تاکید وزیر صمت بر صادرات کالاهای دارای استاندارد و با کیفیت
وی افزود: اراده دو کشور ایران و عمان بر توسعه مراودات است، این هیاتی که الان در تهران حضور دارند بزرگترین هیات اعزامی عمانی به ایران است و نشانگر جدیت دو کشور در گسترش روابط است.
وزیر صمت گفت: حضور تجار عمانی در هیات اعزامی به ایران و اجلاس کمیسیون هجدهم که با تفاهمات خوبی همراه بود، نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور خواهد بود.
رحمانی بیان کرد: تفاهم نامههای امضا شده در اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور که دیروز منعقد شد در راستای تسهیل مراودات تجاری تجار دو کشور است.
وی تاکید کرد: اراده مقامات عالی رتبه دو کشور ایران و عمان، مقاممعظم رهبری و رییس جمهور روحانی در ایران و سلطان قابوس در عمان بر این است که مراودات و روابط تجاری دو کشور به سطحی که باید برسد، ارتقا یابد.
وزیر صمت ادامه داد: مبادلات تجاری ایران قابل توجه است، موقعیت تجاری و ترانزیتی دو کشور هم پتانسیل قابل توجهی است که از این فرصت باید استفاده کرد.
رحمانی تصریح کرد: تامین زیرساختها و تسهیل تبادلات مالی و ... موجب استفاده بهینه از پتانسیلهای مشترک سرمایه گذاری و افزایش مبادلات تجاری خواهد شد.
وزیر صمت گفت: به عنوان دولت فقط تسهیل کننده مراودات هستیم، مذاکرات باید به قراردادهای بلند مدت برای اجرا بشود.
وی با بیان اینکه۱۰۰ میلیارد دلار مبادلات تجاری ایران با احتساب نفت است، ادامه داد: سال گذشته ۴۰ میلیارد دلار واردات کالاهای اساسی داشتیم که این ارقام برای گسترش مراودات دو کشور ارقامی قابل توجه است.
رحمانی افزود: در تولید بسیاری از کالاهای صنعتی، شرکتهای دانش بنیان و فناورانه و خدمات فنی و مهندسی پتانسیلهایی برای توسعه مراودات داریم.
وی با بیان اینکه تعداد شرکتهای دانش بنیان و فناورانه ما از مرز ۶ هزار شرکت فراتر رفته است گفت: بر روی صادرات و واردات کالاهای دارای استاندارد و با کیفیت تاکید داریم، بحث استاندارد را به جدیت دنبال میکنیم.
وزیر صمت اظهار کرد: قانون حمایت از سرمایه گذاری خارجی به امضای وزیر اقتصاد و امور دارایی ایران رسیده است که برای تسهیل مراودات تجار عمانی مثمر ثمر است.
رحمانی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت از توسعه ارتباطات و گسترش روابط تجاری دو کشور با جدیت حمایت میکند و پیگیریهای لازم را به عمل میآورد.