقتصاد الکترونیک مصمم تر می شوند.

حاج اسماعیلی تصریح کرد: تحقیقاتی که اخیرا در زمینه اقتصاد الکترونیک صورت گرفته حاکی از این است که در این زمینه دقت و توجه افراد برای انجام وظایف خود افزایش می‌یابد همچنین توسعه اقتصاد الکترونیک به کاهش هزینه‌های دولت نیز کمک می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه هنوز اقتصاد الکترونیک نتوانسته توجه دولتمردان ایرانی را به خود جلب کند و دولتمردان نیز اعتماد کافی به این زمینه ندارند.

این کارشناس اقتصادی یادآوری کرد: دولت باید با تحقیق در زمینه‌های مختلف نحوه برخورد و استفاده کشور‌ها از اقتصاد الکترونیک را بررسی کند و نتایج این بررسی‌ها را در کشور به خوبی اجرا کند.

حاج اسماعیلی ادامه داد: اقتصاد الکترونیک ممکن است در ابتدا چند نوع اشتغال را در کشور تحدید کند، اما باید توجه داشت که این نوع از اقتصاد، دقت و استاندارد امور اقتصادی را در کشور افزایش می‌دهد و در نهایت نیز با اشتغال زایی در زمینه‌های مختلف، اشتغال‌های از دست رفته را جبران می‌کند.
 

وی بیان کرد: هم اکنون تمام دولت‌های جهان در تلاش اند تا جایی برای اقتصاد الکترونیک در کشور خود ایجاد کنند و دولت ما نیز باید نسبت به این موضوع هرچه سریع‌تر اقدام کند چراکه در حال حاضر پیشرفت در اقتصاد جهانی به توسعه اقتصاد الکترونیک بستگی دارد.

این کارشناس اقتصادی افزود: باید به این موضوع نیز توجه داشت که افزایش نرخ بیکاری یکی از معضلات روز جامعه است و این معضل با ارتقا اقتصاد الکترونیک در کشور قابل حل است.

حاج اسماعیلی گفت: بنابراین دولت باید تمام جنبه‌های اقتصاد الکترونیک را در نظر بگیرد و با حمایت از فعالان این بخش، هم زیر ساخت‌های اقتصاد الکترونیک را تقویت کند و هم رغبت فعالان اقتصادی را نسبت به مشارکت در این زمینه افزایش دهد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *