صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روند کاهشی امید به زندگی در میان شهروندان آمریکایی/گاردین: مرگ به دلیل ناامیدی در آمریکا افزایش یافته است

۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۷۱۶۲۱
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد میزان مرگ و میر شهروندان آمریکایی در رده سنی ۲۵ تا ۶۵ به دلیل ناامید شدن از زندگی افزایش یافته است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ بر اساس تحقیقات منتشر شده در نشریه " JAMA"، امید به زندگی در میان شهروندان آمریکایی از سال ۲۰۱۴ روند نزولی به خود گرفته است.
 
بخشی از کاهش امید به زندگی در میان مردم آمریکا به دلیل افزایش "مرگ از نا امیدی" به دلیل مصرف بیش از حد مواد مخدر، سوء مصرف مشروبات الکلی، خودکشی و بیماری‌ها رخ داده است.

نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد بیشترین احتمال مرگ و میر شهروندان آمریکایی قبل از سن ۶۵ سالگی گزارش شده است؛ همچنین بیشترین میزان از آمار مرگ و میر مردم این کشور در رده سنی ۲۵ تا ۶۵ سالگی رخ می‌دهد.

به گزارش نیوزویک، در این تحقیق چندین ایالت مورد بررسی قرار گرفتند که ساکنان آنها در این مناطق برای چندین دهه استرس اقتصادی و اجتماعی را در نتیجه تعطیلی کارخانجات تولید خودرو، کارخانجات فولاد، معادن زغال سنگ و از دست دادن شغل و امنیت اقتصادی تجربه کرده‎اند.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهند ۳۳۳۰۷ مورد از مرگ‌ها در آمریکا از  سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ در سن ۲۵ تا ۶۵ سالگی رخ داده است که ۳۲.۸ درصد از این مرگ‌ها در چهار ایالت گزارش شده است؛ افزایش نرخ مرگ و میر در ویرجینیای غربی ۲۳ درصد، اوهایو ۲۱.۶ درصد، ایندیانا ۱۴.۸ درصد و کنتاکی ۱۴.۷ درصد بوده است؛ امید به زندگی در آمریکا بعد از سال ۲۰۱۴ به مدت سه سال متوالی کاهش داشته است.
 
 
 
از سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۱۷، نرخ مرگ و میر در رده سنی ۲۵ تا ۶۵ سال از ۳۲۸۵ مورد مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت مردم آمریکا به ۳۴۸۲ مورد افزایش یافته و از سال ۲۰۱۰، مرگ و میر شهروندانی که در رده سنی ۲۵ تا ۳۴ سال بودند احتمال مرگ آن‌ها ۲۹ درصد افزایش داشته است.

در تحقیق انجام شده محققان گفته‎اند، در حالی که کاهش امید به زندگی در آمریکا به تازگی توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است، اما این مسئله از دهه ۸۰ میلادی در حال رخ دادن بوده است.
 

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۱۷ مزان مرگ و میر در رده سنی ۲۵ تا ۶۵ سال به دلیل مصرف بیش از حد مواد مخدر از ۶.۷ درصد به ۳۲.۵ درصد در هر ۱۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
 
 
 
همچنین بیشترین نرخ مرگ و میر در رده سنی ۵۵ تا ۶۴ سال، ۹۰۹.۲ درصد بوده که از ۲.۳ مورد مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر به ۲۳.۵ مور افزایش داشته است.

در همین بازه زمانی نرخ خودکشی افراد ۲۵ تا ۶۴ سال در آمریکا ۳۸.۳ درصد افزایش داشته و از ۱۳.۴ مورد مرگ به ۱۸.۶ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است. علاوه بر این، افزایش چشمگیری در نرخ خودکشی مشاهده شده و این پدیده در آمریکا ۵۵.۹ درصد رشد داشته و از ۱۲.۲ گزارش مرگ به ۱۹ مورد افزایش یافته است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *