صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درخواست صدور کارت سوخت در روزهای تعطیل هم امکان پذیر است/ کدام خودروها کارت سوخت دریافت نمی‌کنند؟

۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۶۹۳۶۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رضایی گفت:در صورتی که هنوز مالک خودرویی کارت سوخت دریافت نکرده است، می‌تواند با ارسال درخواست المثنی حتی در روز‌های تعطیل، نسبت به دریافت کارت سوخت خود اقدام نماید.
شهرام رضایی مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‎وگو با ؛ با بیان اینکه طرح استفاده از کارت سوخت در سال‌های گذشته نیز وجود داشته است، اظهار کرد: از ۷۰۰ هزار کارت سوخت در باجه معطله پست حدود نصف آن‌ها مربوط گذشته است و طی هفته گذشته ۳۰۰ هزار پیامک برای مالکانی که شماره تماس آن‌ها در سامانه ثبت شده بود، ارسال شد.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: با آغاز سهمیه بندی از روز جمعه، تعداد زیادی از مردم برای دریافت کارت سوخت اقدام کردند و به دلیل حساس بودن کارت سوخت پس از چند بار مراجعه به درب منزل و الزام حضور مالک برای دریافت، با برگشت خوردن این کارت‌ها در باجه معطله، نگه داری می‌شود.
به گفته وی؛ با وجود توزیع منظم کارت سوخت در باجه‌های معطله به درخواست بالا کارت‌های جدید نیز صادر می‌شود و به همین دلیل میزان کارت‌های سوخت در باجه معطله در ۷۰۰ هزار عدد ثابت مانده است.

رضایی بیان کرد: در صورتی که هنوز مالک خودرویی کارت سوخت دریافت نکرده است، می‌تواند با ارسال درخواست المثنی حتی در روز‌های تعطیل، نیز نسبت به دریافت کارت سوخت خود اقدام نماید.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ابراز کرد: صاحبان خودرو‌های شخصی نگرانی بابت سهمیه سوخت نداشته باشند و سهمیه آن‌ها به مدت ۶ ماه در کارت سوخت ذخیره می‌شود.

به گفته وی؛ سهمیه خودرو‌های عمومی به علت تخصیص سوخت نسبت به پیمایش آنها، قابلیت ذخیره سازی در کارت را ندارد.

رضایی با اشاره به تخصیص سهمیه به خودرو‌های فرسوده اشاره کرد:بر اساس مصوبه پلیس راهنمای و رانندگی از تردد خودرو‌های فرسوده با عمر ۲۵ سال و موتور سیکلیت با عمر ۱۲ سال اجازه تردد را نخواهد داشت و به همین منظور کارت سوخت برای آن‌ها صادر نمی‌شود وبا این وجود شرکت پخش فراورده‌های نفتی در صورت تغییر سیاست در این خصوص آمادگی صدور کارت جدید را دارد.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: از ابتدای سهمیه بندی تا آخر آذر ماه ماه، صاحبان کارت سوخت می‌تواند در کنار رمز شخصی، از چهار رقم آخر کارت ملی صاحب خودرو برای سوخت گیری استفاده کنند.

رضایی با اشاره به تخصیص سهمیه برای سرویس‌های مدارس بیان کرد: اداره کل آموزش‌وپرورش، مدارس و شهرداری‌ها موظف شدند همه اطلاعات رانندگان سرویس‌های مدارس را در سامانه سپند ثبت کنند و پس از تایید کارگروه، اعتبار پیش‌بینی‌شده بر اساس پیمایش انجام‌شده در پایان ماه به‌صورت اعتباری در کارت بانکی آن‌ها منظور می‌شود.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ابراز کرد: مطابق بسته مصوب، سهمیه بنزین برای ناوگان آژانس شهری یا همان تاکسی تلفنی‌های پیشین برای آن دسته از خودرو‌هایی که تاکنون از جانب وزارت صنعت، معدن و تجارت یا سازمان شهرداری‌های کشور ساماندهی شده‌اند، به میزان ۲۰۰ لیتر برای خودرو‌های تک‌سوز و ۱۲۰ لیتر برای خودرو‌های دوگانه‌سوز تعیین شده است.

وی افزود: قرار شد سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فهرستی از تاکسی‌های بین‌شهری در اختیار وزارت نفت قرار دهد تا سهمیه سوخت آن‌ها در کارت سوختشان منظور شود.

رضایی درباره سهمیه تاکسی‌های اینترنتی هم گفت: به همه رانندگان مورد تایید از سوی شرکت‌های معتبر که دارای مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت یا شهرداری‌ها هستند و وزارت کشور آن‌ها را تایید می‌کند، در صورتی که در ماه بیش از ۲۰۰ کیلومتر پیمایش داشته باشند، در ابتدای ماه آینده، اعتبار سهمیه معادل اختلاف قیمت نخست با قیمت دوم به آن‌ها تخصیص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه این سهمیه براساس پیمایش و تا سقف ۳۰۰ لیتر خواهد بود گفت: این سهمیه به‌صورت اعتبار به کارت‌های بانکی اعلام‌شده توسط شرکت‌های مسافربر اینترنتی با سازوکار تعیین شده از طریق بانک عامل به حساب مالک خودرو واریز خواهد شد.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به نحوه پرداخت سهمیه سوختی که به‌صورت اعتبار در کارت بانکی مالکان منظور می‌شود، گفت: بر اساس توافق صورت گرفته، قرار شده است نهاد‌های متولی، پیمایش و شمارت حساب بانکی رانندگان خودرو را به ما اعلام کنند، و ما نیز این اطلاعات را در اختیار بانک عامل قرا خواهیم داد تا در پایان ماه مبلغی که تفاوت نرخ بنزین آزاد و سهمیه‌ای است به‌عنوان اعتبار در کارت بانکی معرفی‌شده منظور می‌شود.

رضایی گفت: این اعتبار دریافتی را می‌توان در جایگا‌ها برای دریافت هزینه بنزین استفاده مرد و امکان برداشت هزینه به صورت نقدی وجود نخواهد داشت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *