تکلیف به اداره راه و شهرسازی برای پیگیری اختصاص ۳۰ درصد از بودجه دستگاههای دولتی به تحقق برنامههای ستاد بازآفرینی شهری
داراب خانی با اشاره به تاکید مسؤولان، به ویژه مقام معظم رهبری در پیشگیری از رشد حاشیه نشینی و بافت ناکارآمد شهری، از اعضای کارگروه خواست با ارتباط مستمر با این معاونت، تجربیات استانهای موفق در اجرای برنامه را پیگیری و سوابق اقدامات را به دبیرخانه کارگروه ارائه کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز در ادامه با اشاره به تعدد دستگاههای متولی در امر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی افزود: برخی دستگاهها، نصّ صریح قانون را منوط به دستور مرجع قضایی دانسته و بدون توجه به تکلیف قانونی، دخالت در پیشگیری از تخلفات و ساخت و ساز غیرمجاز را فاقد دستور موردی اعلام و اقدامات خود را توجیه میکنند.
داراب خانی از اداره راه و شهرسازی استان خواست تا موضوع پیگیری اختصاص ۳۰ درصد از بودجه دستگاههای دولتی که به تحقق برنامههای ستاد بازآفرینی شهری تعلق دارد را پیگیری کرده و نتیجه را به این معاونت اعلام نماید.
به گزارش ، بر اساس بند ۲ مصوبه شماره ۷۴۹۰۰/ ۴۸۶۰۱ هـ مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۰۲، ستاد بازآفرینی شهری در سطح ملی دارای ۲۱ عضو رسمی بوده که به ریاست رئیس جمهور و نایب رئیسی وزیر راه و شهرسازی تشکیل میگردد. دبیرخانه این ستاد در وزارت راه و شهرسازی (شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران) مستقر است.
همچنین بر اساس بند (۴) این مصوبه مبنی بر لزوم تهیه آیین نامه های نحوه فعالیت ستادهای ملی و استانی توسط دبیرخانه ستاد ملی، آیین نامه نحوه فعالیت ستاد ملی تهیه و در جلسه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۲۳ به تصویب ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار رسیده است.