ایجاد رونق تولید داخل با صرف فعل خواستن از سوی مردم
تولید کننده مواد غذایی با اشاره به اینکه برای رونق تولید مردم باید فعل خواستن را صرف کنند، گفت: اگر ما مجبور به مصرف کالای داخلی باشیم قطعا زیر ساختهای آن آماده خواهد شد و در این راستا دستورالعملهای تولید کالا راحتتر خواهد شد و از طرفی سیستمها مالی از بازار سرمایه گرفته تا بانکها مجبور به هزینه کردن برای تولید داخل خواهند شد.
آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب در این دیدار تنها راه حل مسائل موجود را این دانستند که مسیر تقویت و رونق تولید داخلی را با جدیت ادامه دهیم و با تصمیمات صحیح و اقدامات لازم، موانع را برطرف کنیم که آثار مثبت حرکت در این مسیر نسبت به قبل مشهود است.
ایشان توجه به تولید داخل را موجب دور شدن کشور از حالت شرطی شدن دانستند و فرمودند: گره زدن روند حل مشکلات به تصمیمات دیگران موجب بروز بدترین مشکلات برای کشور میشود.
آیت الله خامنهای همچنین با تأکید بر اینکه عمده مشکلات بخش تولید مربوط به مسائل بانکی و گمرکی است، مجلس و دولت را به اقدامات جدی برای برطرف کردن این مشکلات توصیه کردند.
در این راستا مهدی معصومی یک تولید کننده مواد غذایی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد ، در خصوص عوامل رونق تولید در کشور بیان کرد: مهمترین عامل برای رونق تولید داخل این است که مردم ما بخواهند تولید داخل استفاده کنند، و زمانی که خریدار کالای ایرانی افزایش یابد به تبع آن تولید رونق میگیرد و در نتیجه قیمت تمام شده کمتر خواهد شد که این امر موجب رونق تولید داخل میشود که برای تحقق این امر مردم باید فعل خواستن را صرف کنند.
وی در ادامه افزود: برای ایجاد ترغیب مردم به خرید کالای ایرانی مسئولین باید زیر ساختهای تولید داخل راحتتر از واردات کنند، البته در حال حاضر این شرایط فراهم شده، ولی نگرانی تولید کنندگان برای زمان خارج از تحریم است که باید مسئولین اجازه ورود کالاهای مشابه داخلی از خارج از کشور را حتی در این زمان مهیا نکنند.
این تولید کننده مواد غذایی گفت: با دستورالعملهای فعلی و رونق تولید محصولات داخلی میتوان طی ۱۰ سال آینده نیز در کشور موفق بود، ولی نگرانی تولیدکنندگان از زمان برداشته شدن تحریمها و رفع موانع وارادت کالای نهایی است که این امر موجبات از بین رفتن زحمات تولیدکنندگان داخلی را فراهم میکند.
معصومی در خصوص شرایط ایجاد رونق تولید داخل تصریح کرد: اگر ما مجبور به مصرف کالای داخلی باشیم قطعا زیر ساختهای آن آماده خواهد شد و در این راستا دستورالعملهای تولید کالا راحتتر خواهد شد و از طرفی سیستمها مالی از بازار سرمایه گرفته تا بانکها مجبور به هزینه کردن برای تولید داخل خواهند شد.
وی یادآور شد: دربحث مواد غذایی باید به سراغ ارزان کردن کالاهای برویم که سبد غذایی خانوارهای را از لحاظ کیفیت بهبود میبخشد و درابتدا باید کالاهای باید کیفیت را شناسایی سپس اقدام به تولید کنیم تا در نهایت منجر به تقویت سلامت و بهداشت خانوارها شود.
بیشتر بخوانید:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *