رونق تولید با بهره مندی از فناوری های جدید در کشور
شیخی گفت: رونق تولید نیازمند تولید در مقیاس بزرگ و استفاده از فناوری جدید است که در صورت اجرای آن اقتصاد داخلی در مقابل تحریمهای بین المللی بیمه میشود.
این کارشناس حوزه اقتصادی تصریح کرد: اهمیت تولیدی داخلی منجر به نام گذاری سال ۹۸ به عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری شده است، اگر برنامه اقتصاد مقاومتی را ادامه دهیم میتوانیم به رونق اقتصادی دست پیدا کنیم.
وی افزود: رونق تولید نیازمند تولید در مقیاس بزرگ و استفاده از فناوری جدید است که در صورت اجرای آن اقتصاد داخلی در مقابل تحریمهای بین المللی بیمه میشود.
شیخی بیان کرد:تجربه ۴۰ ساله اقتصادی نشان میدهد که هر جا به جوانان و پتانسیلهای داخلی مراجعه کردیم و توجه خود را به مرزهای داخلی معطوف کردیم شاهد شکوفایی در عرصههای متفاوت اقتصادی و سیاسی هستیم.
این کارشناس با اشاره به افزایش نقدینگی در کشور اظهار کرد: افزایش نقدینگی به خودی خود تاثیر منفی چندانی در اقتصاد ندارد، اما هدایت پول به بخشهای کاذب اقتصاد مانند خرید فروش ارز و طلا تاثیرات منفی برای اقتصاد کشور تحمیل میکند.
وی افزود: باید شرایطی در کشور فراهم شود تا منابع سرگردان نقدینگی به سمت تولید روانه شود و با افزایش تولید روند اقتصادی کشور شکل پویایی داشته باشد.
به گفته وی؛ مشکل اصلی بخشهای تولید کمبود نقدینگی است و باید با تامین منابع مالی با سود کم شرایط را برای افزایش رقابت میان تولیدکنندگان اقتصادی ایجاد کرد.
شیخی تصریح کرد: سرمایه گذاری در بخشهای تولیدی نسبت به بخش بازرگانی آورده مناسبی دارد و در زمینه افزایش اشتغال و شاخصهای اقتصادی تاثیر مثبتی خواهد داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *