صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشف موارد جدیدی از مفاسد/ امضاهای طلایی را بررسی می‌کنیم

۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱:۲۴
کد خبر: ۵۷۱۱۴
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کشف موارد جدیدی از مفاسد خبر داد که به دلایل محرمانه بودن و اینکه هنوز در دست بررسی است اطلاع رسانی نمی شود.
به گزارش خبرنگار حقوقی ، ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در حاشیه همایش بزرگداشت هفته قوه قضائیه ضمن مثبت دانستن اقدامات قوه در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: خوشبختانه عزم قوه قضائیه در چند سال در مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده است و شاهد هستیم که فرمان حضرت آقا پیگیری شده و به شدت با مفاسد اقتصادی برخورد می شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی در چه مرحله است گفت: 32 نفر در پرونده اول رسیدگی شدند که منجر به صدور حکم قطعی شد و برای 4 نفر اول حکم اعدام و برای بقیه حکم حبس صادر شد و الان در مرحله اجراست.

وی درباره رد مال این پرونده گفت: رد دیون باید به بانک پرداخت شود که در حال انجام است و در این پرونده بسیاری از اموال و  املاک زمان می برد تا به افراد ذی نفع بازگردد.

سراج درباره عاملین بانکها که در این پرونده نقش داشتند، گفت: پرونده این افراد در مرحله رسیدگی است و تصور من این است که تاکنون رسیدگی تکمیل نشده است.

وی درباره بازگرداندن خاوری به ایران گفت : هنوز همکاری در این رابطه صورت نگرفته است.

ناصر سراج درباره پرونده وکیل 32 میلیاردی نیز گفت: احکام این پرونده در دادگاه بدوی صادر شد و برای وکیل 18 سال حبس ، رد مال 32 میلیارد و پرداخت 14 میلیارد و 400 میلیون تومان جزای نقدی به نفع صندوق دولت و برای مدیرکل وزارتخانه 5 سال حبس ، انفصال کامل از خدمت و پرداخت 465 میلیون تومان جزای نقدی در کنار رد مال صادر شد.

رئیس کل سازمان بازرسی کشور درباره پرونده بابک زنجانی بیان داشت: کیفرخواست این پرونده صادر شده و به دادگاه رفته است و در رابطه با رد مال نیز ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی موضوع را پیگیری کرده و کل اموال شناسایی شده است که به وزارت نفت تحویل شد، البته این اموال کفاف بدهی بابک زنجانی را نمی دهد.

سراج درباره تخلفات مطرح شده در نهاد ریاست جمهوری دولت قبلی گفت: هر جا خلاف قانونی بشود ما ورود کرده و گزارش تهیه می کنیم
متاسفانه گزارشات محرمانه است و تا پرونده به دادگاه نرفته و قعطی نشود از افشای آن معذوریم.

وی درباره تعاملات سه قوه در بحث مبارزه بامفاسد اقتصادی گفت: بین سه قوه تعامل خوبی برقرار است و هماهنگی برای مبارزه بامفاسد انجام می شود و سه قوه در جلسات شرکت منظم دارند.

سراج تصریح کرد: قوه قضائیه به دلایل خاصی در جلسات مربوطه شرکت نمی کرد، اما در دولت جدید قوه قضائیه از نفرات اول است که شرکت پرثمر و مفید و مطابق برنامه ها دارد و مطالبی که باید مطرح کند را انجام می دهد.

وی درباره مفید بودن جلسات ستاد گفت: نمونه موفق فساد بابک زنجانی است که اموال به صورت هماهنگ شده به وزارت نفت واگذار شد همچنین در زمینه متشکلهای پولی و بانکی، ستاد حرکت عظیمی انجام داد که به محض قطعی شدن پرونده اعلام می شود.

سراج همچنین از کشف پرونده های جدید مرتبط با مفاسد خبر داد و گفت: متاسفانه در حال حاضر نمی توانیم این موارد را افشا کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره امضای طلایی گفت: امضاهای طلایی را بررسی می کنیم که اگر به نتایجی برسیم قطعا با آنها برخورد می کنیم.

وی درباره یک نمونه از این امضاهای طلایی گفت: موردی داریم که مربوط به زمانی است که پیمانهای ارزی صادر شد و طبق آن باید به ازای کالاهای که از کشور خارج شد، دلار یا کالا به کشور باز می گشت و پیمانها در آن زمان قیمت داشت، اما پیمانهایی که با آسیای میانه بود قیمت نداشت و تعدادی دلال این موضوع را متوجه شدند و یک شبه راه صد ساله رفتند. متاسفانه در آن زمان نتوانستیم جلویشان را بگیریم و از این رانت استفاده کردند .








ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *