صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۷۶۵ ایده در چهار جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها جذب شده است

۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱:۴۶
کد خبر: ۵۷۴۹۲۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
افتخاری گفت: تاکنون ۷۶۵ ایده در طول ۴ سال برگزاری جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها جذب و از ۲۳ ایده تقدیر به عمل آمده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، نشست شورای سیاستگذاری پنجمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها با محوریت کارآفرینی اجتماعی، با حضور محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

پخش تیزر استارت آپ، پخش موشن جذب سرمایه، پخش موشن تبلیغات جعلی، پخش نماهنگ اعتیاد و پخش دو تیزر «هفتاد و سومین نفر باشیم» از جمله برنامه‌های این نشست بود.

افتخاری مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ابتدای نشست در خصوص ادوار قبلی جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها گفت: اگر می‌خواهیم پیشگیری از وقوع جرم نمایان‌تر از گذشته شود با دستور و شعار محقق نخواهد شد.

وی افزود: هدف از این جشنواره استفاده از پتانسیل کارآفرینی اجتماعی و استارت آپ‌ها در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرایم است.

افتخاری تصریح کرد: همچنین محور‌های موضوعی مانند پیشگیری از آسیب‌های حوزه خانواده، پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از تخلفات رانندگی، پیشگیری از جرایم و آسیب‌های حوزه سلامت جسم و روان، پیشگیری از جرایم اقتصادی، پیشگیری از آسیب‌های و جرایم فضای مجازی، امور حقوقی، آموزش مفاهیم پایه اجتماعی به کودکان و پیشگیری از جرایم مالکیت معنوی و سرقت ادبی مورد توج است.

وی افزود: بستر‌های جذب ایده شامل نرم افزار تلفن همراه، نرم افزار رایانه‌ای، بازی رایانه‌ای، وب سایت، انیمیشن و اسباب بازی است. تاکنون ۷۶۵ ایده در طول ۴ سال جذب شده است و از ۲۳ ایده تقدیر به عمل آمده است. در سال ۹۴، ۲۰ ایده، در سال ۹۵، ۱۰۵ ایده، در سال ۹۶، ۲۷۰ ایده و در سال ۹۷، ۳۷۰ ایده جذب شده است.

افتخاری خاطرنشان کرد: از دستاورد‌های این جشنواره می‌توان به حمایت از تیم‌ها برای رسیدن به محصول اولیه نظیر ایده بازی تلفن همراه با موضوع پیشگیری از اعتیاد و ایده نرم افزار تلفن همراه رانندگی امن با همکاری پلیس راهور، برنامه ریزی جهت تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی با محوریت پیشگیری، تشکیل کارگروه بررسی مسایل حقوقی و قضایی استارت آپ‌ها و تشکیل شورای حل اختلاف حوزه کسب و کار‌های نوپا اشاره کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *