صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دریادار خانزادی: امنیت امروز کشور در دریاها، عاریه‌ای نیست

۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲:۰۷
کد خبر: ۵۷۲۰۳۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امروز امنیتی که ما در دریا داریم بر خلاف بسیاری از کشور‌های جهان و منطقه امنیت عاریه‌ای نیست، زیرا متکی بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی کشور است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امیر دریادار «حسین خانزادی» امروز و به‌مناسبت هفتم آذرماه، روز نیروی دریایی در خطبه‌های پیش از نمازجمعه تهران گفت: در تاریخ هر ملتی روز‌هایی وجود دارد که موجب مباهات و افتخار است به لطف خداوند متعال و به برکت انقلاب تاریخ ایران اسلامی مملو از چنین روز‌هایی است.

وی ادامه داد: نیروی دریایی در مسیر حرکت چهل ساله گام اول انقلاب، افتخاراتی را آفرید که متضمن امنیت و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است. 
 
فرمانده نداجا یادآور شد: در شرایطی که همه استکبار جهانی با تحمیل جنگ هشت ساله تلاش می‌کردند، نهال انقلاب را از پای در بیاورند تکاوران نیروی دریایی در آغازین روز حمله سراسری دشمن بعثی به مرز‌های ایران اسلامی حماسه دفاع ۳۴ روزه را آفریدند، استکبار جهانی که بعثی‌ها را به نیابت از خودش در جبهه‌های تهاجم به ایران اسلامی قرار داده بود تصور می‌کردند یک روزه خوزستان را از ایران جدا خواهند کرد در جاده اهواز قرار خواهند گرفت و ظرف یک هفته جشن پیروزی را در تهران برگزار می‌کنند اما  این دفاع جانانه، همه تلاش‌های آنان را نقش برآب کرد.

امیر خانزادی تصریح کرد: همزمان نیروی دریایی در دریا در ۶۷ امین روز از دفاع مقدس سیلی و ضربه محکمی را به دشمن بعثی و همه ایادی استکبار که از او حمایت می‌کردند، وارد آورد. نیروی دریایی دشمن در دریا به طور کامل متوقف کرد و سامانه‌ها و پایانه‌های نفتی او را از حیِض انتفاع انداخت و تا پایان هشت سال دفاع مقدس سیطره خود را بر دریا اعمال کرد.

وی افزود: عملیات اسکورت کاروان در شرایطی اتفاق افتاد که دشمن تلاش می‌کرد کشتی‌های تجاری و نفت‌کش ایران را که وابسته  به نفتی که صادر می‌کرد و کالایی که از طریق دریا وارد می‌کر، بود را از هوا و زمین مورد اصابت قرار دهد، اما اتفاقی که افتاد این بود که نیروی دریایی در آن دوران که ۱۰ هزار کشتی تجاری و نفت‌کش را اسکورت کرد. اسکورت این ده‌هزار کشتی نفت‌کش باعث شد تا اقتصاد کشور اقتصاد دفاع پایدار بماند.
 
بیشتر بخوانید: 
فرمانده نداجا یادآورشد: با وجود تحریم‌هایی که از همان روز‌های آغازین به دنبال تضعیف انقلاب و امنیت بود، کار عمق‌دهی انقلابی تجهیزات نیروی دریایی آغاز شد؛ همه تجهیزاتی که از غرب خریداری کرده بودیم و آن‌ها ما را محروم می‌کردند از دست‌یافتن به قطعات گلوگاهی، نه تنها عمق‌دهی انقلابی را با اتکا به ظرفیت داخلی انجام دادیم بلکه توانستیم آن‌ها را به روز کنیم و هویت ایران اسلامی در عرصه دریا‌ها تثبیت شد.
 
وی افزود: با وجود تجهیزاتی که برای امنیت خلیج فارس در اختیار داشتیم، پا به عرصه اقیانوس‌ها گذاشتیم. تجهیزاتی که متناسب با شرایط دریایی خلیج فارس بودند؛ این آبگیر نسبتا کوچک در مقابل اقیانوس‌ها، ما با همان تجهیزات وارد اقیانوس‌ها شدیم و موجب شدیم تا مظهر اقتدار ملت در دریا باشیم و  جلوه‌های اقتدار علمی و صنعتی کشور را با حضور در عرصه‌های اقیانوس‌ها به رخ استکبار جهانی کشیدیم. 
 
امیر خانزادی تاکید کرد: برای تامین امنیت اقتصاد کشور در شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و دریای سرخ و همه آب‌های آزاد جهان با دزدی دریایی و تروریسم دریایی جنگدیم و امنیت ناوگان تجاری جمهوری اسلامی ایران در دریا برقرار شد.

وی افزود: تا به امروز ۶۴ ناوگروه نیروی دریایی به دریا‌ها و اقیانوس‌های آزاد جهان اعزام شده  است و در همین لحظه که بنده در حضور شما هستم، ناوگروه ۶۴‌ام نیروی دریایی در دریا سرخ در حال برقراری امنیت و اسکورت کشتی‌های نفت‌کش جمهوری اسلامی ایران است.

فرمانده نداجا گفت: با ساخت تجهیزات جدید و تداوم حضور در دریا‌های آزاد و اقیانوس‌ها امتداد‌های عمقی جدید و بزرگی را برای نیروی دریایی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد کردیم در دوران سازندگی و سال‌های بعد از دفاع مقدس کار ساخت تجهیزات نیروی دریایی آغاز شد.

امیر خانزادی یادآور شد: امنیت عاریه‌ای موضوعی نبود که امنیت نظام جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران را بتواند تامین کند لذا با ساخت ناو‌های توپ‌دار و بعد ناو‌های موشک‌انداز و بعد سریال ساخت ناوشکن‌های کلاس موج ناوشکن جمهوری اسلامی ایران، جماران، دماوند و سهند؛ که انشاالله در بهمن ماه دنا به عرصه رزم دریایی وارد خواهد شد. همزمان ساخت زیردریایی‌ها را که پیچیده‌ترین فناوری‌های روز دنیا هستند  را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی افزود:  کمتر از ۲۰ سال است که فرهنگ استفاده از زیردریایی در جمهوری اسلامی ایران مهیا شده به فناوری زیردریایی دست پیدا کردیم. زیردریایی‌های کلاس غدیر را با تکیه بر دانش بومی در نیروی دریایی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ساختیم و آن‌ها را به اژدر‌های بومی که بتوانند کشتی‌های دشمن هدف قرار بدهند، مسلح کردیم. زیردریایی فاتح نسل جدیدی از زیردریایی کلاس متوسط را نیز به ناوگان نیروی دریایی ملحق کردیم.
 
فرمانده نداجا خاطرنشان کرد: تجهیزات بومی اقتدارآفرین مانند موشک‌هایی که در عرصه  زیردریایی‌ها در اعماق آب‌ها به سمت دشمن قابل پرتاب است، در کشور ساخته و بومی شد و امروز در اختیار نیروی دریایی است. همه این‌ها دشمن را وادار به دور ایستایی از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران کرد به نحوی که امروز ناوگان و ابزار‌های چشم پرکن مادی دشمن بیش از ۳۰۰ مایل دریایی یعنی ۷۰۰ کیلومتر از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران دور ایستادند.

امیر خانزادی اضافه کرد: هواپیما‌های بدون سرنشین، سامانه‌های جنگ الکترونیک، موشک‌های ساحل به دریا، مخابرات پایدار و امن و اطلاعات و ارتباطات پزشکی از راه دور، امروز در عرشه ناو‌ها و در ساحل جمهوری اسلامی ایران برقرار است. با حضور در مناطق کمتر برخوردار و آباد‌سازی این منطقه، تبدیل شدیم به پرچم‌دار توسعه سواحل مکران سواحل جنوب شرق جمهوری اسلامی ایران که بسیار ارزشمند است.

وی تصریح کرد: امروز همه فرزندان این مملکت که در نیروی دریایی به کار گرفته می‌شوند به دست پرصلابت کارکنان نیروی دریایی در مراکز آموزش خودمان تربیت می‌شوند. امروز این مجموعه ولایت‌مدار بصیر، دانشمند و شجاع حضور در دریا‌های آزاد را تداوم بخشیده‌اند. ساخت و الحاق تجهیزات جدید را در دستور کار داریم. بیمارستان‌های بندرعباس و کُنارک در مناطق محروم کشور تا پایان سال به بهره‌برداری خواهند رسید.

فرمانده نداجا بیان داشت: حرکت در مسیر گام دوم انقلاب و تبدیل نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران از یک نیروی دریایی سنتی به یک نیروی دریایی مدرن و پیشرفته و متناسب به شان و عظمت انقلاب و ملت شریف ایران در دستور کار قرار داده شده است. 
 
وی افزود: امروز ما به جوانان انقلابی اعتماد کردیم و آنها را به عرصه آوردیم به نحوی که همه نیروی دریایی امروز از نسل انقلاب و بسیار جوان و با بصیرت است و  از حضور جوانان انقلابی در عرصه‌های نیروی دریایی راهبردیاستقبال می کنیم. 

امیر خانزادی یادآورشد: امروز امنیتی  که ما در دریا داریم بر خلاف بسیاری از کشور‌های جهان و منطقه امنیت عاریه‌ای نیست، زیرا متکی بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی کشور است. با همه تحریم‌های ظالمانه‌ای که دشمن طی چهل سال گذشته به مملکت و به ویژه نیرو‌های مسلح وارد کرد، امروز این بشارت را به ملت ایران می‌دهیم که همه تجهیزات مورد نیاز نیروی دریایی در عرصه‌های شناور‌های سطحی و زیرسطحی انواع ناوشکن‌ها و زیردریایی‌ها و تسلیحات منصوب بر روی آن‌ها را خودمان با اتکا بر ظرفیت بومی و داخلی می‌سازیم.

وی گفت: دریا‌های ما امن است و حضور ایادی استکبار و شیطان بزرگ و به سرکردگی آمریکا و انگلیس و رژیم منحوس اشغالگر قدس نمی‌تواند این امنیت را خدشه‌دار کند. آن‌ها را از این منطقه بیرون خواهیم ریخت و تاکید می‌کنیم که دوره نمایش‌های دروغین و پرسه زدن‌های نمایشی به پایان رسیده است. جان‌شان و این حلب‌پاره‌ها این ابزار‌های چشم پر کن مادی که فقط ترسو‌ها را می‌ترساند، بردارند و منطقه ما را ترک کنند.

فرمانده نداجا بیان داشت: امروز ملت‌های آزاد دنیا بیدار هستند و زیر چتر ائتلاف‌های استکباری و نمایشی نمی‌روند. شوکت و عظمت دروغین استکبار با دشمنی که با انقلاب و ملت ایران کرد به سرعت در حال فروریختن است.  دنیا دید که چگونه پوزه ائتلاف نمایشی‌شان به خاک مالیده شد. امروز آن‌ها ناچارند بایستند و خیزش تمدنی ملت ایران را به سمت دریا و اقیانوس‌های جهان را نظاره کنند. در گام دوم انقلاب، با سرعت زیاد در عرصه‌های اقتدارآفرینی به سمت آن‌ها خواهیم شتافت.

امیر خانزادی عنوان کرد: در شرایطی که ایران آزاد، مستقل، دانشمند و قدرتمند به سرعت با اتکا بر ظرفیت‌های ملی این عرصه‌ها را درخواهد نوردید، نیروی دریایی امروز پرچمدار این حرکت مقتدرانه به سمت احیای تمدن دریایی ایران اسلامی خواهد بود.
 
وی ابراز امیدواری کرد: ان شا الله در آینده بسیار نزدیک نظاره‌گر این توسعه تمدن با رویکرد تمدن دریا محور خواهیم بود و طی روز‌های آینده شما ملت ایران شاهد این خواهید بود که با وجود همه فشار‌ها و تحریم‌هایی که استکبار جهانی به ملت ایران و نیرو‌های مسلح وارد آورد، نسل جدیدی از تجهیزات بومی ایرانی متکی بر ظرفیت و توانایی فرزندان این مملکت به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ملحق خواهد شد از جمله ناوشکن جمهوری اسلامی ایران دنا ناو مین‌شکار و تماما بومی صبا پهپاد دور پرواز و استراتژیک سیمرغ و همین طور پهپاد دریا پایه که قادر است بدون نیاز به هر گونه کاربری از عرشه یگان‌های شناور سطحی نیروی دریایی پرواز نماید و دشمن در مسافت‌های دور را رصد کرده و اطلاعات آن را به ناوگان نیروی دریایی منتقل کند. 
 
فرمانده نداجا در پایان تصریح کرد: بسیار خرسندیم که مظهر اقتدار شما ملت ایران در عرصه دریا‌ها هستیم و انشاالله در آینده بسیار نزدیک شاهد آن خواهیم بود که هیچ ردپایی از وجود منحوس استکبار جهانی در منطقه تحت کنترل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و در مناطق پیرامون آب‌های تحت کنترل وجود نخواهد داشت. 
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *