صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

300 معدن در کشور متروکه شده است/ ایران از لحاظ ارزش تولیدات معدنی در جهان هشتم شد

۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۶:۲۶
کد خبر: ۵۷۱۲۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان: مجری طرح احیاء و اکتشاف معادن متروکه فلزی گفت: در کشور معادن بسیاری وجود دارد که با وجود دارا بودن ذخایر معدنی به دلیل نبود زیرساخت در سال های گذشته تعطیل شده اند، به این جهت احیاء و اکتشاف معادن متروکه کشور کلید خورد و سال 93 در اولین اقدام معادن متروکه کشور شناسایی و از میان 300 معدن متروکه، 40 معدن در کمیته اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران انتخاب و 25 معدن در اولویت احیاء قرار گرفت.
به گزارش ، محمدرضا عابدینی با اعلام این خبر، افزود: پس از شناسایی و اخذ مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مربوطه، عملیات اکتشافی، ذخیره یابی و تجهیز انجام و در نهایت پروانه بهره برداری برای این معادن صادر می شود.

مجری طرح احیاء و اکتشاف معادن متروکه فلزی در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای احیای 25 معدن اولویت دار، گفت: از 25 معدن انتخاب شده، پرونده 11 معدن فعال شده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال معدن سرب و نقره چاه خربزه در اصفهان مجوز تجهیز و آماده سازی گرفته و پیمانکار تجهیز در این معدن مشغول به فعالیت است. همچنین معدن سرب و روی ازبکوه در خراسان جنوبی موافقت شورای عالی معادن را کسب کرده و در انتظار ابلاغ سازمان صنعت ، معدن و تجارت بیرجند و دریافت پاسخ استعلام های قانونی است.

عابدینی افزود: معدن پلی متال طلای خونی در اصفهان موافقت سازمان صنعت، معدن و تجارت را اخذ کرده و در حال رایزنی با محیط زیست است . از سوی دیگر معدن سرب و روی سرمه در اصفهان موافقت سازمان صنعت، معدن و تجارت را اخذ کرده و به دنبال دریافت سند مالکیت از اداره ثبت استان است.

ایران از لحاظ ارزش تولیدات معدنی در جهان هشتم شد

پایگاه داده های معدنی جهان ایران را از نظر ارزش تولید کل مواد معدنی در جایگاه هشتم معرفی کرد.

گزارش سال 2015وب سایت داده های معدنی جهان(World Mining Data)،‌ ارزش کل تولیدات معدنی ایران را بیش از 162 میلیارد دلار اعلام کرده است. این گزارش در برگیرنده تمامی مواد معدنی فلزی،‌ غیرفلزی،‌ فلزات گرانبها،‌ صنایع معدنی و مواد سوختی معدنی(نفت و گاز) است.

وب سایت مذکور گزارشی که در سال جاری میلادی منتشر کرده مربوط به ارزش تولیدات سال 2013 است که بدین ترتیب ایران بالاتر از کشورهایی همچون برزیل، ‌هند، ‌افریقای جنوبی قرار گرفته است. در این گزارش چین با ارزش تولیدات معدنی 777 میلیارد دلاری در جایگاه نخست ایستاده است و پس از آن امریکا،‌ عربستان(با حجم بالای تولید مواد سوختی معدنی)، روسیه آسیایی،‌ استرالیا،‌ کانادا و روسیه اروپایی به ترتیب در جایگاه دوم تا هشتم قرار گرفته اند.‌

این گزارش ارزش تولیدات معدنی امریکا را 577 میلیارد دلار،‌ عربستان که عمدتا مواد سوختی تولید کرده را 447 میلیارد دلار،‌ روسیه آسیایی 421 میلیارد دلار،‌ استرالیا 205 میلیارد دلار،‌ کانادا 204 میلیارد دلار و روسیه اروپایی 169 میلیارد دلار اعلام کرده است.

پس از ایران نیز برزیل با 153 میلیارد دلار،‌ امارات با 142.9 میلیارد دلار و هند با 142.3 میلیارد دلار جای دارند.

در این گزارش کشورهای بنین با 2 میلیارد،‌ مولداوی و کاستاریکا هر کدام با یک میلیارد دلار به ترتیب کمترین ارزش تولیدات معدنی در جهان را داشته اند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *