ورود ابزارهای مالی اسلامی به حوزه بیمه و حسابرسی
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، علی صالحآبادی رئیس انجمن مالی و اسلامی در پنجمین همایش مالی اسلامی بیان کرد: این پنجمین دوره برگزاری انجمن مالی و اسلامی در کشور است که در آن موضوع رونق تولید، چالشها و راهکارها بررسی میشود.
به گفته وی در این همایش ۵۲ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که پس از بررسی داوری ۱۸ مقاله انتخاب می شود، برخی طی همایش ارائه و سایر آنها نیز در کتاب همایش به چاپ میرسد.
رئیس انجمن مالی اسلامی اظهار کرد: شورای فقهی بانک مرکزی امسال آغاز به کار کرد و بررسی انتشار اوراق گام یکی از طرحهای مولد در این همایش است.
صالحآبادی در خصوص اهمیت انجمن مالی اسلامی گفت: از دستاوردهای مالی اسلامی به کسب رتبه A این انجمن از ارزیابیهای وزارت علوم و قرار گرفتن در میان انجمنهای موفق و پایگاه جامع انجمن در خصوص مباحث مالی اسلامی اشاره کرد که از موفقیتترین پایگاهها از نظر محتوا در میان سایرین است.
رئیس انجمن مالی اسلامی اظهار کرد: برگزاری دوره های DBA بازار سرمایه اسلامی از جمله اقدامات مهم این انجمن است که با همکاری سازمان بورس اوراق بهادار و دانشگاه ها برگزار شد، همچنین در برنامه های پیش رو نیز در نظر داریم تا دوره DBA بخش مالی اسلامی را برگزار کنیم که بزودی اطلاعات و جزییات این دوره ها به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید.
صالحآبادی تاکید کرد: در حوزه بیمه، حسابداری و حسابرسی به زودی استفاده از ابزارهای مالی کلید خواهد خورد و انجمن مالی اسلامی نیز در توسعه علوم اسلامی آماده همکاری با این نهادها خواهد بود.
وی افزود: در بازار پول شورای فقهی از جایگاه قانونی خوبی طی یک سال گذشته برخوردار شده، اما در حوزه بیمه هنوز جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است چرا که این کمیته کمک کننده به دستگاههای اجرایی هستند و مانعی برای رشد و پیشرفت آنها محسوب نمیشود.
- بیشتر بخوانید