صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واردات موز در انحصار ۱۵ نفر/ بزرگترین میدان تره بار کشور فاقد سردخانه است

۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹:۴۳
کد خبر: ۵۷۳۴۴۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
دارایی نژاد از واردات موز و آناناس توسط ۱۵ نفر خبر داد و گفت: تنها ۱۰۰ صادرکننده شناخته شده داریم که می‌توانند صیفی جات و تره بار را به سایر کشور‌ها صادر کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، مصطفی دارایی نژاد رییس اتحادیه بارفروشان در مراسم امضای تفاهمنامه اتحادیه بارفروشان و بانک ایران زمین اظهار کرد: میدان تره‌بار تهران با مساحت ۳۰۰ هکتاری روزانه شاهد واردات  ۱۵ تا ۲۰ هزار تن میوه و تره‌بار از سراسر کشور است که این عدد در ایام عید به ۳۰ تا ۴۰ هزار تن افزایش می‌یابد.

رییس اتحادیه بارفروشان افزود: در بزرگترین میدان تره بار کشور حتی یک سردخانه نیز وجود ندارد و با این اوصاف حرف زدن از تنظیم بازار بی معنی است.

وی با بیان اینکه نداشتن الگوی کشت از مشکلات کشور محسوب می‌شود، گفت: از دولت هیچ تسهیلاتی نمی‌خواهیم فقط سنگ اندازی نکند.

دارایی نژاد از واردات موز و آناناس توسط ۱۵ نفر خبر داد و بیان کرد:  ۱۰۰ صادرکننده شناخته شده داریم که می‌توانند صیفی جات و  تره بار را به سایر کشور‌ها صادر کنند.

رییس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه کشور به ارز نیاز دارد تصریح کرد: برای صادرات رایزنی صورت می‌گیرد و محصول صادر می‌شود، اما در زمان گرانی محصول، صادرات ممنوع می‌شود و به راحتی بازار صادراتی از دست می‌رود.

وی تاکید کرد: الگوی کشت و مصرف در کشور باید اصلاح شود باید خرید فله‌ای به سمت تازه خوری تغییر کند.

دارایی نژاد ادامه داد: سردخانه‌ها پر از سیب است، اما فکری برای صادرات نشده است این عوامل موجب می‌شود یکسال قیمت ارزان و سال بعد گران باشد.

رییس اتحادیه بارفروشان افزود: صادرکنندگان در میدان بار مشکلات ارزی دارند که باید تدبیری در این زمینه اندیشیده شود.

وی از احداث سردخانه ۱۰۰ هزار تنی با مشارکت بخش خصوصی خبر داد و اظهار کرد: با احداث این سردخانه برای ۱۰۰۰ نفر شغل مستقیم ایجاد می‌شود و از دورریز روزانه ۵۹ تا ۶۰ تن میوه جلوگیری می شود.

دارایی نژاد با اشاره به قیمت گوجه‌فرنگی گفت: زمانی گوجه‌فرنگی با قیمت ۵۰۰ تومان به کارخانجات رب فروخته شد، اما اکنون قیمت افزایش یافته است.

رییس اتحادیه بارفروشان بیان کرد: در همین ایامی که قیمت گوجه‌فرنگی گران شد، پاکستانی‌ها تمام گوجه‌فرنگی‌ها را خریداری کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *