صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت مجدد هند از حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت

۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴:۰۱
کد خبر: ۵۷۰۰۰۸
ر ادامه موضع سنتی دهلی نو در ارتباط با فلسطین اشغالی، هند در میان ۱۶۶ کشوری قرار گرفت که به قطعنامه سازمان ملل در خصوص حق تعیین سرنوشت از سوی مردم فلسطین رای مثبت داد.

به گزارش ، شبکه خبری "ایندیا تودی" نوشت: شامگاه سه‌شنبه، ‌۱۶۶ کشور به قطعنامه حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین رأی دادند، این رأی‌گیری در جریان نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک صورت گرفت.

در حالی که هند در میان کشور های موافق این قطعنامه بود، آمریکا، رژیم صهیونیستی، نائورو، میکرونزی و جزایر مارشال از جمله کشورهایی بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند.

این رای گیری یک روز پس از تغییر سیاست آمریکا در خصوص شهرک سازی غیر قانونی رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغال شده فلسطین انجام شد.

مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه در اعلام تغییر موضع کشورش در قبال شهرک‌ سازی‌ها گفت: ساخت شهرک‌ها در کرانه باختری با قوانین بین‌المللی ناسازگار نیست.

رسانه‌ها این اظهارات را رد قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد ارزیابی کرده‌اند.

با توجه به بیانیه وزارت امور خارجه هند در وب سایت رسمی آن، حمایت هند از مساله فلسطین بخش جدایی ناپذیر سیاست خارجی این کشور است.

در سال ۱۹۷۴، هند نخستین کشور غیر عربی بود که سازمان آزادی بخش فلسطین را به عنوان تنها نماینده قانونی مردم فلسطین به رسمیت شناخت.

در سال ۱۹۸۸، هند در میان نخستین کشورهایی بود که کشور فلسطین را به رسمیت شناخت. در سال ۱۹۹۶، هند دفتر نمایندگی خود را در غزه افتتاح کرد، اما این نمایندگی بعداً در سال ۲۰۰۳ به رام الله منتقل شد.

هند حتی نقش موثری در گسترش حمایت از آرمان فلسطین در مجامع چند جانبه ایفا کرده است.

این کشور همچنین پیش نویس قطعنامه "حق فلسطینی ها برای تعیین سرنوشت خود" را در پنجاه و سومین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد حمایت کرد و به آن رأی داد.

دهلی نو در اکتبر ۲۰۰۳ به قطعنامه سازمان ملل مبنی بر مخالفت با ساخت دیوار جدایی توسط رژیم صهیونیستی رای مثبت داد.

در سال ۲۰۱۱، هند با عضویت کامل فلسطین در یونسکو موافقت کرد. علاوه بر این، هندوستان از قطعنامه سال ۲۰۱۲ سازمان ملل که فلسطین را تبدیل به یک "کشور ناظر غیر عضو" در سازمان ملل می کرد، حمایت کرد.

در کنفرانس بزرگداشت آفریقای آفریقا در آوریل ۲۰۱۵، هند از اعلامیه بندونگ در مورد فلسطین حمایت کرد. این کشور همچنین از نصب پرچم فلسطین در محل سازمان ملل حمایت کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *