صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشرفت کشور با ذهن‌های خلاق و نواندیش ایجاد می‌شود/ دانشجویان صاحب فکر امید آینده کشور هستند

۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷:۰۸
کد خبر: ۵۷۴۷۰۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم با بیان اینکه دانشجویان نخبه و صاحب فکر، امید آینده کشور هستند، گفت: خلاقیت، ابتکار و نوآوری پیشرفت کشور را به همراه دارد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور به مناسبت روز دانشجو با حضور در دانشگاه علوم قضایی تهران در جمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه به سخنرانی پرداخت.

رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای این سخنرانی با نکوداشت روز دانشجو گفت: همگان بر این باورند که دانشجو ذخیره علمی و مدیریتی کشور است، هر چه پرورش بهتری در دانشجویان صورت گیرد آنان از مقام بالاتری برخوردار خواهند بود و آینده کشور در دست توانمند دانشجویان امروز است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشجو دانش، فکر و اندیشه است. دانشجو منبع مهمی است که در آینده برای اداره کشور از آن استفاده می‌شود و اگر دانشجو در مسیر درست و حق حرکت کند باعث سربلندی کشور می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم، وجود دانشجوی نخبه، صاحب فکر، خلاق و مبتکر را امید آینده کشور دانست و تاکید کرد: دانشجویان نخبه می‌توانند مشکلی که امروز در بدنه مدیریت کشور با آن مواجه هستیم برطرف کنند.

وی خطاب به دانشجویان دانشگاه قضایی خاطرنشان کرد: شما دانشجویان حقوق پس از پایان دوره دانشجویی در عرصه خطیری پا می‌گذارید و مسئولیت قضایی، شما را در دوراهی بهشت و جهنم قرار خواهد داد. یکی از شرایط مهم برای برای ورود به دستگاه قضایی تقوا است و مهمترین نوع تقوا آن است که در معرض فساد و آلودگی باشید، اما به آن آلوده نشوید.

رئیس دیوان عالی کشور ریشه معضل جدی که برای جامعه ما ایجاد شده و گرفتاری‌هایی را برای خیلی از ما به وجود آورده است را کمبود و نبود تقوا دانست و گفت: نبود و کم شدن تقوا آسیب‌های فراوانی به همراه دارد. یکی از آسیب‌هایی که امروز جامعه، قضات و مدیران را تهدید می‌کند کمبود تقوا است. اگر تقوا تقویت شود هیچ مشکلی در کشور ایجاد نخواهد شد. کلاهبرداری‌ها، دزدی‌ها، آزار و اذیت‌ها و انواع و اقسام جرائم در جامعه همه ناشی از بی تقوایی است.

وی با بیان اینکه اگر تقوا داشته باشید به بن‌بست نخواهید رسید، خاطر نشان کرد: اگر می‌خواهید اندیشه نو داشته باشید و از حکمت علمی برخوردار باشید باید تقوا پیشه کنید. با این کار مسیر حق و درست را تشخیص خواهید داد.

رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: اگر می‌خواهید در قضاوت خود موفق باشید و بر مسیر حق حرکت کنید باید تقوا را در خود پرورش دهید. دانش و تقوا دو موضوع مهم برای قضاوت عادلانه هستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم با اشاره به اینکه هر چقدر می‌توانید در پی دانش و علم آموزی باشید، افزود: شما در این دوره می‌توانید به راحتی علم بیاموزید زمان استفاده از آن هم فرا خواهد رسید.
 
وی یکی دیگر از نکات مهمی که قضات باید از آن برخوردار باشند را سعه صدر دانست و گفت: قاضی باید از ظرفیت‌های لازم برخوردار باشد و نباید به دنبال جاه و مقام باشد.

خلاقیت، ابتکار، نوآوری و نواندیشی از دیگر نکاتی بود که رئیس دیوان عالی کشور در جمع دانشجویان بر آن تاکید کرد و افزود: یکی از معضلاتی که کشور و بدنه نظام را تهدید می‌کند، روزمرگی است. افرادی که به فکر پایان ساعت کار و پایان زمان خدمت هستند به کشور کمکی نمی‌کنند و باید برای پیشرفت از ذهن خلاق و نوآور برخوردار بود.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم در پایان سخنانش با بیان اینکه داشتن روحیه مشورت کمک و پیشرفت‌های بزرگی به انسان‌ها می‌دهد، گفت:مشورت با دیگران کاربرد‌های فراوانی دارد و باعث پیشرفت انسان‌ها می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *