صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سناتورهای آمریکایی طرحی برای نظارت بر "صلح افغانستان" معرفی کردند

۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۴:۱۳
کد خبر: ۵۷۰۰۰۶
نمایندگان مجلس سنای آمریکا طرحی را معرفی کرده‌اند که براساس آن خروج نظامیان آمریکا از افغانستان و توافق صلح با طالبان باید با مشورت کنگره انجام شود.

به گزارش ، بام منیندیز و تاد یانگ دو عضو مجلس سنای آمریکا طرحی را برای نظارت از روند صلح افغانستان معرفی کردند.

این 2 عضو مجلس سنا، این لایحه به نمایندگی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات برای نظارت کنگره ایالات متحده از روند صلح افغانستان و حفظ دستاوردها و تبدیل نشدن افغانستان به پناهگاه تروریسم‌ها تهیه شده است.

براساس این لایحه هرگونه کاهش و یا خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان باید براساس مشاوره با کنگره انجام شود.

سناتور باب منیندیز در این رابطه گفت: شکی نیست که زمان خروج آمریکا از افغانستان فرارسیده، اما این خروج نباید به صورتی باشد که کاهش نظامیان سبب فرورفتن این کشور در بحران شود.

وی اضافه کرد: این لایحه دوحزبی در مطابقت با اهداف حکومت آمریکا برای رسیدن به یک پایان سیاسی جنگ در افغانستان به یک شیوه مناسب است.

این مقام آمریکایی تصریح کرد: همچنان این لایحه محافظت از دستاوردهای حقوق زنان افغانستان و اقلیت‌ها که به سختی به دست آمده اند، در دستور قرار داده است، افغانستان نباید هرگز مکانی برای حمله به آمریکا تبدیل شود.

بر طبق این لایحه، تعهدات طالبان برای عدم تبدیل شدن افغانستان به مکانی برای ترویسم و همچنین وضعیت حقوق بشر، حاکمیت قانون، آزادی رسانه‌ها و جامعه مدنی در توافق کلی مورد نظارت واقع خواهد شد.

لایحه همچنین دولت آمریکا را ملزم می‌کند تا توافق‌نامه نهایی با طالبان را به کنگره بفرسد تا شرح تضمین‌های ضدتروریسم، خروج سربازان آمریکایی، وضعیت گفتگوهای رو در رو میان افغانان و پیشرفت برای رسیدن به یک آتش بس جامع در آن گنجانیده شود.

براساس این طرح، دولت آمریکا باید حداکثر 60 روز بعد از توافق نهایی با طالبان به کنگره گزارش داده و وزیر خارجه آمریکا نیز تایید کند که طالبان به تعهد خویش پایبند بوده و رابطه خود را با القاعده قطع کرده و به آتش بس و گفتگو با سایر افغان ها پایبند هستند.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *