صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

غیبت «علیرضا داوودنژاد» در جشنواره فیلم فجر/مناجات خوان «دعای سحر» در بستر بیماری

۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۹:۵۳
کد خبر: ۵۷۲۵۰۵
نهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گفت‌وگوی علیرضا داوودنژاد درباره عدم حضورش در جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نهمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گفت‌وگوی علیرضا داوودنژاد درباره عدم حضورش در جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

مبارزه مناجات‌خوان «دعای سحر» با بیماری/زمان ترخیص «موسوی قهار» مشخص نیست

پروین رهبری مقدم همسر «سیدقاسم موسوی قهار» مناجات‌خوان و قاری پیشکسوت قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین وضعیت جسمانی همسرش گفت: همسرم طی روز‌های گذشته نسبت به نخستین روز از بستری شدنش تغییر و بهبود چندانی نداشته و هم‌اکنون نیز در بیمارستان بستری است.

وی دلیل بستری شدن موسوی قهار را اینگونه تشریح کرد: مشکل اصلی همسرم وجود غده سرطانی در ناحیه گلو است، وی به همین دلیل در بیمارستان بستری شد و هم‌اکنون مداوای وی ادامه دارد.

رهبری مقدم در همین راستا ادامه داد: متاسفانه همسرم روز گذشته وضعیت چندان خوبی را پشت سر نگذاشت، پیش از این قادر به خوردن غذا بود، اما از دیروز تا به حال به دلیل بی اشتهایی هیچ تغذیه‌ای نداشته است.

وی درباره احتمال ترخیص سید غلام موسوی قهار اذعان کرد: صبح امروز با رئیس بیمارستان ملاقات داشتم و وی تاکید کرد که همسرم به این زودی‌ها ترخیص نخواهد شد، وی هم اکنون در شرف عفونت ریه و گلو قرار دارد و باید از نزدیک تحت مراقبت باشد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

سریال «حکایت‌های کمال» تجربه بسیار سختی بود/برای اولین بار نقشی چون «سورچی» را بازی کردم

شهرام عبدلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در تله فیلم «قلاب» به کارگردانی مهدی حیدری و تهیه کنندگی مصطفی علمی فرد هستم و همچنین در سریال «حکایت‌های کمال» به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی و تهیه کنندگی محسن شایان فر به ایفای نقش پرداخته ام که هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه ۲ سیما پخش می‌گردد.

عبدلی پیرامون سریال «حکایت‌های کمال» اظهار کرد‌: سریال «حکایت‌های کمال» با روایتی از دهه چهل قرار است در ۱۵۰ قسمت براساس ۱۵۰ داستان از کتاب «حکایت‌های کمال» نوشته محمد میرکیانی باشد که در چند فاز تصویربرداری می‌شود، فاز نخست این سریال برای ۳۱ قسمت نگاشته شده و قسمت‌های دیگر برای فاز دوم در نظرگرفته شده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه آخرین خبرها از سریال «حکایت‌های کمال» اینجا کلیک کنید

وی در همین راستا افزود: سریال «حکایت‌های کمال» دارای ژانر کودک و نوجوان است و به نظر بنده جای آن در تلویزیون بسیار خالی بود، امیدوارم از این نوع کار‌ها بیشتر تولید شود.

شهرام عبدلی در خصوص قصه سریال «حکایت‌های کمال» اذعان کرد: سریال «حکایت‌های کمال» قصه‌های شیرینی دارد و مربوط به مقطع تاریخی اواخر دوره پهلوی اول است که شخصیت اصلی آن یک پسربچه محصل به نام کمال با بازی محمدرضا شیرخانلو است، فضای سریال حول کمال و اهالی محل زندگی او می‌چرخد و بنده در این سریال نقش «سورچی» را ایفا می‌کنم.

این بازیگر سینما و تلویزیون عنوان کرد: بخشی از ضبط سکانس‌های من و سایر بازیگران باقی مانده است اما هنوز دستمزد‌های عوامل پرداخت نشده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

کارگردانان غایب «سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر» را بشناسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با توجه به نزدیک شدن به بهمن ماه و زمان برگزاری مهمترین رویداد سینمایی کشور و همچنین اتمام زمان ارائه درخواست برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، اخبار و گمانه زنی‌ها پیرامون آثار حاضر در این دوره از جشنواره به گوش می‌رسد.

حضور نام‌هایی همچون ابراهیم حاتمی کیا، مجید مجیدی، حمید نعمت الله، محمدحسین مهدویان، بهروز شعیبی، ابراهیم ایرج زاد، برادران محمودی، پیمان قاسمخانی، محمد حسین لطیفی، کمال تبریزی و هاتف علیمردانی جشنواره فجر در دوره سی و هشتم را به یکی از هیجان انگیزترین جشنواره‌ها طی ادوار گذشته تبدیل کرده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با ۳۵ فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر می‌شوند، اینجا کلیک کنید

اما در این میان چهره‌های نام آشنایی در سینمای ایران حضور دارند که امسال به دلایل مختلف از حضور در جشنواره فیلم فجر جا مانده اند، کارگردانانی که طی سال‌های گذشته بار‌ها نامزد سیمرغ بلورین شده و همچنین گاهاً آن را نصیب خود کرده اند.

داریوش مهرجویی یکی از مهمترین غایبان این دوره از جشنواره فیلم فجر است، وی که هم اکنون روز‌های پایانی لامینور جدیدترین ساخته خود را پشت سر می‌گذارد با وجود آمده بودن اثر باری حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر از حضور در این دوره کنار کشید. دلخوری داریوش مهرجویی از مسئولین برگزاری جشنواره فیلم فجر و سازمان سینمایی از دلایل مطرح شده برای این انصراف بود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

روزگار سیاه عرصه هنرهای نمایشی/حذف معافیت مالیاتی و نابودی همیشگی تئاتر کشور

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، عرصه هنر‌های نمایشی طی سال‌های گذشته با فراز نشیب فراوانی روبرو بوده و این هنر با وجود مشکلات فراوان همچنان به سختی به بقای خود ادامه می‌دهد، هنری که در میان سایر رشته‌ها به هنری انسان ساز معروف بوده، اما این روز‌ها از هویت اصلی خود به شدت فاصله گرفته است.

از سویی حضور دلالان و تهیه کنندگان غیر تخصصی در این عرصه، تئاتر را بازاری برای سوداگری مبدل کرده است، بازاری که جرات و امکان ریسک و تجربه را از نسل جوان گرفته و از همان ابتدا جوانان را با عنصری به نام گیشه روبرو می‌کند، عنصری که اگر به آن تن ندهند لاجرم به راحتی شکست می‌خورند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با دستورالعمل تازه شورای ارزشیابی در قبال تولید تئاتر اینجا کلیک کنید

نبود نمایشنامه و عدم پرداخت و آموزش درست در این زمینه طی سال‌های گذشته باعث شده تا عرصه نمایشنامه نویسی کشور با ضعف فراوانی به کار خود ادامه داده و اکثر کارگردانان به جای پرداختن به آثار داخلی به سرعت سراغ اثری خارجی و دسته دوم رفته و برای چندمین بار آن را روی صحنه ببرند.

از طرفی دیگر مشکل تازه بوجود آمده در تئاتر، ایجاد یک دستورالعمل خلع الساعه است، دستورالعملی که بدون اندک مشورتی با اهالی تئاتر به وجود آمده و تولید تئاتر را بیش از پیش سخت کرده است، طی این دستورالعمل قوانینی سختگیرانه برای جوانان این عرصه لحاظ شده تا برای اجرای یک اثر راه سختی را در پیش گیرند.

ورود بازیگران متوسط سینما، سلبریتی‌های فضای مجازی، ورزشکاران و ... در قامت بازیگر تئاتر از دیگر مشکلات این روز‌های این هنر مظلوم است، افرادی که با حضورشان نه تنها بر کیفیت تئاتر اضافه نکرده اند بلکه تنها هزینه تولید اثر را چند برابر کرده اند.

تماشاخانه‌های خصوصی که در ابتدا راه گریزی به سمت ایجاد عدالت در زمینه اجرای آثار نمایشی بودند حالا به بنگاه‌های معاملاتی تبدیل شده و سالن خود را در ازای پول حتی در اختیار مراسم عروسی هم قرار می‌دهند، این سالن‌ها بدون اهمیت دادن به کیفیت اثر به راحتی هر محصول بی کیفیتی را قبول می‌کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *