«نجمه پلاره»؛ تصویری از مظلومیت مردم پاراچنار در جنگ با داعش/مروری بر زندگی شهید «سید افتخار حسین»
نویسنده کتاب «نجمه پلاره» گفت: به نظر من جذابترین قسمت کتاب «نجمه پلاره» پرداختن به زندگی مردم پاراچنار و توصیف زندگی خانوادهها و رسوم مردم این منطقه همچنین مظلومیت این مردم در جنگ با داعش و مشکلاتی که در این راه متحمل شدند بود.
زهرا آقازادهنژاد نویسنده کتاب در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «نجمه پلاره» گفت: این کتاب، زندگی داستانی یکی از رزمندگان پاکستانی اهل منطقه پاراچنار در لشکر زینبیون را روایت میکند، در کتاب «نجمه پلاره» زندگی خانوادگی «شهید سید افتخار حسین» را به به رشته تحریر در آوردهام، این شهید بزرگوار و خانوادهاش از اهالی شوران یکی از روستاهای منطقه پاراچنار پاکستان هستند.
این نویسنده کتاب به علل نوشتن کتاب «نجمه پلاره» اشاره و بیان کرد: پیشنهاد تهیه کتاب «نجمه پلاره» از طرف گروه فرهنگی لشکر زینبیون به من شد و در نهایت تولید این کتاب با همکاری انتشارات شهید کاظمی انجام گرفت و روانه بازار نشر شد.
وی هدف خود از نگارش کتاب «نجمه پلاره» را معرفی مجاهدتهای لشکر زینبیون دانست و ابراز کرد: هر کتابی که نوشته میشود با خود پیامی به همراه دارد، هدف من معرفی مجاهدان گمنامی بود که بخاطر محدودیتی که وهابیان در پاکستان برای آنها ایجاد میکردند در مظلومیت به سر میبرند. شیعیان مخلصی که قبل از ظهور داعش در کشور سوریه طعم تلخ حضور نحس داعش را در کنار خود و هموطنانشان حس کرده بودند و با جهادی شجاعانه آنها را از پاراچنار رانده بودند.
آقازاده نژاد پیرامون جذابترین بخش کتاب «نجمه پلاره» اظهار کرد: به نظر من جذابترین قسمت کتاب «نجمه پلاره» پرداختن به زندگی مردم پاراچنار و توصیف زندگی خانوادهها و رسوم مردم این منطقه همچنین مظلومیت این مردم در جنگ با داعش و مشکلاتی که در این راه متحمل شدند بود.
وی بازتابهای مخاطبان نسبت به کتاب «نجمه پلاره» را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: تا به حال بازتابهای خوبی از خوانندگان کتاب «نجمه پلاره» دریافت کردم، این موضوع نشان داد به هدفم که معرفی مردم پاراچنار بود نزدیک شدم. کتاب «نجمه پلاره» صرفا یک زندگینامه با محوریت زندگی «شهید سید افتخار حسین» نیست بلکه قصه یک خانواده است، البته کتاب در قسمتهایی دچار حبابهای اطلاعاتی میشود که دلیل آن در دسترس نبودن منابع بود.
آقازاده نژاد پیرامون سبک نگارش کتاب «نجمه پلاره» ابراز کرد: کتاب «نجمه پلاره» یک اثر داستانی است و من در نگارش آن تلاش کردم تا در مستند بودن زندگی شهید امانتداری شود و در عین حال با رعایت شگردهای داستانی کار جذابی را تولید و تهیه کنم، راوی کتاب «نجمه پلاره» اول شخص است و کتاب از زبان نجمه دختر بزرگ خانواده «شهید سید افتخار حسین» روایت میشود.
وی نام کتاب را برگرفته از نام دختر شهید «شهید سید افتخار حسین» دانست وخاطرنشان کرد: «نجمه پلاره» به معنای پدر نجمه است، لذا کتاب را با این نام منتشر کردم. کتاب «نجمه پلاره» اولین کتاب من است و من بیشتر به عنوان مدرس کلاسهای نویسندگی فعالیت داشتهام.
این نویسنده کتاب در مورد دیگر فعالیتهای خود در عرصه ادبیات خاطرنشان کرد: فعلا در حال نوشتن کتابی به صورت مستند نگاری هستم که هنوز نام آن مشخص نیست اما امیدوارم بزودی وارد بازار نشر شود.
این نویسنده کتاب در مورد دیگر فعالیتهای خود در عرصه ادبیات خاطرنشان کرد: فعلا در حال نوشتن کتابی به صورت مستند نگاری هستم که هنوز نام آن مشخص نیست اما امیدوارم بزودی وارد بازار نشر شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *