صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سناریو‌ها در سه فتنه! / مردم سنگ تمام گذاشتند

۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹:۰۱
کد خبر: ۵۷۱۱۳۳
مردم مثل همیشه در فتنه اخیر سنگ تمام گذاشتند و خیلی زود و از همان ابتدا صف خودشان را از آشوبگران و اشرار جدا کردند و علی رغم همه اعتراضات به حق شان در حوزه اقتصادی، پای کار نظام ماندند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به نقل از روزنامه حمایت، ۴ آذر ۹۸ هم تاریخی شد و مردم بار دیگر حماسه ساز شدند و فتنه‌ای که دشمن با طراحی‌های پیچیده و امنیتی در پوشش اعتراضات اقتصادی و معیشتی با فرصت طلبی از گرانی بنزین تدارک دیده بود؛ دود شد و به هوا رفت.

پیش از این هم در همین دهه اخیر در دومقطع سال‌های ۸۸ و ۹۶، دشمنان ملت ایران، سیلی سختی بر فتنه گران، آشوبگران، اشرار، منافقین، سلطنت طلبان، گروهکی ها، مقامات آمریکایی و صهیونیستی زده بودند.

اما نکته‌ای که حائز اهمیت است و می‌طلبد تحلیل جامعی از فتنه ۲۵ آبان ۹۸، نسبت به فتنه ۸۸ یا ۹۶ داشت؛ جنس و ماهیت فتنه اخیر است. دشمن در سال ۸۸ با پشتیبانی از ادعای بزرگ تقلب در انتخابات، "جمهوریت" نظام را نشانه رفته بود تا بستر آنچه که براندازی سیاسی می‌پنداشت را سروسامان دهد.

اما مردم با بصیرت دستِ بیرونی فتنه را دیدند و محاسبات دشمن را برهم زدند و در ۹ دی ۸۸، طومار فتنه را پیچیدند. پس از شکست فتنه ۸۸ بود که مرکز سابان وابسته به اندیشکده آمریکایی بروکینگز در جمع بندی تحلیلی خود نوشت: "براندازی در ایران غیرممکن است. ".

اما در سال ۹۶بر خلاف فتنه ۸۸، دشمن تلاش کرد بر بستر مشکلات معیشتی سوار شود و در پوششی کاملا اقتصادی به صحنه بیاید. فتنه ۹۶ بر خلاف فتنه ۸۸ که سیاسی بود، یک فتنه تمام عیار اقتصادی بود که این بار بجای "جمهوریت"، "معیشت" مردم را نشانه گرفته بود.

البته بعد‌ها با درز اطلاعاتی پس از آشوب‌های دی ۹۶، معلوم شد پروژه‌ای با نام "همگرایی نتیجه بخش" از سوی اتاق عملیات دشمن با هدایت "مایکل دی آندریا" (رییس میز ایران در سیا) سازماندهی شده است. این پروژه دشمن هم در نهایت ابتر ماند.

از سوی دیگر؛ نکته‌ای که باید بدان توجه داشت این است که دشمن پس از ناکامی در فتنه سیاسی ۸۸ و فتنه اقتصادی ۹۶، این بار در سال ۹۸ یک فتنه امنیتی را تدارک و سازماندهی کرده است. اینجاست که باید جنس و ماهیت فتنه اخیر را مدنظر داشت و در تحلیل دچار انحراف نشد.

همچنانکه رهبر انقلاب ۸ آبان ۹۸ در دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) هشداردادند: "نباید به دشمن اعتماد کرد، از تحرکات دشمن نباید لحظه‌ای غفلت کرد، به پیروزی‌ها غرّه نشویم، و نیرو‌های مسلح باید آمادگی لازم برای مقابله با فتنه را داشته باشند. " مشاهده می‌کنید که این بار رهبر بصیر انقلاب در موضع هشدار در خصوص فتنه جدید، "نیرو‌های مسلح" را خطاب قرار می‌دهند در حالیکه در بزنگاه‌های حساس قبلی برای مواجهه با فتنه معمولا نیرو‌های فرهنگی و صاحبان فکر و رسانه را مورد اشاره قرار می‌دادند.

از نگاه کلان و رویارویی دشمن با جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر نیز می‌توان فهمید که ماهیت فتنه ۹۸ بسیار پیچیده‌تر از دو فتنه قبلی بوده است. کمی به عقب‌تر برگردیم. دشمن با حربه تحریم ها، بی سابقه‌ترین فشار اقتصادی را دنبال کرد و قرار بود بهمن ۹۷ به ادعای افرادی، چون جان بولتون و رودی جولیانی (مشاوران نزدیک به ترامپ) و لایه‌ای از رجال سیاسی آمریکایی‌ها به اصطلاح جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی برگزار نشود که البته در نهایت رویای آمریکا ترامپید!

پس از این ناکامی و در ماه‌های گذشته بار‌ها و به کرات، آمریکایی‌ها از لزوم مذاکره برای یک توافق بزرگ! دم زدند؛ مذاکره‌ای که درو اقع یک فشار سیاسی بی سابقه و با هدف تسلیم کردن ایران در حوزه‌های منطقه‌ای و موشکی بود. اینجا هم با درایت و روشنگری رهبری و هوشیاری مردم، بازی مذاکره و فشار سیاسی دشمن به سرانجام نرسید؛ بنابراین آخرین و تازه‌ترین سناریوی دشمن پس از ناکامی در حوزه اقتصادی (تحریم ها) و حوزه سیاسی (مذاکره)، یک نقشه و توطئه امنیتی برای تحمیل یک جنگ امنیتی بوده است.

برای همین است که می‌بینیم در فتنه اخیر میزان و سرعت خشونت و خسارت آشوبگران و اشرار بسیار بیشتر از دو فتنه قبلی بود. اگر رهبر انقلاب در یکشنبه هفته قبل (۲۶ آبان ۹۸) موضع نمی‌گرفتند و به موضوع ورود نمی‌کردند؛ جای کمترین تردیدی وجود نداشت که این فتنه امنیتی ضریبی چند برابر پیدا می‌کرد و این امکان برای شبکه اشرار و اوباش اجاره‌ای دشمن در مرحله بعدی مهیا می‌شد که زیرساخت‌های کشور را نشانه بروند.

اما موضع حکیمانه حضرت آقا ازپیام شکاف میان ارکان حکومت جلوگیری کرد، وحدت یکپارچه کشور را نشان داد، نیرو‌های امنیتی را هوشیارتر کرد، محاسبه دشمن را بهم زد، از بلبشو و هرج و مرج و ادامه التهابات سیاسی پیشگیری نمود، دست بیرونی در غائله اخیر را برای مردم برملا کرد و ...

و بالاخره باید گفت که مردم مثل همیشه در فتنه اخیر سنگ تمام گذاشتند و خیلی زود و از همان ابتدا صف خودشان را از آشوبگران و اشرار جدا کردند و علی رغم همه اعتراضات به حق شان در حوزه اقتصادی، پای کار نظام ماندند و از اقتدار و امنیت کشور حمایت کردند. صحنه حماسی راهپیمایی دیروز مردم پایتخت نیز گواهی بر این ادعا و نظریه مترقی است که:" جمهوری اسلامی چیزی جز مردم نیست" و دقیقا دشمن و اوباش اجاره‌ای او از درک این موضوع عاجز بوده، هستند و خواهند ماند.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: راهپیمایی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *