صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستور پیگیری تحریم‌های دریانوردی ایران صادر شد

۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴:۳۲
کد خبر: ۵۷۲۰۱۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
کیتاک لیم دبیر کل سازمان بین المللی دریانوردی اقدامات محدودیت زا غیر منصفانه یک دولت عضو سازمان بین المللی دریانوردی(آمریکا) علیه دولت عضو دیگر(ایران) در آیمو را برخلاف مفاد کنوانسیون ایجاد سازمان بین المللی دریانوردی دانست و گفت: این موضوع قابل بررسی است و دستور داد تا این اتفاق از طریق بخش حقوقی و ایمنی دریانوردی آیمو مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و هیأت همراه در دیدار با کیتاک لیم؛ دبیر کل سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) با اشاره به اقدامات تبعیض آمیز و محدودیت زای دولت امریکا علیه صنعت دریانوردی ایران، آن را نقض آشکار اصول و اهداف آمده در کنوانسیون ایجاد سازمان بین المللی دریانوردی و حقوق بین الملل دانست و اظهار کرد: تحریم ایمنی دریانوردی نه تنها منطقه خاورمیانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد بلکه امنیت دریانوردی، کل جهان را به خطر می‌اندازد.

وی گستردگی تحریم‌های دولت امریکا را شامل دریانوردان ایرانی و خارجی شاغل بر روی کشتی‌های ایرانی عنوان کرد و گفت: این اتفاق خلاف مفاد کنوانسیون بین المللی کار دریایی و حقوق بشر است، چرا که موجب فشار روانی و خستگی دریانوردان و نگرانی شدید خانواده‌های آن‌ها می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: تحریم در ارایه خدمات ماهواره‌ای ارتباطی به کشتی‌ها که با فشار و تهدید امریکا صورت گرفته است، باعث شده دریانوردان از ابتدایی‌ترین حقوق اساسی و طبیعی خود محروم شوند.

وی تأکید کرد: با وجود پیگیری‌های متعدد از سوی ایران در سازمان بین المللی دریانوردی و سازمان بین المللی ماهواره سیار، تاکنون هیچ اقدام عملی برای رفع مشکلات تحریمی صورت نگرفته است.

لزوم حفظ و ارتقای ایمنی دریانوردی/ آیمو؛ مواضع صریحی را اتخاذ کند

راستاد گفت: رسالت سازمان بین المللی دریانوردی و سازمان بین المللی ماهواره سیار حفظ و ارتقای ایمنی دریانوردی در کل جهان است، از اینرو انتظار داریم سازمان‌های یاد شده در مشکلات پیش آمده برای صنعت دریانوردی ایران، ورود و اقدام موثری انجام دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به امنیت دریانوردی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان اشاره و خاطرنشان کرد: ایران معتقد است، امنیت دریایی منطقه باید توسط دولت‌های منطقه حفظ و تامین شود و برای این منظور ابتکار "صلح امید هرمز" که از سوی ایران مطرح شده، قابل توجه و عملیاتی است.

راستاد در ادامه گفتگو با دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی، یادآور شد: حملات اخیر به کشتی‌های ایرانی در دریای سرخ و اقدامات خرابکارانه در همه مناطق دریایی از سوی ایران محکوم است.

راستاد افزود: از آیمو انتظار می‌رود، همانگونه که موضع صریحی در رابطه با محکومیت حملات علیه کشتی‌ها در دریای عمان گرفت، در خصوص حملات علیه کشتی‌ها در دریای سرخ نیز به همان اندازه جدی باشد و مواضع صریحی را اتخاذ کند.

توجه به حقوق دریانوردان/ بررسی تحریم‌های دریایی ایران از سوی آیمو

همچنین در این دیدار کیتاک لیم؛ دبیر کل سازمان بین المللی دریانوردی حملات به کشتی‌ها در همه جای جهان را غیر قابل قبول دانست و بر توجه به حقوق دریانوردان در هر وضعیت و شرایطی تأکید کرد.

وی اقدامات محدودیت زا غیر منصفانه یک دولت عضو سازمان بین المللی دریانوردی علیه دولت عضو دیگر در آیمو را برخلاف مفاد کنوانسیون ایجاد سازمان بین المللی دریانوردی دانست و گفت: این موضوع قابل بررسی است و دستور داد تا این اتفاق از طریق بخش حقوقی و ایمنی دریانوردی آیمو مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

در دیدار با دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی، جلیل اسلامی؛ معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، علی‌اکبر مرزبان؛ مدیرکل امور دریانوردان و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی سازمان بنادر و خانم ماندانا منصوریان؛ نماینده ثابت سازمان بنادر و معاون نماینده دایم ایران نزد آیمو، حضور داشتند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *