صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«کریمه اهل بیت»، لقب «حضرت معصومه(س)»/ویژگی‌های ارزشمند اخلاقی و رفتاری خواهر «امام هشتم(ع)»

۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱:۱۶
کد خبر: ۵۷۴۱۳۲
کارشناس علوم قرآنی گفت: لقب «کریمه اهل بیت(ع)» به دلیل سیره اخلاقی و رفتاری این بانوی بزرگوار بر ایشان گذارده شده، در احادیثی از زبان «امام صادق(ع)»، «امام کاظم (ع)» و «امام جواد (ع)» در مورد زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» نقل شده که بهشت را پاداش کسی می‌دانند که فاطمه دختر «امام کاظم (ع)» را زیارت کند.
حسن عالمی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون جایگاه «حضرت فاطمه معصومه (س)» در بین دوستاداران «اهل بیت (ع)» گفت: این بانوی بزرگوار که دختر «امام موسی کاظم (ع)» و خواهر امام رضا (ع)» هستند در بین شیعیان و دوستداران «اهل بیت (ع)» از جایگاه خاصی برخوردارند.

وی به شفاعت «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و تاکید کرد: در مورد بارزه‌های شخصیتی «حضرت معصومه (س)» احادیث زیادی وجود دارد. ارزش و جایگاه این بانوی بزرگوار به حدی است که «امام صادق (ع)» در مورد ایشان فرموده‌اند: شیعیان با شفاعت «حضرت فاطمه معصومه (س)» به بهشت وارد می‌شوند، این مهم حتی در بخش‌هایی از زیارت‌نامه این بانوی بزرگوار بیان شده است.

وی پیرامون زیارت‌نامه «حضرت معصومه (س)» که از سوی «امام هشتم (ع)» نقل شده است اظهار کرد: زیارت‌نامه‌ای که هم اکنون از سوی زائران «حضرت فاطمه معصومه (س)» خوانده می‌شود و در کتاب‌های متعددی از آن به عنوان زیارت‌نامه «حضرت فاطمه معصومه (س)» یاد شده، همان زیارت‌نامه‌ای است که از زبان بردار گرامیشان «امام رضا(ع)» بیان شده است، همچنین در احادیثی از زبان «امام صادق(ع)»، «امام کاظم (ع)» و «امام جواد (ع)» در مورد زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» نقل شده که بهشت را پاداش کسی می‌دانند که فاطمه دختر «امام کاظم (ع)» را زیارت کند.

وی دلایل سفر «حضرت فاطمه معصومه (س)» به سوی ایران را مورد بررسی قرار داد و افزود: ایشان برای دیدن برادر گرامی خود «امام رضا (ع)» که به دلیل دسیسه‌های مامون و موضوع ولایت عهدی اجباری به طوس رفته بودند از مدینه به سمت ایران حرکت کردند ولی در شهر ساوه بیمار شدند و پس از این در مورد فاصله این شهر تا قم پرسیدند و هنگامی که متوجه شدند ده فرسنگ با این شهر فاصله دارد از اطرافیان در خواست کردند تا ایشان را به شهر قم برسانند، پس گذشت چندین روز در این شهر «حضرت فاطمه معصومه (س)» رحلت کردند و همان‌ جا به خاک سپرده شدند. 
 وی در مورد لقب «کریمه اهل بیت(ع)» که به «حضرت فاطمه معصومه (س)» داده شده ابراز کرد: لقب «کریمه اهل بیت(ع)» به دلیل سیره اخلاقی و رفتاری این بانوی بزرگوار بر ایشان گذارده شده است.

وی به آداب زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و خاطرنشان کرد: آداب زیارت این بانوی بزرگوار همانند زیارت سایر «ائمه معصومین (ع)» است، بجا آوردن غسل و خواندن زیارت‌نامه ایشان، اما وجود شناخت و معرفت بالا‌ترین و مهمترین شیوه برای برقراری ارتباط روحی با «حضرت معصومه(ع)» است. 

 انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *