صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایران از حق خود در تولید نفت پس از تحریم کوتاه نمی‌آید

۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹:۰۱
کد خبر: ۵۷۴۳۰۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با بیان اینکه ایران از حق خود در تولید نفت پس از تحریم کوتاه نمی‌آید، گفت: کاهش سهمیه‌ها باید شامل کشور‌هایی که تولیدات خود را افزایش دادند، شود.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از شانا، کاظم غریب‌آبادی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اظهار کرد: کاهش سهمیه‌ها باید شامل کشور‌هایی شود که در شرایط فعلی، تولیدات خود را افزایش داده‌اند.

وی گفت: ایران از اعمال حقوق خود در زمینه تولید و صادرات نفت در شرایط پس از تحریم، به هر میزانی که لازم باشد، کوتاه نخواهد آمد.

یکصدوهفتادوهفتمین نشست کشور‌های صادرکننده نفت عصر پنجشنبه (۱۴ آذرماه) با حضور وزرای ۱۴ کشور عضو این سازمان برگزار شد تا درباره تمدید یا کاهش بیشتر تولید نفت برای حفظ تعادل قیمت این کالای راهبردی در سال آینده میلادی، تصمیم‌گیری کنند.

اعضای سازمان کشور‌های صادرکننده نفت و کشور‌های تولید و صادرکننده نفت غیراوپک (اوپک پلاس) ابتدای امسال توافق کردند برای ایجاد تعادل در بازار و افزایش قیمت نفت مجموع تولید خود را یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز تا پایان ماه مارس کاهش دهند.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است؛ تولید روزانه نفت کشور‌های غیراوپک در سال آینده ۲.۲ میلیون بشکه افزایش یابد، در حالی که کل رشد تقاضای جهانی نفت تنها ۱.۳ میلیون بشکه خواهد بود.

بیژن زنگنه وزیر نفت ایران، دیروز (پنجشنبه، ۱۴ آذرماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر توافق کاهش تولید نفت تمدید شود، این یک دستاورد برای اوپک است، اگر هم بیشتر کاهش یابد، من حمایت می‌کنم و دستاورد بزرگ‌تری است.

وی در عین حال با اشاره به کاهش صادرات نفت ایران بر اثر تحریم‌های ظالمانه آمریکا، تصریح کرد: کسانی که از این فرصت خارج شدن نفت ایران از بازار استفاده می‌کنند و بیشتر تولید دارند، باید در مقابل تولید بیشتر کنونی، در آینده کاهش بیشتر هم انجام دهند و نباید توقع داشته باشند که ایران بعد از برداشته شدن تحریم، بلافاصله اگر کاهشی نیاز بود به این سیستم بپیوندد.

وزیر نفت تأکید کرد: به هر حال این حق ماست که هم‌اکنون به دلیل غیرقانونی و خارج از اراده از ما می‌گیرند و ما در آینده انتظار داریم که این موضوع حتماً منظور شود و ما حتماً به این ترتیب عمل خواهیم کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *