تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در پتروشیمی پارس/ افزایش ۲۱ درصدی صادرات به رغم تشدید تحریمها
حسنی گفت: در پروپان حرکت روی زنجیره پلیاتیلن است و در استایرن روی محصولات دیگر استایرن میخواهیم پیش برویم که وارد میشوند و اصلا در کشور تولید نمیشوند.
مدیرعامل پتروشیمی پارس تصریح کرد: سرمایه گذاری ارزی در شرکت پارس بالغ بر ۷۲ میلیون دلار و سرمایه گذاری ریالی آن ۲۸۳۵ میلیارد است و پنجاه درصد سهام شرکت پلیمر آریاسول نیز متعلق به این شرکت است.
وی افزود: شرکت پتروشیمی پارس از سه واحد تولیدی استحصال اتان، تولید LPG و واحد اتیل بنزن واحد استایرین منومر تشکیل شده است.
حسنی ادامه داد: واحد استحصال اتان به یاد شهدای هفت تیر در هفتم تیر ۱۳۸۵ افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت و خوراک این واحد روزانه ۶۰ هزار تن گاز است که از واحدهای پالایشگاه اول و دوم مجتمع گاز پارس جنوبی تامین میشود و محصولاتی از قبیل اتان، پروپان، بوتان و گسولین در این تولید میشود.
مدیرعامل پتروشیمی پارس ابراز کرد: واحد اتیل بنزن نیز در سال ۱۳۸۵ تاسیس شد که خوراک این واحد ۱۷۵ هزار تن اتلین، ۴۴۰ هزار تن بنزن تحویل داده میشود و محصول نهایی ۶۴۵ هزار تن اتیل بنزین در سال است.
وی با اشاره به واحد استایرین منومر بیان کرد: این واحد در سال ۱۳۸۵ مورد بهره برداری قرا گرفت که خوراک مورد نیاز آن ۶۴۵ هزار تن اتیل بنزن است و محصولات نهایی آن ۶۰۰ هزار تن استایرین منومر، ۱۴ هزار تن تولوئن و ۶ هزار تن بنزن در سال است.
حسنی ابراز کرد: تولیدات شرکت پارس طی ۶ ماه گذشته و در مقایسه با مدت مشابه افزایش ۱۰ درصدی داشته که این افزایش در قسمتهای استحصال اتان ۶درصد، اتیل بنزن ۱۷درصد و استایرن منومر ۲۰درصد رشد داشته است.
مدیرعامل پتروشیمی پارس به شدیدتر شدن تحریمها در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ اشاره و تصریح کرد: تولید و صادرات این شرکت با وجود شدیدتر شدن تحریمها نسبت بهمدت مشابه پارسال افزایش داشته و فقط صادرات شرکت در هشت ماه امسال نسبت بهمدت مشابه پارسال ۲۱.۵ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید استایرن منومر ۷ درصد و اتیل بنزن پتروشیمی پارس ۲۰ درصد افزایش یافته است، اظهار کرد: برنامه این شرکت این است که در یک سال آینده (پایان ۹۹) به ۲۵ درصد افزایش ظرفیت در تولید استایرن منومر برسیم.
مدیرعامل پتروشیمی پارس تصریح کرد: برای مقابله با تحریمهای موجود در زمینه صادرات پروپان هماهنگی مناسبی میان واحدهای همجوار برای مصرف در زنجیره ارزش و اجرای برنامه ذخیره سازی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ابراز کرد: برای افزایش صادرات برنامههایی از قبیل افزایش تولید واحد اتیل بنزن، افزایش میزان فروش داخلی با هدف انعطاف پذیری با مشتریان داخلی و اجرای پروژه تزریق محصولات به خطوط سراسری گاز کشور برای افزایش ارزش حرارتی در دستور کار گرفته است.
حسنی با بیان اینکه پتروشیمی پارس به دنبال تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی خود است، افزود: در پروپان حرکت روی زنجیره پلیاتیلن است و در استایرن روی محصولات دیگر استایرن میخواهیم پیش برویم که وارد میشوند و اصلا در کشور تولید نمیشوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *