صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امضای تفاهم‌نامه فدراسیون کشتی با دانشگاه علوم پزشکی

۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳:۱۸
کد خبر: ۵۷۱۲۴۰
فدراسیون کشتی با دانشگاه علوم پزشکی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش گروه ورزشی و به نقل از فدراسیون کشتی، در ابتدای این جلسه علیرضا دبیر، با تشکر از زالی و همکارانش در دانشگاه علوم پزشکی گفت: از اینکه وقت گذاشتید تا این تفاهم نامه همکاری به امضاء برسد ممنونم. دانشگاه علوم پزشکی در اوضاع و احوال سختی که کشتی دارد حامی فدراسیون شده است و اگر در سال‌های قبل به قهرمانانی مانند حسین رضازاده، رسول خادم و بنده از لحاظ درمانی به خوبی رسیدگی می‌شد در دوران جوانی و زودهنگام از ورزش کناره‌گیری نمی‌کردیم.

وی تصریح کرد: برای قهرمانان این کشور هزینه شده است و این هزینه را یک ملت کرده است و حیف است که این قهرمانان به دلیل مصدومیت وداع زودهنگام با دنیای قهرمانی داشته باشند. اگر یک قهرمان دچار آسیب دیدگی شود، کاری که شما انجام می‌دهید باعث می‌شود که با رفع مصدومیت به دنیای قهرمانی بازگردد و در واقع هزینه‌ای که شده است بر می‌گردد و باعث می‌شود یک قهرمان ملی به حال خود رها نشود.

رئیس فدراسیون کشتی افزود: بازگرداندن یک قهرمان به میادین اتفاق بزرگی است و ما از دانشگاه علوم پزشکی سپاسگزاریم که در شرایط سختی که وجود دارد آمده‌اند و کار را انجام می‌دهند و امیدوارم این تفاهم نامه الگویی شود و در فدراسیون‌های دیگر و دانشگاه‌های دیگر نیز این کار انجام شود.

دبیر با تشکر از زالی و همکارانش گفت: دانشگاه علوم پزشکی دانشگاهی با عظمت و با سابقه و با کادر پزشکی مجرب و قوی است. فدراسیون کشتی و رشته کشتی مظلوم است و باید کمک شود، امیدوارم پس از امضاء تفاهم نامه بتوانیم کار را هرچه زودتر اجرایی کنیم چراکه همین الان برای میثم زارع یکی از کشتی‌گیران جوان اتفاق ناراحت کننده‌ای افتاده و اگر تحت پوشش قرار بگیرد، امیدوارم بتوانیم کمک کنیم تا سلامتی خود را بدست آورد.

در ادامه دکتر زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: میزبان مسئولان فدراسیون پرافتخار کشتی هستیم. عزم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فدراسیون کشتی بر تحقق انجام این تفاهم نامه است و دوستان ما این تفاهم نامه را در مدت کوتاهی کارشناسی و آماده کردند. شاید تهیه این تفاهم نامه ۲ - ۳ ماه طول کشید، اما با علاقه‌ای که وجود داشت این کار تسریع شد و شکر خدا شاهد تحقق این تفاهم نامه بودیم و تلاش فراوانی برای انجام آن شد.

وی با بیان اینکه پیام روشن این جلسه عزم طرفین برای تحقق واقعی و عملیاتی این تفاهم نامه است تصریح کرد: کشتی ورزش مردمی و پر افتخار و با میزبانی‌های متعدد تورنمنت‌های جهانی در ایران است و جایگاه ممتازی بعنوان یکی از برند‌های بزرگ ورزشی در جهان و همچنین رقابت‌های مهم بین المللی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: سهم کشتی در افتخارآفرینی در المپیک و مسابقات جهانی بسیار ارزنده است و کشتی چه در بحث عمومی و چه قهرمانی مورد علاقه مردم است. مردم ایران از دیرباز با کشتی عجین هستند و در اقصی نقاط کشور طرفداران خودش را دارد.

زالی تصریح کرد: آمیزه ورزش کشتی با پهلوانی، فتوت و جوانمردی موجب شده کشتی از یک ورزش کلاسیک معمولی خارج شده و به یک ورزش کامل مردمی تبدیل شود. کشتی ما در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و زادگاه کشتی در ایران است و مکتب کشتی ایران در دنیا یک مکتب ایدئولوژیک است و این بسیار مهم است چراکه کشتی یک ورزش ممتاز برای ما می‌کند و به این دلیل است که خصائل و ویژگی‌های پهلوانی در آن وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: به دلیل پرافتخار بودن کشتی، نیاز است که در عرصه تأمین امنیت خاطر قهرمانان و کشتی گیران، فرآیند‌های پزشکی ورزشی مناسبی برای آن‌ها پشتیبانی شود شود و دوستان با طیب خاطر به کار خود ادامه دهند. کشتی گیران عمدتا نسل جوان هستند و خدای نکرده اگر دچار آسیب دیدگی جدی شوند تا مدت‌ها مشکل خواهند داشت.

وی ادامه داد: کشتی گیر ما که امروز در عرصه بین المللی وارد می‌شود باید یک پشتوانه جدی در مجموعه حمایتی درمانی خاص داشته باشد و با تلاشی که دوستان ما کردند تدارک ویژه دیده شده تا خاطر فدراسیون و قهرمانان آن تأمین شود.
زالی در مورد تفاهم نامه همکاری با فدراسیون کشتی گفت: این تفاهم نامه نقطه کانونی حمایتی از ورزشکاران کشتی و قهرمانان خواهد شد و اگر خدای نکرده اتفاقی برای قهرمانان بیافتد، تیمی اینجا آماده است تا پذیرایی از آن‌ها با حداکثر امکانات و استاندارد‌های موجود و کیفیت انجام شود.

وی گفت: بخش زیادی از جوانان ما علاقمند به کشتی هستند و دانشجویان عزیز ما از برکات این تفاهم نامه استفاده خواهند کرد و ما در ترویج کشتی و فرهنگ کشتی محوری در دانشجویان استفاده خواهیم کرد. باید از ظرفیت‌های معنوی و فرهنگی که در کشتی وجود دارد استفاده شود و از فدراسیون کشتی می‌خواهم در این زمینه به دانشجویان کمک کند.

زالی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه یک فرصت بی نظیر است که بتوانیم از تجارب فدراسیون کشتی استفاده کنیم اظهار داشت: باید در فدراسیون‌های ورزشی نگاه علمی و آکادمی را ترویج کنیم. اتصال فدراسیون‌های ورزشی ما به دانشگاه‌های علوم پزشکی موجب می‌شود این مسیر تسریع پیدا کند و این تفاهم نامه می‌تواند برای فدراسیون کشتی مفید باشد و این موضوع مهم است چراکه انجام کار‌های پژوهشی مشترک نشان خواهد داد که میزان آسیب دیدگی چقدر است، کدام ارگان‌ها آسیب می‌بینند. نوع آسیب دیدگی‌ها چگونه است. درمان و توانبخشی باید چگونه باشد و در نهایت می‌توان نقشه‌ای از آسیب‌های ورزشی به طور خاص در کشتی تهیه کرد و به صورت یک کار پژوهشی کار را به سرانجام رساند.

وی ادامه داد: کشتی ورزش آسیب پذیری است و نمی‌شود آن را انکار کرد. در کشتی بحث قهرمانی وجود دارد و مواجهه و تقابل فیزیکی است و آسیب دیدگی کشتی می‌تواند همه بدن را درگیر کند. باید در این زمینه یک نگاه علمی باشد و به سمتی برویم تا آسیب‌ها به حداقل برسد. باید بدانیم که چگونه پیشگیری کنیم و همه‌ی کار درمان نیست و یکی از نکات بسیار مهم این است که آموزش سطح کاهش صدمات ورزشی را مدنظر قرار دهیم.

زالی با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کادر‌های تخصصی بسیار قوی وجود دارند تصریح کرد: گروه قوی توانبخشی و فیزیوتراپی که به صورت تخصصی فیزیوتراپی ورزشی را انجام می‌دهند در اختیار داریم ضمن اینکه گروه طب فیزیکی ما نیز از اساتید برجسته دانشگاه هستند. همکاران ما در بخش بهداشت روان و روانشناسی بالینی بسیار قوی هستند. بحث آمادگی روانی و افزایش ارتقاء بهداشت روانی بسیار مهم است چرا که کشتی گیران جوان هستند و در یک مسابقه جهانی استرس به شدت زیاد است و بر روان کشتی گیر ما اثر منفی می‌گذارد. قوی‌ترین کشتی گیران گاهی اوقات کم می‌آورند و تقویت اعتماد به نفس باید با نگاه علمی در این زمینه انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم با اشاره به ترویج ورزش همگانی و استفاده از تجربیات اهالی فدراسیون کشتی در این زمینه در مورد بحث پیشگیری از دوپینگ گفت: در مورد بحث پیشگیری از دوپینگ کاملا آمادگی داریم و آزمایشگاه‌های مجهزی در اختیار داریم که به سرعت و علمی جواب آزمایش‌ها را اعلام کنیم و می‌توانیم کشتی را به طور خاص در این زمینه کمک کنیم.

وی در مورد عملیاتی شدن این تفاهم نامه تصریح کرد: به دنبال این هستیم که این تفاهم نامه در حاشیه قرار نگیرد و ما دو نماینده از فدراسیون و دانشگاه خواهیم داشت تا کار‌ها هرچه سریعتر پیگیری شود و نکات و موارد مطرح شده را به دو مجموعه انتقال دهند.

زالی از علیرضا دبیر رئیس فدارسیون کشتی خواست که این تفاهم نامه را بعنوان یک دستاورد به وزیر ورزش منتقل کند و گفت: باید یک مسیری باز شود که دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند به کمک فدراسیون‌های ورزشی بیاید و ما آماده همکاری هستیم و از وزیر محترم ورزش می‌خواهم که در این زمینه حمایت واقعی داشته به خصوص حمایت‌های معنوی داشته باشد تا کار انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه علاقه ویژه‌ای به قهرمانان کشتی دارم خاطرنشان کرد: متأسفانه از نظر مالی و بودجه‌ای به ورزشکارانمان نمی‌رسیم و این در شأن یک قهرمان جهان و المپیک ما نیست. باید مسائل و مشکلات آن‌ها از جمله معیشت و کار مدنظر قرار بگیرد و یک قهرمان را پس از دوران قهرمانی فراموش نکنیم. فدراسیون کشتی در شرایط سختی قرار دارد و امیدوارم که با عزم جدی که در طرفین می‌بینم بتوانیم این تفاهم نامه را عملیاتی کنیم و بتوانیم در این زمینه در خدمت ورزش کشتی باشیم.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *