صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قدردانی هنرمندان از رفع توقیف فیلم «خانه پدری»/استقبال از «فوق لیسانسه ها» ادامه دارد

۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵:۱۴
کد خبر: ۵۷۱۰۲۷
چهارمین روز از آذر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به ابراز خوشحالی هنرمندان نسبت به رفع توقیف فیلم «خانه پدری» اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، چهارمین روز از آذر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به ابراز خوشحالی هنرمندان نسبت به رفع توقیف فیلم «خانه پدری» اشاره کرد.

اقدام آیت الله رئیسی در رفع توقیف فیلم «خانه پدری» کار بسیار زیبایی بود

کارگردان فیلم «دل شکسته» گفت: اقدام آیت الله رئیسی در رفع توقیف فیلم خانه پدری کار بسیار زیبایی است، رفع توقیف خانه پدری از سوی قوه قضاییه ستوده شده و قابل احترام است، به شخصه ارادت و احترام خود را به قوه قضاییه بابت این اتفاق اعلام می‌کنم.

علی روئین تن نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون رفع توقیف فیلم سینمایی «خانه پدری» ساخته کیانوش عیاری گفت: تمامی فیلمسازان ایران با خط قرمزها آشنایی دارند و براساس تمامی قوانین فیلم می سازند، البته در این میان برخی از فیلمسازان شیطنت هایی می کنند که این تعداد افراد در قبال تمامی فیلمسازان عددی کوچک هستند. 

کارگردان فیلم «زمهریر» رفع توقیف آثار سینمایی را مثبت خواند و اضافه کرد: من فکر می کنم یک فیلم در حد یک فیلم تاثیرگذار خواهد بود، یک فیلم و اکران آن تشنج و تنشی در جامعه ایجاد نمی‌کند، در کل ساختار سینما و روند رشد آن با توقیف پیش نخواهد رفت. 

  • بیشتر بخوانید
  • برای مشاهده آخرین خبرها از فیلم سینمایی خانه پدری اینجا کلیک کنید

رویین تن درباره اقدام قوه قضاییه مبنی بر رفع توقیف خانه پدری خاطرنشان کرد: اقدام آیت الله رئیسی در رفع توقیف فیلم «خانه پدری» کار بسیار زیبایی بود، رفع توقیف «خانه پدری» از سوی رییس قوه قضاییه ستودنی و قابل احترام است، به شخصه ارادت و احترام خود را به قوه قضاییه بابت این اتفاق اعلام می‌کنم. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

رفع توقیف «خانه پدری» اقدامی درست و بی سابقه از سوی قوه قضاییه

کارگردان فیلم «آزاد به قید شرط» گفت: از نظر من این تصمیم و ورود رئیس قوه قضاییه در جریان رفع توقیف خانه پدری، روند بسیار مثبت و درستی در سینمای ایران است، این تصمیم از سوی قوه قضاییه تصمیم کاملاً درستی در حق سینمای ایران بود.

مهدی صباغ زاده تهیه کننده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون رفع توقیف فیلم سینمایی «خانه پدری» به دستور آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه گفت: از نظر من این تصمیم و ورود رئیس قوه قضاییه در جریان رفع توقیف فیلم سینمایی خانه پدری، روند بسیار مثبت و درستی در سینمای ایران است، این تصمیم از سوی قوه قضاییه تصمیم کاملاً درستی در حق سینمای ایران بود. 

وی با اشاره به ادامه روند اکران فیلم سینمایی «خانه پدری» اظهار کرد: خوشبختانه دیدیم که پس از رفع توقیف فیلم سینمایی «خانه پدری»، این اثر به خوبی به راه خود ادامه داد و هیچ مشکل و یا تنشی هم در جامعه ایجاد نشد، همچنان که می‌بینم فروش بلیت این فیلم به خوبی پیش می‌رود و مطمئناً تا پایان اکران نیز مشکلی بوجود نمی‌آورد. 

وی رفع توقیف «خانه پدری» را گامی روبه‌جلو در سینمای ایران دانست و اضافه کرد: اتفاقی که برای فیلم کیانوش عیاری افتاد، اتفاق بسیار مبارکی و شاید بی سابقه در سینمای ایران است که امیدوارم در قبال سایر آثار نیز تداوم داشته باشد. به واقع اعتقاد دارم با اکران فیلم‌هایی همچون خانه پدری هیچ اتفاقی در جامعه نمی‌افتد، مخاطب سینما باهوش است و خوب را از بد تشخیص می‌دهد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«مهران مدیری» مسیر خود را عوض کرده

 بازیگر سریال «پاورچین» گفت: مهران مدیری مسیر خود را عوض کرده است، این روزها بیشتر به بازیگری می‌پردازد و نوع برنامه‌های تولیدی وی نیز همچون گذشته نیست، البته سریال هیولا را ساخت اما از تیم همیشگی خود استفاده نکرد.

ساعد هدایتی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی «قلعه» به کارگردانی «مسعود ژاله‌گویان» را به اتمام رسیده‌ام، این فیلم در حال سپری کردن آخرین مراحل فنی پس از تولید بوده و خودش برای اکران آماده می‌کند. 

وی درباره نقش خود در فیلم سینمایی «قلعه» اضافه کرد: این فیلم در ژانر کمدی اجتماعی ساخته شده و من در آن نقش یک مباشر را بازی می‌کنم، در این فیلم نقش مقابلم را نعیمه نظام دوست ایفا می‌کند، این نقش شاید چالش خاصی نباشد اما در کارنامه کاری من تجربه خوبی است. 

  • بیشتر بخوانید:
  • آخرین گفت‌وگوی ساعد هدایتی پیرامون ساخت «شب‌های برره ۲» را اینجا بخوانید

بازیگر سریال «نقطه چین» در همین راستا ادامه داد: علاوه بر فیلم سینمایی «قلعه»، در فیلم سینمایی «پیشی میشی» به کارگردانی حسین قناعت نیز بازی داشته‌ام، این فیلم به تهیه کنندگی احمد احمدی در ژانر کودک و نوجوان ساخته شده و برای اکران آماده می‌شود. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

گزیده‌ای از زندگی «امام حسن عسکری (ع)» در کتاب «باد یمانی»

 نویسنده کتاب «باد یمانی» گفت‌: «باد یمانی» را نوشتم چراکه اطلاعات مردم در مورد زندگی برخی «ائمه معصومین (ع)» بسیار کم است و کتاب‌هایی که به زندگی «امام حسن عسکری (ع)» بپردازد کمتر در عرصه ادبیات وجود دارد.

محمدرضا عابدی شاهرودی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی  پیرامون مضمومن کتاب «باد یمانی» گفت: کتاب «باد یمانی» مجموعه‌ای از کرامات و معجزات «امام حسن عسکری (ع)» است که در قالب هشت داستان کوتاه در هم پیوسته به رشته تحریر در آمدهف همچنین در بخش پایانی کتاب «باد یمانی» نیز به ولادت «حضرت مهدی (عج)» پرداخته شده است. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه متن نشست نقد و بررسی کتاب «باد یمانی» اینجا کلیک کنید
وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «باد یمانی» بیشتر مختص رده سنی جوانان و نوجوانان است اما نگارش آن به گونه‌ای صورت گرفته که همه گرو‌ه‌های سنی می‌توانند از آن استفاده کنند.


عابدی شاهرودی دلایل و چرایی نگارش کتاب «باد یمانی» را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: اطلاعات مردم در مورد زندگی برخی «ائمه معصومین (ع)» بسیار کم است، کتاب‌هایی که در بازار موجود است قالبا به زندگی و یا ابعاد شخصیتی «امیرالمومنین (ع)» و یا «امام حسین (ع)» پرداخته‌اند، اما کتابی که به زندگی «امام حسن عسکری (ع)» بپردازد کمتر وجود دارد، لذا پرداختن به کرامات و معجزات این امام بزرگوار برایم ارزشمند بود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

بازیگر فیلم «سیزده» در جستجوی نخستین سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر

امیر جعفری امسال با دو فیلم سینمایی «سگ بند» ساخته مهران احمدی و «من می ترسم» ساخته بهنام بهزادی راهی سینما شده اما بعید به نظر می رسد که این دو فیلم با مضمون کمدی و ساختار گیشه ای خود جایی در فهرست نامزدهای حضور در جشنواره فیلم فجر را داشته باشند.

امیر جعفری امسال با دو فیلم سینمایی «سگ بند» ساخته مهران احمدی و «من می ترسم» ساخته بهنام بهزادی راهی سینما شده اما بعید به نظر می رسد که این دو فیلم با مضمون کمدی و ساختار گیشه ای خود جایی در فهرست نامزدهای حضور در جشنواره فیلم فجر را داشته باشند.

با نزدیک شدن به زمان برگزاری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اخبار و گمانه زنی‌ها در خصوص حضور و یا عدم حضور فیلمسازان، بازیگران و کارگردانان در میان اهالی رسانه و علاقمندان سینما به شدت داغ می شود. 

در این میان با شروع فصل تولید، بسیاری از آثار سینمایی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شده و متعاقباً بازیگران نیز برای حضور در این آثار وارد قرارداد می شوند، همین عاملی است تا فهرست پرکارترین و یا غیابان سینما در جشنواره فیلم فجر به یکی از اخبار جذاب سینما در فصل پاییز مبدل شود. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با بیست فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر می‌شوند، اینجا کلیک کنید

«امیر جعفری» بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون طی سالهای گذشته با فضای جدی سینما فاصله گرفته و می توان گفت بعد از فیلم سینمایی «سیزده» ساخته هومن سیدی در اثری شاخص به ایفای نقش نپرداخته است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«تار و پود» به چاپ چهارم رسید

کتاب «تاروپود» با هدف آشنایی کاربردی و نظری با مبانی شعر تهیه شده که توسط انتشارات کتابستان معرفت به قلم سید مهدی موسوی نوشته و اکنون به چاپ چهارم رسیده است.
 
کتاب «تار و پود» تلاشی برای آشنایی کاربردی و نظری با مبانی شعر است. بدون شک نخستین ضرورت برای ورورد به عالم شعر، استعداد و علاقه است. بعد از این مرحله است که مجموعه‌هایی از این دست، می‌توانند برای مخاطبان کارگشا باشند، اما کارگشا بودن، هرگز به معنای کافی بودن نیست، زیرا پس از آشنایی مختصر با شناخته‌های شعر، کار مخاطب علاقه‌مند برای کشف ناشناخته‌های آن آغاز خواهد شد.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتب انتشارات کتابستان معرفت اینجا کلیک کنید
بسیاری از نوآموزان شعر، به سختی و با سپری شدن زمان طولانی، با برخی مسائل مقدماتی و پیش پا افتاده شعر کنار می‌آیند و با مرارت حاصل از گذر زمان، باید‌ها و نباید‌های شعر را فرا می‌گیرند و عده‌ای از آنان به همین علت، در نیمه‌های راه بی انگیزه و دلسرد می‌شوند در صورتی که اگر به هنگام با مبانی شعر و شاعری آشنا شوند، در کیفیت سروده‌های خود، تفاوت قابل ملاحظه‌ای را احساس می‌کنند.

«تار و پود» در ۴ فصل تنظیم شده است کلیات آن در موضوعاتی چون چیستی شعر، الهام شاعرانه، قالب‌های شعر فارسی، آشنایی با چند اصطلاح، سبک‌های شعر فارسی و عناصر شعر پرداخته است.

 
فصل اول صورت شعر در سه بخش زبان شعر و موسیقی شعر و بافت شعر شامل موضوعاتی، چون مباحث بنیادی زبان شعر، شگرد‌ها و استفاده‌های زبانی، لغزش‌ها و آسیب‌های زبانی، موسیقی بیرونی، موسیقی کناری، موسیقی درونی، موسیقی معنوی و لغزش‌ها و آسیب‌های موسیقی، محور عمودی و افقی شعر، فصل دوم سیرت شعر در دو بخش خیال و عاطفه در موضوعاتی، چون تشبیه، استعاره و ... و لغزش‌ها و آسیب‌های صور خیال و صدق عاطفی، اقناع عاطفی، فصل سوم فکرت شعر در موضوعاتی، چون موضوع و درون مایه و مضمون و موتیف، لحن و حس و اندیشه و در فصل چهارم به مباحث تکمیلی شعر در موضوعاتی، چون کشف شاعرانه، آشنایی زدایی، عینیت و ذهنیت و نماد و اسطوره پرداخته شده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«خاکستر به خاکستر» روایتی رنگی از زندگی



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *