صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نخستین بازیگر سریال «موسی (ع)» معرفی شد/گلایه غلامحسین لطفی از عدم حمایت‌ نهاد‌های فرهنگی

۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳:۲۰
کد خبر: ۵۷۰۳۱۳
دومین روز از آذر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتخاب نخستین بازیگر سریال تاریخی «حضرت موسی(ع)» اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، دومین روز از آذر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتخاب نخستین بازیگر سریال تاریخی «حضرت موسی(ع)» اشاره کرد.

نقش «آسیه» را در «موسی (ع)» بازی می‌کنم

بازیگر سریال «امام علی (ع)» گفت: از نظر من اگر جوانی می خواهد وارد عرصه بازیگری شود بدون شک باید درس بخواند، بدون آموزش و مطالعه هیچ وقت نمی توان بازیگر ماندگاری شد، از سویی این را هم بگویم که بازیگران جوان به دنبال شهرت نباشند، شهرت بد نیست اما ورود به این عرصه صرفاً برای شهرت اتفاق درستی نیست.

پروانه معصومی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر هیچ پروژه‌ای را قبول نکرده‌ام، هم اکنون بیکارم و در شمال کشور مشغول استراحت و مطالعه هستم. 

وی دلیل کم کاری خود طی سالهای گذشته را اینگونه تشریح کرد: واقعیت کارهایی که پیشنهاد می شود را دوست ندارم، من چاره‌ای ندارم و نمی‌توانم در هر کاری بازی کنم زیرا مردم از من توقع دارند تا با آثاری خوب در عرصه بازیگری ظاهر شوم. 

بازیگر سریال «یوسف پیامبر (ع)» در همین راستا ادامه داد: خوشبختانه پیشنهادات زیاد است و این بدان معناست که من از ذهن کارگردانان فراموش نشده‌ام اما از طرفی متاسفانه نقش ها و فیلمنامه ها کم رمق شده‌اند و همین باعث شده تا در کاری بازی نکنم. کلاً بازیگر کم کاری هستم اما پیشنهادات برای بازی برای من همچون گذشته بوده و کم نشده است. 

وی درباره وضعیت فعلی سینما اظهار کرد: من سینما نمی‌روم، دلیل آن هم دوری خانه ام در شمال کشور از شهر رشت است، ترجیح میدهم فیلم ها به دستم برسند و در خانه ببینم، در کل از نظر من وضعیت سینما بهتر شده است، مخصوصاً در عرصه بازیگری بازیگران جوان خوبی راهی سینما شده‌اند. 

بازیگر فیلم سینمایی «معکوس» درباره حضورش در این فیلم افزود: در فیلم سینمایی معکوس به کارگردانی پولاد کیمیایی نقش کوتاه اما خوبی دارم، خوشبختانه مطلع شدم که این فیلم به زودی اکران می‌شود. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

نیاز به کاغذ رفع شود، مشکل چاپ و نشر حل خواهد شد

رئیس اتحادیه ناشران گفت: زمانی ما می‌توانیم بگوییم برای تامین کاغذ با مشکل مواجه نیستیم که به صورت کامل نیاز به کاغذ در بازار از بین رفته باشد. 

هومان حسن‌پور رئیس اتحادیه ناشران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون علل کمبود نقدینگی ناشران گفت: کمبود نقدینگی یکی از مشکلاتی است که ناشران را با چالش مواجه کرده است، کمبود و گرانی کاغذ در دوره زمانی خاصی باعث شد تا ناشران نقدیگی بیشتری را برای خرید کاغذ هزینه کنند، از سوی دیگر عدم استقبال مردم از کتاب بازگشت سرمایه را در مدتی طولانی به ناشر باز می‌گرداند، همین امر سبب شده تا ناشران با کمبود نقدینگی روبرو شوند، هرچند در حال حاضر به نوعی ثبات برای تامین کاغذ رسیده‌ایم. 
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه گفت‌و گوی رئیس اتحادیه ناشران پیرامون وضعیت کاغذ اینجا کلیک کنید

وی پیرامون تلاش‌های اتحادیه ناشران برای رفع مشکلات انتشاراتی‌ها ابراز کرد: تلاش کردیم تا کاغذ مورد نیاز ناشران تامین شود ولی ما نمی‌توانیم تمام نیاز ناشران را تامین کنیم، در این میان مدت زمانی که برای تهیه کاغذ صرف می‌کنیم نقشی تاثیرگذار بر کارکرد ناشران گذاشته است. با این همه سعی و تلاش اتحادیه ناشران تامین کاغذ و توزیع عادلانه در بین تمام انتشاراتی‌هایی که درخواست کاغذ داده‌اند و برای این مهم پیگیری‌های فراوانی را انجام داده و همچنان دنبال خواهیم کرد. 

حسن‌پور تامین کاغذ را به نوع فعالیت انتشاراتی‌ها نیز مرتبط دانست و اظهار کرد: برخی از این انتشاراتی‌ها کاغذ‌ خود را در زمان خاصی تامین می‌کنند مانند ناشرانی که کتاب‌های درسی را تنها در دوره خاصی از سال منتشر می‌کنند لذا تامین کاغذ برای این انتشاراتی‌ها کاملا متفاوت از سایر ناشران است. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

پنجمین فیلم کارگردان «شیفت شب» در راه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

فیلم سینمایی «آتابای»، پنجمین اثر سینمایی نیکی کریمی، از اواسط تیر در خوی، یکی از تاریخی‌ترین شهرهای استان آذربایجان غربی مقابل دوربین رفته و فیلمبرداری آن به تازگی به پایان رسیده است. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، با نزدیک شدن به زمان برگزاری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اخبار و گمانه زنی‌ها در خصوص حضور و یا عدم حضور فیلمسازان، بازیگران و کارگردانان در میان اهالی رسانه و علاقمندان سینما به شدت داغ می شود. 

در این میان با شروع فصل تولید، بسیاری از آثار سینمایی برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شده و متعاقباً بازیگران نیز برای حضور در این آثار وارد قرارداد می شوند، همین عاملی است تا فهرست پرکارترین و یا غیابان سینما در جشنواره فیلم فجر به یکی از اخبار جذاب سینما در فصل پاییز مبدل شود. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای آشنایی با بیست فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر می‌شوند، اینجا کلیک کنید

فیلم سینمایی «آتابای»، پنجمین اثر سینمایی نیکی کریمی، از اواسط تیر در خوی، یکی از تاریخی‌ترین شهرهای استان آذربایجان غربی مقابل دوربین رفته و فیلمبرداری آن به تازگی به پایان رسیده است.

کریمی تاکنون بازی در نزدیک به ۷۰ اثر سینمایی و تلویزیونی را در کارنامه کاری خود ثبت کرده و حال به دنبال تجربه‌ای تازه در عرصه کارگردانی است، وی پیش از آتابای آثاری همچون شیفت شب، سوت پایان، چند روز بعد و یک شب را کارگردانی کرده است.

جواد عزتی در فیلم سینمایی آتابای با هادی حجازی‌فر، سحر دولتشاهی، دانیال نوروش همبازی شده است. حجازی‌فر همچنین بر اساس طرحی از نیکی کریمی، فیلمنامه "آتابای" را به نگارش درآورده است. آتابای این روز‌ها با سپرى کردن مراحل فنی آماده حضور در سى و هشتمین جشنواره فیلم فجر می‌شود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

از ۸ میلیون هزینه جراحی‌‌ام بیمه هنرمندان فقط ۱ میلیون تومان پرداخت

بازیگر سریال «ترش و شیرین» گفت: هرگز از سوی بیمه هنرمندان، مسئولین فرهنگی و یا نهادهای فرهنگی با من تماسی گرفته نشده است، برای درمان بیماری‌ام میلیون‌ها تومان هزینه کرده‌ام اما هیچکس از من سر سوزنی حمایت نکرده است. 

غلامحسین لطفی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون غیبت طولانی مدت خود در سینما گفت: بحث وضعیت فعلی من، موضوع دلتنگی من برای بازیگری نیست، ماجرا این است که وقتی تولید و ساختی وجود ندارد چطور من باید در پروژه‌ای حضور داشته باشم؟. این قضیه مختص این روزها نیست و وضعیت ساخت آثار سالهاست که به همین شکل است. 

وی در همین راستا ادامه داد: بازیگری دل به خواه من نیست تا هر وقت دوست داشتم بازی کنم، باید پیشنهاد باشد تا من هم برای حضور در آثار انتخابی پیش روی خود داشته باشم، وقتی سالهاست گوشه‌ای فراموش شده‌ام چه انتظاری است که در اثری بازی کنم.

  • بیشتر بخوانید:
  • آخرین گفت‌وگوی غلامحسین لطفی پیرامون دلیل بستری شدنش در بیمارستان را اینجا مطالعه کنید

بازیگر سریال «ترش و شیرین» با اشاره به وضعیت جسمانی خود تاکید کرد: مدت‌هاست به دلیل مشکل پا درد تحت جراحی قرار گرفته و حتی بستری هم شده‌ام اما دریغ از اینکه یک مسئول فرهنگی با من تماسی گرفته باشد، اصلاً این اتفاق به نوعی برای من خنده‌دار است.

وی با نقد وضعیت بیمه هنرمندان اضافه کرد: هرگز از سوی بیمه هنرمندان، مسئولین فرهنگی و یا نهادها با من تماسی گرفته نشده است، برای درمان بیماری‌ام میلیون‌ها تومان هزینه کرده‌ام اما هیچ نهاد فرهنگی از من سر سوزنی حمایت نکرده است. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

زندگی «امام جواد(ع)» در نگارش جدید یک خوشه انگور سرخ

نویسند کتاب «به سپیدی یک رویا» گفت: جذابترین بخش نگارش کتاب یک خوشه انگور سرخ از نگاه من بخش مناظرات «امام جواد (ع)» با مامون است، زیرا این امام بزرگوار به زیبایی و با قدرت تمام علماء و دانشمندان زمان خود را شکست می‌دهند. 

فاطمه سلیمانی نویسند کتاب «به سپیدی یک رویا» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «یک خوشه انگور سرخ» گفت: این کتاب رمانی دینی - مذهبی است که با زبانی جذاب بخش‌هایی از زندگی «امام نهم (ع)» را بیان کرده، روایات موجود در این کتاب از زبان «ام فضل» همسر «امام جواد (ع)» بیان شده است. 
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه گفت‌و گوی نویسنده کتاب فردا مسافرم اینجا کلیک کنید
 وی در همین راستا ادامه داد: ام الفضل دختر مامون حاکم عباسی است که «امام جواد (ع)» را مجبور به عقد با ام‌الفضل کرد. در طول داستان «یک خوشه انگور سرخ» ام الفضل با اخلاق و سیره رفتاری مردی بزرگ روبرو شده و در جریان زندگی‌اش با فراز و فرود‌های مختلفی برخورد می‌کند که سبب گمراهی وی می‌شود.

سلیمانی به دسیسه‌های اطرافیان ام الفضل برای به شهادت رساندن «امام جواد (ع)» اشاره و تاکید کرد: این زندگی پایان خوشی ندارد و سر انجام ام الفضل با تحریک اطرافیان و به واسطه زهری که به «امام نهم (ع)» می‌دهد ایشان را به شهادت می‌رساند، اما گریه‌ها و پشیمانی‌های بعد از آن دیگر فایده‌ای ندارد. این دسیسه‌ها از اطرافیان و افرادی همچون جعفر بن مأمون برادر ام الفضل که دائماً در اندیشه به شهادت رساندن «امام جواد (ع)» بود شعله می‌کشید و سرانجام هنگامی که «امام نهم (ع)» از مدینه به بغداد نزد معتصم آمد این فتنه افزایش پیدا کرد.
 
وی در مورد دلایل نگارش کتاب یک خوشه انگور سرخ ابراز کرد: وقتی کتاب «به سپیدی یک رویا» را نوشتم اطلاعات ذی قیمتی در مورد زندگی «امام رضا (ع)» و «امام جواد (ع)» بدست آوردم لذا علاوه براطلاعات گردآوری شده منابع بیشتری در مورد «امام نهم (ع)» کسب کرده و بر اساس آن بخشی از زندگی «امام جواد (ع)» تا زمان شهادتشان را در قالب رمان به رشته تحریر در آوردم. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *