صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حلقه گمشده جامعه امروز ما سبک زندگی شهدا است/«مربع‌های قرمز» روایتی از زندگی «حاج حسین یکتا»

۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۷۳۲۸۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «مربع‌های قرمز» گفت: سبک زندگی شهدا همان حلقه گمشده در جامعه امروز ما است، آنچه در جامعه بیش از گذشته احساس می‌شود همان نحوه درست زندگی و سبک بندگی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس به اجرا گذاشته شد.
زینب عرفانیان نویسنده کتاب «رسول مولتان» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «مربع‌های قرمز» گفت: این کتاب حاصل سه سال مصاحبه و و بازنویسی من است، کتابی که با محوریت شهدا و ناگفته‌هایی از جنگ نوشته شده، هدف و تلاشم در نگارش کتاب «مربع‌های قرمز» تعریف الگویی مناسب از نحوه زندگی، شیوه بندگی و بیان سبک زندگی شهدا بوده است. 

 وی الگو گیری از سبک زندگی شهدا را حلقه گمشده در جامعه امروز دانست و تاکید کرد: سبک زندگی شهدا همان حلقه گمشده در جامعه امروز ما است، آنچه در جامعه بیش از گذشته احساس می‌شود همان نحوه درست زندگی و سبک بندگی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس به اجرا گذاشته شد.

وی علل نگارش کتاب «مربع‌های قرمز» را مورد بررسی قرار دارد و ابراز کرد: پس از خاتمه کتاب «رسول مولتان» در یک سفر راهیان نور شرکت کردم. به صورت اتفاقی پای سخنرانی  حسین یکتا که آن روز‌ها وی را نمی‌شناختم نشستم و در انتهای مراسم در دلم از شهدا خواستم اجازه بدهند برایشان قلم بزنم. بعد از این موضوع زمان زیادی طول نگذشت که به دعوت «حسین یکتا» برای نگارش کتاب مربع‌های قرمز دست به قلم شدم. 

وی پیرامون سبک نگارش کتاب «مربع‌های قرمز» بیان کرد: تلاش کردم نگارش این کتاب در فضا‌یی بسیار ظریف مابین داستان ،واقعیت و خاطره نگاری باشد. این کتاب اثری مستند و در عین حال بهره گرفته از فنون صحنه پردازی و شخصیت پردازی است.

وی پیرامون علت نامگذاری کتاب «مربع‌های قرمز» اظهار کرد: حاج حسین یکتا یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که در آن زمان مسئول آمار گردان در عملیات بدر بود، لذا دفترچه‌ای از نام افراد لشکر با خود به همراه داشت و هرگاه فردی شهید می‌شد در مقابل نام او یک مربع با خودکار قرمز می‌گذاشت، پس از گذشت مدتی آرزو کرد تا زمانی یکی از این مربع‌های قرمز در مقابل نام خودش قرار بگیرد که نهایتا با مجروحیتش در عملیات بدر از ناحیه شکم این دفترچه خونین شد. 

وی در مورد جلد کتاب «مربع‌های قرمز» خاطرنشان کرد: نقش روی جلد کتاب برگرفته از همان دفترچه است، دفترچه خونینی که پر از مربع‌های قرمزبود.
 
 انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *