افزایش ابلاغ الکترونیک در کاهش اطاله دادرسی بسیار موثر بوده است
وی اظهار داشت: ارتقاء کمی و کیفی وضعیت شورای حل اختلاف در گرو تلاش مجدانه اعضاء و کارکنان است تا در یک امر خیر و خداپسندانه هم گره از کار مردم باز کنند و هم در راستای تعمیق فرهنگ صلح و سازش در جامعه گام بردارند.
این مقام قضایی در خصوص ابلاغ الکترونیک ابراز داشت: افزایش تعداد ابلاغ الکترونیک و کسب امتیاز الکترونیکی توسط شوراهای حل اختلاف اشکذر در هفت ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که به ۸۶ درصد رسیده و نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است، خود در امر کاهش اطاله دادرسی در پرونده های قضایی بسیار موثر بوده است.
وی افزود: این حوزه قضایی عملکرد شوراهای حل اختلاف در زمینه کاهش ورودی، مانده و افزایش مختومه عملکرد مطلوبی داشته اند و خواستار استمرار این حرکت رو به جلو شد.
معاون رئیس کل دادگستری استان یزد در امور شوراها گفت: برقراری صلح و سازش که از مهمترین و اولین اولویت های قبل از رسيدگي و صدور حکم، در دعاوی کیفری و حقوقی است از ظرفیت شوراهای حل اختلاف بخصوص شوراهای روستایی در این زمینه موثر است.
حداد یادآور شد: با آموزش جرائم قابل گذشت به ضابطین، و هماهنگی لازم دادستان های عمومی و انقلاب در حوزه های قضایی برخی از جرایم ازجمله جرایم قابل گذشت با یک سازوکار مشخص قبل از ارسال به دادسرا جهت صلح و سازش به شوراهای حل اختلاف ارجاع گردد.
لازم به ذکر است شوراهای حل اختلاف شهرستان اشکذر از شوراهای فعال بوده که در کنار دادگستری این شهرستان کمک خوبی را به کاهش وارده به این مجموعه قضایی نموده است.