صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات کامل میزان افزایش حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی

۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴:۵۲
کد خبر: ۵۷۴۹۱۲
با اجرای طرح رتبه‌بندی، حقوق معلمان مشمول این طرح افزایش می‌یابد؛ وزیر آموزش و پرورش جزئیات کاملی از میزان افزایش حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی را بیان کرده است.

به گزارش ، طرح رتبه‌بندی معلمان پس از کش‌وقوس‌های فراوان در جلسه روز یکشنبه سوم آذرماه هیات وزیران که به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، تصویب و اجرایی شد.

بر اساس مصوبه رتبه‌بندی معلمان که با هدف استقرار نظام پرداخت حقوق فرهنگیان بر اساس صلاحیت، شایستگی و تجربه تصویب شد، معلمان در پنج رتبه، طبقه‌بندی می‌شوند و عوامل امتیاز آور برای ارتقای رتبه بر مبنای تحصیلات، مهارت و توانایی‌ها، دوره‌های آموزشی، سنوات خدمت و تجربه مربوط محاسبه می‌شود.

دولت مبلغ ۲۰ هزار میلیارد برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان تخصیص داده است.

محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش‌وپرورش درباره نحوه اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان گفت: تمام افرادی که مشمول طبقه‌بندی مشاغل هستند، تحت پوشش رتبه‌بندی قرار می‌گیرند که شامل آموزگاران، دبیران، هنرآموزان، مربیان پرورشی، مراقبان سلامت، معاون و مدیران و مشاوران مدارس است، در مجموع حدود ۷۲۰ هزار نفر در سراسر کشور از امتیازات رتبه‌بندی بهره‌مند می‌شوند و با اختصاص به رتبه‌های مختلف برای افزایش صلاحیت حرفه‌ای و دانش تخصصی تشویق خواهند شد تا از این طریق بتوانند به رتبه‌های بالاتر ارتقاء یابند.

شاخص‌های رتبه‌بندی معلمان

حاجی‌میرزایی درباره شاخص‌های رتبه‌بندی معلمان مطرح کرد: صلاحیت‌های مورد سنجش شامل سه صلاحیت است که افراد به تناسب آن در رتبه‌های مختلف قرار می‌گیرند؛ نخست صلاحیت عمومی که همان صلاحیت‌های استخدام اولیه است، دوم، صلاحیت حرفه‌ای و سوم صلاحیت تخصصی یعنی دانش، تجربه، مهارت و نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد و توانمندی معلمان برای ایفای مسئولیت و تلاش برای ارتقای دانش تخصصی است.

امتیاز ویژه معلمان با سابقه

وی با اشاره به اینکه افراد باید حداقل دو سال سابقه معلمی داشته باشند تا تحت پوشش طرح رتبه‌بندی قرار گیرند، تصریح کرد: کسب رتبه اول دو سال، رتبه دوم ۶ سال، رتبه سوم ۱۲ سال، رتبه چهارم ۱۸ سال و رتبه پنجم ۲۴ سال سابقه معلمی نیاز دارد؛ برای افرادی که بعد از ۲۴ سال همچنان به همکاری ادامه دهند امتیاز ویژه معادل میانگین افزایش رتبه‌بندی لحاظ شده که هر سال بین ۳ تا ۵ درصد به حقوق آن‌ها اضافه می‌شود.

امتیاز معلمان ابتدایی در رتبه‌بندی

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: معلمان ابتدایی، چون کار آن‌ها دشوار است و ۵ روز در هفته فعالیت می‌کنند تا ۱۰ درصد از سایر معلمان امتیاز و برخورداری مادی بیشتری خواهند داشت.

حاجی میرزایی درباره اعتبار اجرای رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: در قانون بودجه سال ۹۸ دو هزار میلیارد تومان برای رتبه‌بندی پیش‌بینی شده که از سوی سازمان برنامه و بودجه ابلاغ اعتبار شده است به محض اینکه افراد در رتبه‌ها جای بگیرند و عملیات اجرا آغاز شود، اعتبار را دریافت می‌کنیم.

میزان افزایش حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی

وزیر آموزش‌وپرورش درباره افزایش حقوق معلمان در طرح رتبه‌بندی گفت: معلمانی که در رتبه اول قرار می‌گیرند بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت و به تناسب سابقه و تجربه، حقوق افزایش می‌یابد به طور متوسط افزایش دریافتی معلمان با اجرای این طرح حدود ۴۲۰ هزار تومان است.

وی متذکر شد: براساس مصوبه هیئت وزیران، زمان اعمال این افزایش اول مهر ماه ۹۸ است و تمام افرادی که از مهر ماه با ما همکاری کردند جزو طرح رتبه‌بندی معلمان محسوب می‌شوند، پس از آنکه هیئت‌های ممیزه افراد را در رتبه‌ها تقسیم کردند، معوقات مربوط به رتبه‌بندی پرداخت می‌شود و ممکن است چند هفته‌ای برای ثبت‌نام و بررسی رتبه افراد طول بکشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *