امکانات و توان آستان قدس برای ارتقاء کیفی خدمات فرهنگی و اجتماعی متمرکز میشود
در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین واعظی با تأکید بر جایگاه رفیع علمی حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) در جهان تشیع، اظهار داشت: امامی که مفتخر به لقب عالم آل محمد (ع) است و مضجع شریفش محل زیارت میلیونها زائر از سراسر کشور و خارج از کشور است، با این استعدادهای مادی و معنوی ویژه میبایست هر ساله میزبان صدها اندیشمند و متفکر عرب و مسیحی باشد و مرکزی بین المللی برای تعامل، گفتوگو و مناظرات علمی و قطب نشستهای بین المللی فرهنگی و دیدار شخصیتهای اثر گذار جهان اسلام و مسیحیت با یکدیگر باشد.
وی گفت: نهادهای علمی ـ پژوهشی وابسته به آستان قدس رضوی و حوزه علمیه خراسان رضوی، از استعدادها و سرمایههای بالقوه عظیمی برخوردار است که باید با هم افزایی به مرکزی جامع برای طراحی و اجرای کلان پروژههای علوم اسلامی و انسانی تبدیل شود و مدیریت محصولات اندیشهای پژوهشکدههای کشور و تولیدات فرهنگی جهان اسلام را به عهده بگیرد.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ضمن تقدیر از خدمات بی نظیر مدیران گذشته آستان قدس رضوی تصریح کرد: دوره جدید فعالیتهای آستان قدس رضوی با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین مروی میتواند، منشأ تحولات عظیم فرهنگی کشور باشد و همه خدمات زیارتی و اجتماعی خود را با رویکرد فرهنگی و در عالیترین سطح کیفیت به مشتاقان آن حضرت ارائه دهد.
وی با انتقاد از موازی کاری در دستگاههای فرهنگی کشور افزود: دستگاه ها، نهادها و سازمانهای فرهنگی کشور باید با هم افزایی و مشارکت بیشتر در فعالیتهای دینی، از اتلاف نیرو و منابع پیشگیری کنند.
در ادامه این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین مروی اظهار داشت: ما در پیروی از سفارش حضرت رضا (ع) که فرمودند «رحم الله عبدا احیا امرنا» به دنبال احیای علوم و معارف اسلامی در شأن حضرت رضا (ع) و آستان قدس رضوی هستیم.
بیشتر بخوانید:
وی با تأکید بر توسعه همه جانبه امکانات آستان قدس رضوی در دوره مدیریت مرحوم آیت الله واعظ طبسی (ره)، گفت: فعلاً توسعه و ساخت و ساز صحن و رواق جدیدی در دستور کار آستان قدس رضوی نیست و بنا داریم به فضل الهی تا پنج سال آینده تمام امکانات و توان خود را در مسیر ارتقاء کیفی خدمات فرهنگی و اجتماعی آستان قدس متمرکز کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: ما از مدیران عالی دستگاه ها، سازمانها و مجموعههای وابسته به آستان قدس رضوی خواسته ایم که همت خود را صرف ارتقاء کیفیت خدمات و رعایت استانداردهای سخت گیرانه در تولیدات و محصولات کنند، به نحوی که مشتاقان حضرتش در جهان اسلام با دیدن نشان آستان قدس رضوی با اطمینان کامل از محصولات این مجموعه بی نظیر بهره برداری کنند.
وی افزود: همانطور که امام (ره) درباره کتب شهید مطهری فرمودند «تمامی آثار شهید مطهری حیات بخش است»، ما نیز به دنبال آن هستیم که تمامی محصولات و خدمات آستان قدس رضوی به سطحی از تعالی برسد که مورد اعتماد متفکران و اندیشمندان و عموم مسلمانان قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان ظرفیتهای متنوع مؤسسات آستان قدس رضوی اظهار داشت: ما به مدیران مؤسسات فرهنگی و اقتصادی آستان قدس رضوی نیز تأکید کردهایم که مؤسسات وابسته به آستان قدس باید در مسیر تحقق اهداف معنوی، ولی نعمتشان حضرت رضا (ع) و به دنبال تأمین خلأهای موجود در عرصه فرهنگ و اقتصاد کشور باشند.
وی ضمن دعوت از مدیران و اعضای هیئت علمی و پژوهشگران و متفکران دفتر تبلیغات اسلامی به ایده پردازی و ارائه طرحهای نو برای تحول در خدمات فرهنگی و اجتماعی آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: ما تصمیم داریم در این مسیر از تمام ظرفیتهای علمی نهادها و دستگاهها و سازمانهای فرهنگی کشور به ویژه ظرفیت عظیم منابع انسانی دفتر تبلیغات اسلامی بهرهمند باشیم.
تولیت آستان قدس رضوی در این دیدار برای رییس، هیئت امنا، اعضای هیئت علمی، مبلغان و پرسنل دفتر تبلیغات اسلامی آرزوی موفقیت کرده و از آمادگی آستان قدس رضوی برای همکاری بیشتر با دفتر خبر داد.