صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آنفلوانزا چه زمانی خطرناک می شود؟

۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵:۲۶
کد خبر: ۵۷۲۶۰۶
آمار مبتلایان به بیماری آنفولانزا در کشور بیشتر می‌شود و این مسئله بسیار نگران کننده‌ای است چرا که نوع شدید این بیماری قربانی هم می‌گیرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، می‌توان از آنفولانزا پیشگیری کرد و پیش از آنکه به مرحله شدیدی برسد به سرعت آن را کنترل کرد.

در اینباره خلیل رزاقی، پزشک داخلی گفت: آنفولانزا یا خفیف است و یا شدید. نوع شدید آن می‌تواند منجر به مرگ افراد هم بشود.

رزاقی افزود: بیماری آنفولانزا علائم مختلفی دارد. عموما علائم این بیماری تب و لرز، سرفه، سوزش گلو، اسهال و استفراغ، سردرد، گرفتگی و دردناک شدن بدن و آبریزش بینی و یا کیپ شدن بینی هستند.

این پزشک تاکید کرد: اگر دوره بیماری طول کشید این موضوع بسیار خطرناک است چرا که می‌توان جان افراد را تهدید کند. آنفولانزا در صورت تداوم می‌تواند منجر به التهابات قلبی، مغزی و عضله‌ای شود و در مجموع در چند عضو بدن نارسایی ایجاد کند.

وی افزود: ما با یک عفونت ویروسی در بیماری آنفولانزا روبرو هستیم که واکنش‌های التهابی شدید در بدن فرد بیمار به وجود می‌آورد و مسمومیت عفونی به وجود می‌آورد که ممکن است به قیمت جان فرد تمام شود.

رزاقی با بیان اینکه آنفولانزای شدید دیگر بیماری‌های موجود در بدن فرد همانند آسم را تشدید می‌کند گفت: افراد بالای ۶۵ سال، خانم‌های باردار، کودکان زیر ۵ سال بیشتر به آنفولانزا مبتلا می‌شوند. افرادی هم که آسم، دیابت و یا بیماری‌های قلبی نیز دارند باید بسیار مراقب باشند تا آنفولانزا نگیرند و به محض اینکه نخستین علائم آن را در بدن خود مشاهده کردند به سرعت به پزشک مراجعه کنند.

این پزشک داخلی در ادامه گفت: در مجموع افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند باید مراقب باشند.

این پزشک داخلی بیان داشت: ویروس آنفولانزا شامل سه نوع A، B، و C است. این ویروس‌ها از طریق مستقیم و غیرمستقیم گسترش پیدا می‌کنند.

وی با هشدار در رابطه با آنفولانزا در کودکان گفت: بروز آنفولانزا در بدن کودکان به شکل‌های مختلفی خود را نشان می‌دهد. گریه بدون اشک، صورت کبود، تنفس تند، تب شدید از این علائم هستند.

رزاقی با بیان اینکه سرگیجه، بدن درد، ادرار نکردن و ... از دیگر علائم آنفولانزا در بزرگسالان محسوب می‌شوند نیز گفت: به سرعت باید آنفولانزا را کنترل کرد، اگر چنین اتفاقی نیفتاد فرد ممکن است به نارسایی‌های اعضای مختلف بدن مبتلا شود. ذات الریه نیز شدیدترین مشکل این بیماری است که گاهی اوقات منجر به مرگ افراد هم می‌شود.

وی یادآور شد: گرفتن جلوی بینی و دهان هنگام عطسه بدیهی‌ترین چیزی است که یک فرد مبتلا به آنفولانزا باید رعایت کند. معمولا یک فرد مبتلا به این بیماری یک روز پیش از ظهور علائم و پنج روز پس از آن ناقل بیماری است و هم خودش و هم دیگران باید رعایت کند.

این پزشک با تاکید بر استفاده از ماسک گفت: واکسن‌های تب فصلی بدن را از ویروس آنفولانزا حفظ می‌کند. این واکسن می‌تواند به صورت تزریقی باشد و یا اسپری. البته این واکسن و اسپری برای خانم‌های باردار، کودکان و افراد مبتلا به آسم پاسخگو نیست.

وی با بیان اینکه با شستن مداوم دست‌ها و گرفتن جلوی دهان و بینی و البته دوری کردن از محیط‌های شلوغ می‌توان از آنفولانزا پیشگیری کرد گفت: افراد مبتلا به این بیماری باید مایعات زیاد بخورند. مصرف دارو هم دقیقا باید بر اساس دستور پزشک باشد.

منبع: جام جم

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *