راه اندازی بیش از یکصد هزار ایستگاه ۵ G توسط چشم بادامیها
وی گفت: ۵ G به عنوان فناوری پایه و کلیدی نقش مهمی در ارتقا نسل جدید فناوریهای مخابراتی و اطلاع رسانی، توسعه اقتصاد دیجیتال و تلفیق آن با اقتصاد واقعی دارد.
میائو وی تصریح کرد: به دنبال ترویج فناوری ۵ G، روشهای گوناگون مخابراتی از جمله اینترنت خودرو و اینترنت صنایع به وجود خواهد آمد چین با استفاده از مزایای خود ضمن پیشبرد توسعه صنعتی فناوری ۵ G، برای کاربرد آن در زمینه هایی، چون مصرف در اطلاع رسانی، خدمات عمومی، مدیریت اجتماعی و دیجیتالی شدن آن اقدام خواهد کرد.
میائو همچنین از مشارکت شرکتها و موسسات تحقیقاتی سراسر جهان در ساخت شبکه ۵ G چین و بهره مندی مشترک از دستاوردهای توسعه ۵ G استقبال کرد.
نشست جهانی نسل پنج مخابرات سال ۲۰۱۹ به ابتکار شهرداری پکن، کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات، وزارت علوم و فنون و وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین از روز گذشته (چهارشنبه) در پکن برپا شد.
اینترنت نسل پنجم یا همان ۵ G که امروز زبانزد مردم در اقصی نقاط دنیا است در حال ایجاد تحولی شگرف در سراسر جهان است و چین به عنوان یکی از کشورهای پیشرو اینترنت نسل جدید اقدامات زیادی برای بکارگیری این تکنولوژی بکار گرفته است.
استفاده از این فناوری پیشرفته از عرصه ارتباطات، خودروهای هوشمند و لوازم الکترونیکی گرفته تا بخشهای بهداشتی و پزشکی و همچنین آموزش و پرورش، در واقع باب تازهای از پیشرفت و انقلابی در عصر نوین ارتباطات ایجاد میکند.
این فناوری به تدریج با گسترش خود دستکم میتواند ۲۲ میلیون فرصت شغلی ایجاد کرده و جهان را بیشتر مرتبط و نزدیک به ۱۲ هزار میلیارد دلار به اقتصاد دنیا تزریق میکند.
شبکه فنی نسل پنجم تلفنهای همراه میتواند با سرعتی بسیار بالا به مشترکان خدمات دهد این ویژگی باعث صرف جویی در زمان میشود همزمان کارکرد ادارات و نهادها را تسریع میکند.
هر وسیلهای در این دنیا با بهره گیری از این فناوری میتواند اینترنتی و دیجیتالی شود این شرایط یک انقلاب فناوری در دنیا ایجاد میکند و مشترکان از مزایای آن بهرهمند شده و همزمان میتوانند هزینه کمتری نیز برایش پرداخت کنند.
منبع: ایرنا